Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3437 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki!

Mano įrašas bus kiek kitoks ir, šio forumo kontekste, atrodys panašesnis į elgetavimą šalia turgaus, bet reikia jūsų pagalbos. Kaip turbūt žinot, nauji projektai Steam'e turi praeiti Greenlight atranką, kurioje vartotojai pažymi ar norėtų matyti tą žaidimą parduotuvėje.

Taigi, tą atranką sugalvojau praeiti ir aš! Bandau su vienu seniau kurtų žaidimų - Iron Snout, nes jis neblogai atrodo ir žmonėm patinka, kad gali nuspirt priešininko galvą į kitą priešininką.

Balsuoti galit čia: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=554017379

(po nuotraukomis ir traileriu bus mygtukai YES/NO).

C07rN3u.png?1

Žaidimas bus visiškai nemokamas (niekas nepirktų tokio nedidelio), taigi negaliu pasiūlyti jo Steam raktų. bet didelį AČIŪ garantuoju! O kitais metais bandysiu leisti ir mokamą žaidimą, tai prisiminsiu ir tuos, kas šioje temoje bus pasirašę ;)

Beje, žaidimą galit išbandyt čia: http://snoutup.itch.io/iron-snout

Dėkui!

Išbandyk mano naują žaidimą - Card Hog!
image.png.14cd9e24856efd56f50196c5c884a7e7.png

Dėkoju visiems!

Sorry, dėl vilkų. Buvau pradėjęs daryti "castle defense" žaidimą, kuriame galima buvo pasirinkti pusę (ar vilkai ar paršai), bet taip ir nepabaigiau (ateičiai vis paliktas).

Nepatinka man tas tavo žaidimas, tie Vilkiukai vargšeliai, nevalgę... Bet kaip gi galima nepalaikyt savų. Sėkmės, manau su tokiu žaidimuku laisvai pateksi :)

Man Steamas kaip ir bus paspirtis papildyti Iron Snout'ą po ilgos pertraukos. Apleidau jį visiškai, bet bus proga jį daryt labiau vertą Steam'o, tai įdėsiu daugiau priešų, sutvarkysiu viską ir bandysiu "daily" arba "weekly" Steam topus/challengus padaryt, kad žmones labiau užkabintų :)

Labai gaila, kad, kiek skaitau, neduoda Steam'as prisidėt Trading Cards, jeigu žaidimas visiškai nemokamas.

Prabalsavau. Lieki skolingas  :D Pats žaidimas visai smagus atrodo sakyčiau. Ir į ateitį galėtum kažką padaryt lygius ar dar kažką, kad sunkiau ir pnš :D

Bus visiškai Free to Play. Tokiam žaidimui Steam'e nelabai yra vietos premium, nes niekas 1$ nemokės, kas sumokės, tie refundins po valandos, tai geriau jau 1000 žaidėjų ir 0 pinigų, nei 2 eurai ir 10 žaidėjų.

Prabalsavau, tikiuosi bus Free To Play. Ir kaip jau minėjo 5ntox, galėtum ateity kažką daugiau įdėt, gal net workshopą xD

Čia tikrai kaip kam. Aš ir pats sutinku, kad jis kiek monotoniškas tampa, kai viską atrandi, bet yra žmonių, kurie jau metus mobilias versijas pliekia ir nesiruošia padėt.

Prabalsavau.

Žaidimas tikrai įdomiai atrodo, aišku jis greitai man pabostų, bet yra mėgstančių šį stilių, tai jiems nifiga nepabos. Sėkmės pereinant greenlight.

100% nesu tikras, bet nemačiau nieko už mažiau.  Prašant kelių centų tiesiog akris tūkstančiai potencialių žaidėjų, kurie nėra mokūs ir tie, kurie tingi dėl "tiek mažai" savo Paypal slaptažodį suvest. Tai, mano galva, geriau pasidaryt iš šito reikalo sau didesnę reklamą ir reputaciją prieš kitą, mokamą, žaidimą, negu pinigų alui. 

Yra variantas dėt DLC po kiek laiko (pvz. naujus skinus paršui arba personažus, nes belekiek ten man piešimo), bet čia irgi geras būdas supykdyt žmones. Žiūrėsiu, kas bus ateityje ir veiksiu pagal situaciją.

O minimali žaidimo kaina Steam'e 0.99€?

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3437 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...