Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3432 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, norėčiau pasiteirauti, kokia vaizdo plokštė atitiktu kompiuteriui, bent jau kad cs:go galima būtu normaliai pažaist.

Windows 10 pro 32-bit
Procesorius: Intel Core 2 Duo 6300 1.86 Ghz
RAM: 4 GB
Motininė: HP Compaq dc 7700

Redaguota , nario Info69s'ex

Užsiregistravo 2012-02-16

(redaguota)

Neverta į jį nieko dėti, nes švaistysi pinigus, geriau parduok šitą ir naują pirk. O dar ten maitinimo blokas yra ne koks, tad nelabai ką ir įdėsi.

Man nėra prasmės pardavinėti, o įpač nauja pirkti, man užtenka tokio koks yra, ir aš tikrai neesu žaidimų megėjas,

o kad ten sumesiu kokių 60-80 euriukų, tai man čia ne bėda. :)

Redaguota , nario Info's

Užsiregistravo 2012-02-16

Man nėra prasmės pardavinėti, o įpač nauja pirkti, man užtenka tokio koks yra, ir aš tikrai neesu žaidimų megėjas,

o kad ten sumesiu kokių 60-80 euriukų, tai man čia ne bėda. :)

Su 240 watt'ų tu nieko neisimesi ..

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

HD 6670 sakyčiau geriausia ką tu gali įsimest bet ir tai nežinau ar tikrai maitblokis atlaikys. HD 5570 irgi turėtu tik.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Pasiimk Aerocool KCAS 400W maitblokį (~40Eur) ir Radeon 250x (~100EUR) ir bus tau optimaliausias variantas. Tačiau tavo vietoj bent ant GTX750Ti pataupyčiau, nors kai neesi žaidimų mėgėjas tau r7 250x būtų per akis.

ant tokio proco tu juokauji?

HP Omen 15

Q6600 laisvai eitų, nes tai 4 branduolių procesorius. Nors jis ir senas, bet pakankamai galingas ir su GTX 750Ti susitvarkytų. O pas jį senas dviejų branduolių silpnas CPU, nėr net ką lygint su Q6600.

Tai nieks su Q6600 ir nelygina :D susitvarkytų ir core 2 duo,būtų bottleneckas, bet bent 50% gpu išnaudotų.

užsidėk kapišoną ir p*sk į šoną.

Tai nieks su Q6600 ir nelygina :D susitvarkytų ir core 2 duo,būtų bottleneckas, bet bent 50% gpu išnaudotų.

Apie 120 eurų leist vien dėl 50 % perfomance? Neapsimoka..

HP Omen 15

Nu tai ka as tau ir sakau, kad ATEITY... vistiek kazkada keis kitas dalis, nemanau, kad dar kelis metus sedes su core 2 duo...

Tai pasakyk, kam pirkt GTX 750? Dabar neišnaudos jos normaliai, o jei lauks kažkokios ateieties, tai jau ta GPU bus normaliai pasenus, o dar ją maitins ne maitblokis, o bulvė. O jam dalių keist neapsimoka, nes ten viską praktiškai reikia keisti, nes praeitos kartos visa "geležis", tad šitą geriau parduot būtų nei po kiekviena dalį keist.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3432 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...