Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3417 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi sukursiu temą apie savo rekomenduojamus serialus ar filmus, galbūt jų bus ne per daugiausiai, tačiau tikiuosi bus gražiai pateikti (bent mano galva) ir mano rekomendacijos bus naudingos. Daugiau neišsiplėsiu ir iškart eisiu prie reikalo:

20577d3865dd417c62d172b2aed42166635.jpg

Taigi apie serialą "Breaking Bad" (Bręstantis Blogis) daugelis kiek pastebėjau iš narių yra matę šį serialą, skatino daugelį temų kur reikėjo patarti kokį serialą žėti, kažkaip ir aš užkibau ant šio kabliuko ir pradėjau žėt tą serialą asmeniškai man labai įdomus nors tik baigiau peržėt 4 - ajį sezoną. Pats serialas susideda iš 5 sezonų (jei neklystu). Pirmasis sezonas išėjo 2008m., antras - 2009m., trečias - 2010m., ketvirtasis - 2011m., penktas - 2012 - 2013m. tarpe.

Aprašymas apie serialą kiekvieno sezono -

Pirmojo, antrojo, trečiojo, ketvirto sezonų aprašymas (nesiskiria vienas nuo kito).

Volteris Vaitas visą gyvenimą klusniai vadovavosi taisyklėm ir stengėsi įgyvendint amerikietiškąją svajonę. Su mylima žmona jiedu gyvena ramiam priemiesty ir augina sūnų. Į pasaulį beldžiasi dar vienas kūdikis, o neapmokėtų sąskaitų krūva kaupiasi žaibo greičiu. Volteriui, kadaise dirbusiam Nobelio premiją pelniusioj mokslininkų grupėj, neseniai teko imtis vergiško papildomo darbo automobilių plovykloj. Staiga visas jo gyvenimas apsiverčia aukštyn kojom. Kartą apalpęs darbe Voltas sužino, kad jam trečiosios stadijos plaučių vėžys. Gąsdinanti naujiena mokytoją pažadina iš letargo miego, o baimės stygius sužadina naują jėgų antplūdį....

Penktojo sezono aprašymas

Serialo veiksmas sukasi apie chemijos mokytoją Volterį, kuriam netikėtai aptinkamas pažengęs plaučių vėžys, o likęs gyventi laikas - tik mėnesių klausimas. Jo svainis Henkas - policininkas, gaudantis narkotikų platintojus. Iš jo Volteris sužino, jog narkotikų prekeiviai uždirba didžiausius pinigus, nelegaliai gamindami ir pardavinėdami narkotikus gatvėse. Vieną dieną Volteris pamato savo buvusį mokinį Džesį, sprunkantį iš Henko surengto narkotikų reido. Supratęs, jog Džesis yra įsisukęs į narkotikų pasaulį ir pamatęs kaip jis gamina narkotikus, Volteris susiranda jį ir pasisiūlo per savo gyvenimą sukauptomis žiniomis apie chemiją pagaminti geriausią metamfetaminą apylinkėje, siekdamas užsidirbti pinigų skurstančiai šeimai, kuriuos paliktų jiems po mirties.

Manoji nuomonė apie serialą tai duodu jam didelį pliusą ir vertinu dideliu balu. Aš apskritai retai žiūriu ten visokius Mentalistus ir t.t kuriuos daug kas pastebi jie manęs neįtraukia, o šis serialas nesuprantu kaip, bet paveikti sugebėjo nuo pirmos serijos. Nors tik pabaigiau peržėt pirmajį sezoną tai užtruko man dvi dienas, nes realiai akių atplėšt negaliu nuo kompiuterio ekrano bežiūrint. Laukiu ir kitų nuomonių, kadangi manau tikrai daug kas jau matė visą serialą.

Nuoroda kur galite pažiūrėti visiškai nemokamai serialą (LT kalba).

