Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3468 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki ieškau filmo tik neprisimenu kaip jis vadinasi,jį rodė per lnk ar tv3 prieš savaitę gal daugiau žodžiu filmas apie jūrų pėstininkus kuriuos nusiunčia ten į afganistaną ar kažkur,lygtais jie ten turi kažką nužudyt ar pnš.Eidami iki taikinio jie ten piemenį sutinka paskui jį suriša.Gale filmo jie ten kažkokiam kaimelį būna ir ten juos užpuola paskui jie visi bėga,kelis jų nušauna ir atskrenda pagalba.Tai va toks filmas žiauriai noriu pažiūrėti gal kas padėsite man :(.

P.S JAU RADAU FILMĄ :D

kam įdomu apie ką kalbėjau.

Redaguota , nario Quantame

add4f35516d1dd247a3cb7217e118d66829.gif

(redaguota)

Gal apie Išminuotoju būrį kalbi?

Ne,mantęs tą filmą.Nu šitam filma pagrindiniai veikėjai yra keturi kareiviai jie ten draugai ir išsiūsti į misiją .Gale dar atsimenu,kad juos vijosi talibano kariai ar kažkoki ten ir nušovė 3 tuos karius man atrodo.Kad vienas liko gyvas ir prisimenu,kad bombonešis ten atskrido jiem padėt ir viską ten sprogdino :D

Redaguota , nario Quantame

add4f35516d1dd247a3cb7217e118d66829.gif

Sveikas, ačiū tau, aš kaip tik ieškojau irgi šio Filmo arba gal panašaus, bet šis Filmas mane labai, labai sudomino, mačiau Trileri, bet filmo taip ir nespėjau per Televizoriu peržiūrėti, nes buvau užsiemes svarbesniais reikalais, tai dar kartą ačiū tau, reikės peržiūrėti būtinai. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3468 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...