Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3502 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki mieli Supergames.lt nariai :) Sukūriau šią temą su viltimi rasti pagalbininką mano projektui.

*Kas per projektas?
Na visu pirmą tai Minecraft serverio projektas, kuris gyvuoja jau 2 mėn.. Deja, bet nebeturiu tiek daug laisvo laiko, kad galėčiau leisti sau apsilankyti serveryje kartą per dieną, todėl ieškau žmogaus, kuris galėtų projektų rūpintis, rengti žaidėjams eventus ir prižiūrėti..
*Plačiau apie projektą:

Projekto pavadinimas SpikedPvP prieš mėnesį tai buvo KitPvP stiliaus serveris, bet stiliu nusprendžiau pakeisti į seną gerą survival/pvp, nes žaidėjai to pageidavo :)..
Projektą valdau aš vienas, todėl yra sunki situacija, aš taisau bug'us, keliu naujoves ir pnš, bet serveryje laiko deja bet nebe užtenka... 
Kas jums už tai? Sakau tiesiai šviesiai... 75 % nuo serverio uždirbtu pinigų :) Pinigus gaunu už paslaugas dviem būdais, paypalu ir tiesiai į debito kortelę, jums palieku pasirinkimą kaip juos naudosite.. Galiu kaip pvž nupirkti jums papildimą arba steam marketo sąsk papildyti ir pnš, o jai turite banko kortele arba paysera sąsk, galiu pervesti ten.
*Sąlygos: 
Labai paprastos... Moku tik mėnesio gale, nes jau teko susidurti su gudriais ilgarankiais :)))))...
Metai, man asmeniškai yra nesvarbu ar bus 12 ar 17... Svarbiausia, kad būtų aktyvumas ir pastangos (jugi dirbate apmokamą darbą, nors ir labai menka)..

*Ką reikės daryti?

Prisijungti kartą į dieną į serverį, rengti eventus (galite turėti pagalbininkus, man nėra svarbu, tačiau atskirai jiems nemokėsiu, nebent būsite daug nuveikia, tada galiu iškarto siųlyti 10/15 eurų)
Reklamuoti projektą, tai yra manau sunkiausia užduotis :)

*Ką aš veikiu ?
Tvarkau tinklapį, pluginus, prižiūriu projekto veiklą ir pnš.
*Taigi, kaip su manimi susisiekti ? 
Skype: augalinis (rašykite iškart, kad dėl projekto, nes daug per dieną gaunu žinučių ir galiu jums tiesiog neatrašyti)

Email: [email protected] 

Iškart norėčiau paprašyti gudručių, kurie nori kažką pasakyti neigiamo, kad nevargtu :) Viskas bus ignoruojama..

• Teigiamai 1

Prisitačiau  tau į skypę priimk kai galėsi ;)

Galėčiau ir už dyka. Nes pastaruoju metu nebeturiu ką veikti prie kompiuterio :( Reikia veiklos žinai ;D

pakviečiau, priimk

Deja, bet galėsiu priimti jus tik vėlai vakare, būtų gerai, kad iškart rašytumėte prisistatymus :)

Kiek metų, kiek laiko žaidžiate minecraftą, kokia priemone jus norite gauti pinigėlius ir pnš :))) Taip būtų daug lengviau.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3502 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...