Pirmasis sezonas - SPAUSTI

Antrasis sezonas - SPAUSTI

Trečiasis sezonas - SPAUSTI

Ketvirtasis sezonas - SPAUSTI

Penktasis sezonas - SPAUSTI

fbddecde81fc57185d0f8379e728e981746.jpg

Serialo įvertinimas iMDB: 9.
Žanras: Kriminalinis, drama, trileris.
Šalis: USA.
Aktoriai: Billy Bob Thornton, Colin Hanks, Allison Tolman, Martin Freeman, Keith Carradine, Bob Odenkirk, Joey King.
Metai: 2014.

Paremtas tikrais faktais, atkartoti įvykiai vykę 2006 m. Viskas vyksta: Minesotoje.

Aprašymas (ne mano):
„Fargo“– serialas, įkvėptas filmo „Fargo 1996“, seks visiškai naują "tikrų nusikaltimų" istoriją. Serijose bus tiriama nauja byla, dalyvaus nauji veikėjai su firminiu humoru, žmogžudystėmis ir teigiama agresija. Dėl šių savybių filmas tapo ilgalaike klasika.

Pirmojo sezono traileris:

Mano nuomonė:
Serialas yra ganėtinai įtraukiantis, pirmosios serijos (labiau sakyčiau pirmoji) gal kiek nesudomina labai, tačiau kuo toliau žiūrai tuo labiau atsiplėšti negali. Kitas dalykas kas man patiko tai neeilinis siužetas, būna ir juokelių seriale, bet su kaupu. Patiko taip pat tai jog vyrauja nenuspėjamumas kaip daug kur gali nuspėti kas vyks toliau ir visą eigą, o čia visiškai kitaip nutinka nei tu manai (bent mano atveju).

Peržiūrėjau visai neseniai pirmajį sezoną, o jau yra visos serijos antrojo, taip pat ir keletas lietuviškai išverstų, skubėsiu žiūrėti ir papildysiu temą naujais įspūdžiais.

Serialą galit žėti gera kokybe, lietuvišku vertimu - Fargo (nemokama)
Antrojo sezono pasirodžiusios serijos - Fargo 2 (nemokama)

20eeeda54fef354ffbfad607cd073c0d486.png

„Kirtis dešine“ – tai sukrečianti vyriškumo istorija, kai viena akimirka gali kainuoti visą gyvenimą, o viena galimybė – jį išpirkti.

Bokso žvaigždės Bilio Hope (akt. Jake Gyllenhaal) gyvenimas primena pasaką. Jis turi viską apie ką gali svajoti žmogus – sėkmingą karjerą, gražuolę žmoną (akt. Rachel McAdams) ir žavią dukrą (akt. Oona Laurence), jaukius namus ir įspūdingą pinigų sumą šeimos sąskaitoje.

Dievinantis savo darbą, bet kasdien jame rizikuojantis sveikata ir gyvybe, Bilis, įkalbėtas žmonos, ryžtasi baigti savo karjerą: iš sporto pasaulio jis pasitrauks nenugalėtas ir pagaliau turės daugiau laiko savo šeimai.

Tačiau žmogus planuoja, o Dievas juokiasi... Netikėtame Bilio išprovokuotame konflikte žūva jo paties žmona. Palaužtas sielvarto ir keršto troškimo, paguodos jis ieško svaigaluose, tačiau kiekviena diena atneša tik dar daugiau skausmo.

Vienintelė Bilio išeitis – prisiminti nuožmų kovotojo būdą ir grįžti į ringą. Tik šįkart jam teks kovoti ne dėl medalių, o dėl savo paties gyvenimo.

Filmą apie sudėtingo likimo sportininką sukūręs režisierius Antoine Fuqua („Ekvalaizeris“, „Olimpo apgultis“) pagrindinį šios istorijos vaidmenį patikėjo vienam geidžiamiausių šiuolaikinių Holivudo aktorių – „Oskaro“ nominantui Jake’ui Gyllenhaalui („Nakties klajūnas“, „Meilė ir kiti narkotikai“, „Kuprotas kalnas“, „Donis Darko“).

