Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3473 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi prireikė hackintosho darbui su sketchu. Gal kažkas nusimano šituose dalykuose ir padėtų surinkti kuo pigesnį hackintoshą iš 1a.lt? 

Dekui iš anksto

Hey, mano vardas Simas. Esu UI/ UX dizaineris iš Vilniaus. Baigiau Interaction Design Genoblio universitete. Dirbu su startup'ais ir kuriu geriausią kada nors egzistavusį samp serverį :)

Jeigu dar kažko apie mane nežinai, tai brūkštelk į skype :) 

Mielai atsakysiu :)

Ka toki? Kas cia yra, gal gali supazindint? nes as tai pirma kart girdziu

Kiek skaiciau internete tai cia paprastas stacionaras, tik su mac os

Taip, tačiau jam netinka bet kokios detalės tad reikia itin kruopščiai viską susirinkti. Todėl pagalbos ir prašau

Hey, mano vardas Simas. Esu UI/ UX dizaineris iš Vilniaus. Baigiau Interaction Design Genoblio universitete. Dirbu su startup'ais ir kuriu geriausią kada nors egzistavusį samp serverį :)

O kuom tos detales turi skirtis nuo iprasto pc?

Jos turi būti palaikomos os x operacinės sistemos. Galim padiskutuoti šia tema PM. Neterškime šitos temos.

(redaguota)

Na, kiek skaičiau, tai su šitomis dalimis Hackintosh'ai buvo išbandyti ir turėtų veikti: https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=HcaxAQAgCAOwlygUC%2Fr%2FX6JTglaujePo5lhU1FNkjjCG208p9eIW6skF, jei reikia vaizdo plokštės - GTX 950 Gigabyte (Windforce).

Redaguota , nario Tautedorus

Na, kiek skaičiau, tai su šitomis dalimis Hackintosh'ai buvo išbandyti ir turėtų veikti: https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=HcaxAQAgCAOwlygUC%2Fr%2FX6JTglaujePo5lhU1FNkjjCG208p9eIW6skF, jei reikia vaizdo plokštės - GTX 950 Gigabyte (Windforce).

Dėkui. SSD būtina? nes geriau už tuos 100 eurų susimesčiau vaizduškę

• Parašė po 2 savaičių...

Susirinkai? Kaip viskas sukasi? Turiu kelis klausimus apie hackintosh gal pagelbet galetum:)

Sveikas. Susirinkau. Viskas veikia puikiai. Į PM permesiu savo fb. Parašyk. 

• Parašė po 2 savaičių...

Aš neperseniausiai susidėjau hackintoshą.

Viskas veikia puikiai, viskas suderinama, gavosi 550€ kazkur.

Cpu: i3 4170

Gpu:Asus Gtx750ti OC 2GB DDR5

Ram: 2x4Gb Kingston HyperX Savage CL9 1600Mhz

Motininė: MSI B85M P33 V3 (MS 7817)

PSU: Aerocool Kcas 500W

Ssd: Kingston 120GB

Hdd: Wd blue 1Tb 7200rpm 64MB

Wifi korta: TP LINK WN881ND

viskas veikka ciki piki :)

Net ir wifi veikia ;)

užsidėk kapišoną ir p*sk į šoną.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3473 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...