Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3432 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Reikia pirkti kompiuteri zaidimams iki 520 eur, noriu surasti pati geriausia varianta uz gera kaina. Galvojau pats susirinkti bet apie kompiuterius visiskai nieko nenusimanau, bet visi is pazystamu sako kad labai lengva ji surinkti ziurint i youtube pamokas. O gal geriau nunest pc i kokia kompiuteriu parduotuve ir duot kad surinktu uz 20 eur ?
Prasau jusu, ekspertu nuomones, ivertinkite siuos kompiuterius, kuri geriau imti ? Su juo butu zaidziama naujausi zaidimai kaip gta5, fc4 ir t.t..
http://www.kilobaitas.lt/KILOBAITAS_sta ... &ID=430210 Manau sitas visai geras uz tokia kaina, kol kas mano geriausias pasirinkimas mano manymu..
O gal imti is varles, ir prisideti dar 4GB ram https://www.varle.lt/stacionarus-kompiu ... -core.html
nebus taip, kad psu blogas is varles? Ir siaip tas is varles man atrodo kazkoks silpnesnis, nes kiek zinau tai geriau i5 imt nes ateity galesiu upgradint gpu ir zaist toliau..
Aciu uz visu atsakymus

(redaguota)

Neimk pre-build'ų, nes bus gaila iššvaistytų pinigų ir laiko, kurį praleis kompiuteris garantiniam aptarnavime. Visų pre-build'ų PSU yra blogi ir neatitinka saugumo reikalavimų. 1a.lt parduotuvė nemokamai surenka nurodytas detales, tad siūlau: https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=HcnJEQAgDMPAlrBDDkP%2FfUHy0s6IkPbBVUSxm6b6hRUdjW3LOQjkLBfZ6wE%3D

Far Cry 4:

Redaguota , nario Tautedorus
(redaguota)

bet tas i3 ne per slipnas bus ateiciai ? Kiek metu galima bus su tuo surinktu grajint ? :D

Jei kalbant apie ateitį, geriau imti i5'is, bet tada reikia paimti pigesnį maitblokį, GPU ir motininę ir gaunasi toks variantas. Pre-build'as laikys iki to momento, kada maitblokis sukeps ir sukepins motininę ir, kaip sakiau, neverta visiškai pirkti pre-build'o, nes ten tik vargas su juo bus.

Jei kalbant apie ateitį, geriau imti i5'is, bet tada reikia paimti pigesnį maitblokį, GPU ir motininę ir gaunasi toks variantas. Pre-build'as laikys iki to momento, kada maitblokis sukeps ir sukepins motininę ir, kaip sakiau, neverta visiškai pirkti pre-build'o, nes ten tik vargas su juo bus.

o ten imanoma kazka supist kai pats viska sudedi ? :D pvz as tai nieko ten nezinau tik sudeciau ziuredamas youtube pamoka, jei kazka netaip idedu ir pc neisijungia imanoma supist visiskai ?:D

ir iskur tu zinai kad bus ten pre-builde psu blogas ? gal viskas normaliai ten, nedetu gi jei butu blogi, o jei sudegs ten tai 3 metu garantinis :D o specs man atrodo tokie pat kaip ir sito kur davei dabar i5 gtx 750ti, tiek pat fps ant zaidimu, ar klystu ?

http://www.skelbiu.lt/skelbimai/parduodamas-galingas-stacionarus-i7-kompiuteris-22060424.html

Su laiku pasikeisi vaizdo plokste i galingesne, ir bus top'inis pc.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

(redaguota)

o ten imanoma kazka supist kai pats viska sudedi ? :D pvz as tai nieko ten nezinau tik sudeciau ziuredamas youtube pamoka, jei kazka netaip idedu ir pc neisijungia imanoma supist visiskai ? :D

Įmanoma, jei tarkim CPU blogai įdėsi, tai sulankstysi motininės CPU lizdo adatėles, jei su vilnoniu megztiniu ant kilimo rinksi be antistatinio raiščio, gali suvaryt komponentus (kiek rinkau be to raiščio niekada nepasitaikė toks dalykas). Jei neturi to raiščio, gali įžeminti save su į rozetę pajungtu, bet išjungtu maitblokiu. Jei uždedi CPU, jau negalima jo nuimti, nes reikėtų pertepti temropastą. Žodžiu, jei rankos nekreivos ir nesergi Parkinsono liga, tai, manau pavyks surinkti, jei viską darysi taip, kaip aiškina per YT tutorial'ą. Vis dėlto įdomi patirtis pačiam rinkti kompiuterį :)