Dramoje taip pat vaidina žavioji Rachel McAdams („Laiko tiltas“, „Vidurnaktis Paryžiuje“, „Šerlokas Holmsas“), „Oskaro“ laureatas Forestas Whitakeris, („Paskutinė tvirtovė“, „Eksperimentas“, „Mūsų šeimos vestuvės“), dainininkė Rita Ora, repo žvaigždė 50 Cent ir kiti.

Ypatingo dėmesio vertas ir garso takelis – jo prodiuseris buvo reperis Eminemas, kuriam, beje, iš pradžių buvo numatytas pagrindinis vaidmuo šiame filme.

©Filmux.org

IMDB: 7.7

Aktoriai: Rachel McAdams, Jake Gyllenhaal, Forest Whitaker, 50 Cent, Naomie Harris, Miguel Gomez, Victor Ortiz, Clare Foley

Mano nuomonė: Filmas man labai patiko. Verčia susimąstyti tikrai, vieną dieną tu turi viską ko gali trokšti žmogus, o kitą dieną tu prarandi realiai viską. Garso takelis irgi labai patiko, žinant ir tai jog jį sudarė Eminemas, kuris buvo planuota turėjo būti pagrindiniu aktoriumi filme, bet kažkas pasikeitė. Filmą norėjau žėti kino teatre, bet vis nenueidavau ir gailiuosi labai dėl to, nes jei filmas namie toks įdomus atrodė tai ką jau kalbėti kas būtų buvę kino teatre su gera kompanija draugų.

Visiems patariu būtinai pažiūrėti.  Apačioje rasite nuorodą kur filmą galite žiūrėti visiškai nemokamai, be jokių registracijų, lietuvių kalba, be to ir su nebloga kokybe.

Filmas online (LT kalba) - SPUSTELTI

-----------------------------------------------------

Rekomenduojamų filmų sąrašas be plataus aprašymo ir t.t (nuolat pildomas):

HITMANAS. AGENTAS 47 / HITMAN: AGENT 47 (2015) - Online
TRANSPORTERIS: VISU GREIČIU / THE TRANSPORTER REFUELED (2015) - Online
NARKOTIKAS / DOPE (2015) - Online
MAČETĖ ŽUDO / MACHETE KILLS (2013) - Online
SAN ANDREAS / SAN ANDREAS (2015) - Online
LAPKRIČIO ŽMOGUS / THE NOVEMBER MAN (2014) - Online
ŠNIPAS IŠ U.N.C.L.E. / THE MAN FROM U.N.C.L.E. (2015) - Online
AŠ SPJAUNU ANT TAVO KAPO 3 / I SPIT ON YOUR GRAVE 3 (2015) - Online
VIENIŠAS KLAJŪNAS / THE LONE RANGER (2013) - Online
EVERESTAS / EVEREST (2015) - Online
GREITI IR ĮSIUTĘ 7 / Fast and FURIOUS 7 (2015) - Online
MOTERIS NAMUOSE / GIRL HOUSE (2014) - Online
GANGSTERIŲ MEDŽIOTOJAI / GANGSTER SQUAD (2013) - Online
MARSIETIS / THE MARTIAN (2015) - Online
GRAVITACIJA / GRAVITY (2013) - Online
ĮNIRŠIS / FURY (2014) - Online
PAŠĖLĘS MAKSAS: ĮTŪŽIO KELIAS / MAD MAX FURY ROAD (2015) - Online

Rekomenduojamų serialų sąrašas be plataus aprašymo ir t.t (nuolat pildomas):

NARKOTIKŲ PREKEIVIAI / NARCOS (2015) - Online
STRĖLĖ / ARROW (2012 - 2016) - Online
Redaguota , nario AJ7

Skaičiau truputi Kirtis dešine, dėkui reikės pasižiūrėti!! Bet nepatiko skaitau skaitau ir spoilinimas filmo prasideda... Nu nebeįdomu tada žiūrėti būna, bet gerai kad neviską perskaičiau tiktai iki žmonos mirties bet jau iškarto akivaizdu kas bus, viskas jau nuspėjama...

