Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3489 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, kurie nusimanot apie stalinius kompiuterius, tilriausiai kaikurie pamenat, jog prašiau žaidimų kompiuterio buildo, tačiau truputį pamąstęs, kadangi man nelabai apsimoka iš Lietuvos pirkti, gyvenu Švedijoje, ir prašau surinkti buildą iš Švediškos svetaines: http://www.inet.se/kundvagn/visa/8584173/2016-10-06ką manote apie šį buildą, kuom blogas, netinka socketai ar kažkas kito? Būtų gerai sužinoti jūsų rekomendacijas ką pakeisti tam builde, o jei manote, jog turite laisvo laiko: šone galite pamatyti >> Datorer komponent ir ten visos reikiamos detalės kompiuteriui.

Kodėl neapsimoka iš Lietuvos pirkti?: Važiavimas/Kėliavimas kainuoja, be to, jei kas sugestų irgi tektų važiuoti.

P.s o gal iškart visą kompiuterį pirkti be buildo?

Mąstau apie šį kompiuterį

http://www.inet.se/produkt/1517099/taurus-overkill-gtx-960-skylake

Redaguota , nario Fusion.

26644306790_d93cb0924d_c.jpg.52c66b8af308b128b8f8a75b61d4c9a4.jpg

(redaguota)

Tavo rinktame build'e neatitinka motininė pasirinktam procesoriui, reikia pirkti Z170 lusto motininę, jei nori turėti Skylake serijos procesorių. Be to, Skylake procesorių turint, reikia aušintuvo, nes pirmiausia, jo ten neprideda, o antra, jei perki su K raide procesorių, reiškia OC'insi, tad aušintuvo reikia tokiam dalykui. Jau surinktas kompiuteris neblogas, bet turi Mid-End vaizdo plokštę.

Redaguota , nario Tautedorus
(redaguota)

Galbūt padėtum su surinkimu? Aišku skamba kvailai, tačiau reikia žmogaus kuris surinktų normalų buildą per tą svetainę, čj nesiruošiu overclockint, ir pats norėčiau normalaus - gero gaming buildo iš tos svetaines, arba dar kokių paieškosiu. Tautedorus, galėtum per tą svetainę surinkti? Dator komponent >> ir ten bus viskas šone išvardyta.

Jei rinksi, apačioje pabaigus prie buildo yra: Skapa länk till kundvagn. Pvz pakeisi į 2016 ir nuorodą sukurs.

(redaguota)

Galbūt padėtum su surinkimu? Aišku skamba kvailai, tačiau reikia žmogaus kuris surinktų normalų buildą per tą svetainę, čj nesiruošiu overclockint, ir pats norėčiau normalaus - gero gaming buildo iš tos svetaines, arba dar kokių paieškosiu. Tautedorus, galėtum per tą svetainę surinkti? Dator komponent >> ir ten bus viskas šone išvardyta.

Jei rinksi, apačioje pabaigus prie buildo yra: Skapa länk till kundvagn. Pvz pakeisi į 2016 ir nuorodą sukurs.

Kažką pabandžiau sudėt, kaip ir viskas tinka: http://www.inet.se/kundvagn/visa/8585442/2015-10-07

Redaguota , nario Tautedorus
(redaguota)

O as dar varau ant lietuvisku buildu, ten kainos belekiek uzkeltos, bet bent psu normalius manau ideda

O kur tu gyveni? Užsienyje ar Lietuvoj? P.S dėkui Tautedorus, jei nebus gražintas laptopas man, atsiimsiu pinigus ir pirksiu tavo surinktą variantą turbūt. MediaMarkt pirmo negražino tai gavau pinigus, o antras dar nežinia kur yra, max 13d. Turi būt gražintas xD Redaguota , nario Fusion.

keistos kainos kazkaip, suapvalintos iki 99. z97 kainuoja praktiskai tiek pat kiek h81.

http://www.inet.se/kundvagn/visa/8586991/2015-10-07

lietuvoj gyvenu

ssd idejau ir proca is i7 i i5 pakeiciau, o daugiau niekas praktiskai nesiskiria isskyrus kaina

vistiek tarp i5 ir i7 zaidimuose skirtumo nepajausi

O negaletum tarkim is amazon pirkt? ten turetu pigiau but

surinkau brangesni is www.proshop.se (ten kainos pasirode pigesnes)