Puiki pamoka (bent kompiuterio detalių pasirinkimas tikrai šūdinas :D):

bet tas i3 ne per slipnas bus ateiciai ? Kiek metu galima bus su tuo surinktu grajint ? :D

Nu manau mokėsi ateityje pasikeisti į i5 nes pagrinde tau tik procą ir vaizdo plokšte ateityje reikias pasikeist ir viskas. Bet kolkas manau dar kokiams 1-2 metams užteks.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

(redaguota)

ir iskur tu zinai kad bus ten pre-builde psu blogas ? gal viskas normaliai ten, nedetu gi jei butu blogi, o jei sudegs ten tai 3 metu garantinis :D o specs man atrodo tokie pat kaip ir sito kur davei dabar i5 gtx 750ti, tiek pat fps ant zaidimu, ar klystu ?

Nes pats mačiau ir laikiau rankose tuos maitinimo blokus. Atrodo jie siaubingai, pusė jungčių nėra (viskas jungiama per adapterius), o kabeliai trumpi. Jokių sertifikatų neturi, sveria 1/4 kiek normalus PSU turi sverti, tad suprantama, kokie ten komponentai yra (arba nėra :D). Aušintuvas mažas, ūžia garsiai, PSU kaista. Jie tokios blogos kokybės, kad trūksta žodžių.

Nu manau mokėsi ateityje pasikeisti į i5 nes pagrinde tau tik procą ir vaizdo plokšte ateityje reikias pasikeist ir viskas. Bet kolkas manau dar kokiams 1-2 metams užteks.

Low-medium grafikoms. O ant kaikuriu zaidimu ir su low lagins.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Nes pats mačiau ir laikiau rankose tuos maitinimo blokus. Atrodo jie siaubingai, pusė jungčių nėra (viskas jungiama per adapterius), o kabeliai trumpi. Jokių sertifikatų neturi, sveria 1/4 kiek normalus PSU turi sverti, tad suprantama, kokie ten komponentai yra (arba nėra :D). Aušintuvas mažas, ūžia garsiai, PSU kaista. Jie tokios blogos kokybės, kad trūksta žodžių.

tu pirkes esi is kilobaito ir zinai ? man atrodo viskas norml bus, neoverclockinsiu as jo ir manau man keliems metams uzteks jo o jei bus problemu garantinis yra ir ne mano bedos patys sutvarkys, o jei laiko sugaisiu man negaila to laiko, garantinis nemokamai sutaisys jei ka.. neoverclcokinsiu ir bus gerai ten viskas.. pats pc jei susirinksiu tai dar blogiau bus patikek :D o kad kitas surinktu tai ner kam duot

tu pirkes esi is kilobaito ir zinai ? man atrodo viskas norml bus, neoverclockinsiu as jo ir manau man keliems metams uzteks jo o jei bus problemu garantinis yra ir ne mano bedos patys sutvarkys, o jei laiko sugaisiu man negaila to laiko, garantinis nemokamai sutaisys jei ka.. neoverclcokinsiu ir bus gerai ten viskas.. pats pc jei susirinksiu tai dar blogiau bus patikek :D o kad kitas surinktu tai ner kam duot

Mano bendradarbis jau antra pc is kilobaito nusipirko. Nes pirmam 2 kartus buvo sudeges maitblokis. Pirma kart sudege, pakeite i kita, antra kart sudege ir su savim pasieme motinine ir proca. Bet garantinis jau buvo pasibaiges, todel teko pirkt nauja pc.. nes to taisyt neapsimokejo..

Nezinojo zmogus apie ju maitblokius, db laukiu naujienu kol pasakys jog sudege ir naujam..

Tai Tautedorus tau dave dalių listą, užsakant pasirinksi kad tau parduotuvė surinktu ir tiesiog tu jau gausi surinkta kompiuterį. Tau tereikias monitorių, klavietura ir kita š pasijungt.

Low-medium grafikoms. O ant kaikuriu zaidimu ir su low lagins.

Nesakiau kad ant High ir 1080p :D

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Nu tu nesupranti. Kam pirkti iš to Kilobaito ir turėt šlamštą, kai iš 1a.lt užsisakysi, nemokamai surinks ir džiaugsiesi preke ir bus mažesnė tikimybė, kad suges kas nors.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3432 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...