Sorry :D Na išties dėl to spoilinimo tai pažėjus trailer galima jau nuspėt pusę filmo, aprašymą perskaičius taip pat :D

Tą filmą "Kirtis dešinę" tikrai pažiūrėsiu, sudomino ir šiaip patinka tokie filmai. Bet gal žinai dar panašių filmų ar serialų? Iš esmės vieną serialą žiūrėjau, kur kažkiek panašumų yra, tai Banshee, trys sezonai jau išėję, ketvirtas bus po kelių mėnesių. Ten pagrinde apie tai, kaip viena pora dirbo garsiausiam verslininkui iki tol, kol sugalvojo jį apiplėšti ir tas vyras pasiiaukojo ir jį pagavo, o moters ne. Po 10 ar 15 metų, nepamenu dabar, kai jis išėjo iš kalėjimo, jis pamatė, kad jo ta draugė jau turi šeimą ir jis visiškai nieko neturėjo ir visas serialas apie tai, ką jis darė. Tiesą pasakius, įdomesnio serialo dar nesu matęs. Jis realistiškas ir labai motyvuoja.

76561198120178421.png

i5-4690 | GTX 1060 | 250GB SSD | 8GB 1600Mhz RAM | Fractal Design Define R5

Tą filmą "Kirtis dešinę" tikrai pažiūrėsiu, sudomino ir šiaip patinka tokie filmai. Bet gal žinai dar panašių filmų ar serialų? Iš esmės vieną serialą žiūrėjau, kur kažkiek panašumų yra, tai Banshee, trys sezonai jau išėję, ketvirtas bus po kelių mėnesių. Ten pagrinde apie tai, kaip viena pora dirbo garsiausiam verslininkui iki tol, kol sugalvojo jį apiplėšti ir tas vyras pasiiaukojo ir jį pagavo, o moters ne. Po 10 ar 15 metų, nepamenu dabar, kai jis išėjo iš kalėjimo, jis pamatė, kad jo ta draugė jau turi šeimą ir jis visiškai nieko neturėjo ir visas serialas apie tai, ką jis darė. Tiesą pasakius, įdomesnio serialo dar nesu matęs. Jis realistiškas ir labai motyvuoja.

Sveikas, "Banshee" primena man paskaičius tavo komentarą "Fargo" kažkodėl. Visa esmė realiai ten yra tokia jog viskas prasideda visai nuo vieno nekalto pasikalbėjimo ir per daug pasakymo, po to viskas rutuliojas giliau ir panašiai ir mane kabino. 1 sezonas tikrai vertas dėmesio, + žinant tai jog iMDB įvertintas 9 tai irgi didelis pliusas. Tik va 2 sezonas kiek žiūrėjau kolkas manęs nelabai kabliuoja, nes aš kaip tikėjausi nesitęsia veiksmas iš 1, o tiesiog kaip naujas serialas visas yra.

Kažko tokio jog būtų panašu į kirtį dešine net nežinau, būtent tokio turinio tai nebuvau matęs filmų nors siužetas tai žinomas pats. Gali bandyti žėti kažką iš rekomenduotų mano filmų kaip Gangsterių medžiotojai, lapkričio žmogus, taip pat bent man labai patiko manau ir tau patiktų "Narkotikas" toks jaunuolių stiliaus atrodo filmas, bet kabino bent mane.

Iš serialų tai labai rekomenduoju kaip ir minėjau Fargo arba Narkotikų prekeiviai žiauriai įdomus, dar kurtas grynai pagal biografiją Pablo Escobar, tik iš pirmo žvilgsnio nesusidaryk įspudžio jog tai dokumentinis serialas, visai ne tai grynai kaip per naują išgyvenimas viso to kas buvo. Tikrai rekomenduoju!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3417 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...