Mano buildo pliusai (lyginant su Tautedorus):

* yra ssd - greiciau windows, programos uzsikrauna ir siaip viskas greiciau dirba

* gtx 980 ti - galim sakyt galingiausia siuo metu esanti vaizdo plokste, tai zaidimais dar ilgai galesi megautis ( vos ne 2x galingesne uz gtx 970)

32a0ddb4e20fe36a76b1d20d43b92fa4600.png

pakeisk procesoriu i https://www.proshop.se/Processor/Xeon-E3-1231V3-34-GHz-processor/2448739(cia kaip i7) liko dar pinigu biudzete, o is naujo surinkiten ir fotkint nepaslenku :D

(redaguota)

surinkau brangesni is www.proshop.se (ten kainos pasirode pigesnes)

Mano buildo pliusai (lyginant su Tautedorus):

* yra ssd - greiciau windows, programos uzsikrauna ir siaip viskas greiciau dirba

* gtx 980 ti - galim sakyt galingiausia siuo metu esanti vaizdo plokste, tai zaidimais dar ilgai galesi megautis ( vos ne 2x galingesne uz gtx 970)

32a0ddb4e20fe36a76b1d20d43b92fa4600.png

pakeisk procesoriu i https://www.proshop.se/Processor/Xeon-E3-1231V3-34-GHz-processor/2448739(cia kaip i7) liko dar pinigu biudzete, o is naujo surinkiten ir fotkint nepaslenku :D

Ai žinok... per daug galingos nereikia, nei aš taip ten stipriai AAA žaidimus plieksiu, man gerai jog veiktų gerai GTA V ultra ant 60 fps, Lolas, BF 4 ir užtenka :D Aišku tuoj bus atsiliepimai, pirk pigesnį, užteks lolui ir viskam kitam, tačiau jei ko nors užsimanysiu žaist...

Manau apie šį buildą, čia mano galutinis: https://www.komplett.se/k/cart.aspx?t=1444306326328

Su šituo buildu man atrodo veiks visi žaidimai 1080p 60 FPS dabartiniai :D taip kad... ir dar į priekį ilgai laikys. :D

P.S Dėkui už pastangas ieškant :)

(redaguota)

Ai žinok... per daug galingos nereikia, nei aš taip ten stipriai AAA žaidimus plieksiu, man gerai jog veiktų gerai GTA V ultra ant 60 fps, Lolas, BF 4 ir užtenka :D Aišku tuoj bus atsiliepimai, pirk pigesnį, užteks lolui ir viskam kitam, tačiau jei ko nors užsimanysiu žaist...

Manau apie šį buildą, čia mano galutinis: https://www.komplett.se/k/cart.aspx?t=1444306326328

Su šituo buildu man atrodo veiks visi žaidimai 1080p 60 FPS dabartiniai :D taip kad... ir dar į priekį ilgai laikys. :D

eimantasd geriau imtum siuolaikinius gal tavo parodytas vestu bet eimanto i prieki ateinancius kiap gta 6 jei bus ir t.t vestu max :D

p.s 13000 kronu kiek euru cia? :D

Redaguota , nario Mister.People

tai tu apsispresk ar galios nori ar geros kainos :D. Be to sutvarkyk nuoroda nes nieko nerodo (ikelk foto)

eimantasd geriau imtum siuolaikinius gal tavo parodytas vestu bet eimanto i prieki ateinancius kiap gta 6 jei bus ir t.t vestu max :D

o tau rodo ta nuoroda? man tai raso Din kundvagn är tom

Logga in eller registrera dig för att att använda inköpslistor. Inköpslistor kan användas till att följa med på prisutveckling, lagerstatus och mycket annat. Du kan också dela inköpslistor med andra, med egna betyg och kommentarer.

tai tu apsispresk ar galios nori ar geros kainos :D. Be to sutvarkyk nuoroda nes nieko nerodo (ikelk foto)

o tau rodo ta nuoroda? man tai raso Din kundvagn är tom

Logga in eller registrera dig för att att använda inköpslistor. Inköpslistor kan användas till att följa med på prisutveckling, lagerstatus och mycket annat. Du kan också dela inköpslistor med andra, med egna betyg och kommentarer.

ma nneveikia bet zinau kad levesnis bus nei tavo xD

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3489 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...