Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3438 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,taigi vienas žmogus man pildo steam wallet jau senai aš užsisakau jo paslaugas gal jau apie metus laiko kaip pildo , ir šį kartą kai pildę jam pradėjo toki errora mesti steam "An unexpected error has occurred. Your purchase has not been completed. Please contact Steam support" paieškojęs googleje radau kad tai dėl VPN/Proxy bet mes abudu nei vienas nei kitas nenaudojame , seniau viskas ok buvo dabar tik V.A.C bana turiu ant CS:GO bet tai neesme tiesiog draugas sako kad esiet dėl to V.A.C bet seniau aš pildžiau kai nebuvo V.A.C irgi man tapati error mete t.y taip išeina kad V.A.C ne prie ko bet taip gal žinote kaip sutvarkyti ta error ar ką daryti , nes kitaip nebent reikės steam wallet kodą pirkti bet jis brangus.

https://i.imgur.com/vkA79IX.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3438 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...