Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Steam supportas neatraso.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3513 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

taigi čia volvo jie atrašė man per 2 savaitęs.

Nu jo, pries 2-3 menesius parasiau, kad uzlockintu accounta, po poros dienu pats susigrazinau. Ir va tik dabar uzlockino. nors rasiau, kad nebereikia...

P.s I ta laiska man tai atrase kita diena.

Bet tai jeigu taip ir rasinetis kas 2 savaites...

Redaguota , nario Busas
(redaguota)

Lėtai jie atrašinėja visada, kai daug žiauriai žmonių siunčia jiems žinutes tai ir taip lėtai vyksta viskas, pats laukiu kol man atlockins accountą ir pasakys duomenys, nes pavogė kažkas.

Redaguota , nario Vakaris Z

Domina papildomi pinigai? Galiu pasiūlyti daugybę uždarbių iš bonusų, referral programų.

Susisiek Telegram: @vakariszl arba į PM!

O pvz, ką rašei? Nes jeigu man po 2 savaiciu atrašys ir prašys dar kažko tai nesamone bus laukti dar dvi savaites.

Rašiau, kad tipo bandau jungtis ir buvo pakeisti email ir slaptažodis, taigi užlockinau acc parašiau ir tipo noriu, kad atlockintu ir pasakytu duomenis, pirmą kartą rašau tai nežinau ar jie sureaguos, dar parašiau koks email buvo naudojamas accountui, slaptikas ir login vardas.

Domina papildomi pinigai? Galiu pasiūlyti daugybę uždarbių iš bonusų, referral programų.

Susisiek Telegram: @vakariszl arba į PM!

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3513 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...