Peršokti į turinį
Su šv. Velykomis! 🐣 🐇 Linkėjimai nuo SuperGames.lt komandos! ×
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3408 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Tiems kas neturi ką veikti, ar mes nepatinkam, ar mūsų idėjos nepatinka ---->>>> Eikit pas mc hostingo perpardavėjus ir mokėkit pinigus už tai ko NEGAUNAT

o tiems kuriems patinka naujovės, skaitykite toliau ir atsiprašau už tai kad teko skaityti didelėmis raidėmis

Na tiesiog negaliu susilaikyti. Mes (MineHost) šiandien paleisime Lietuvoje nematytą negirdėtą reikalą...

Turbūt norite sužinoti kokį ? Mes nebūtume mes, jeigu nedarytume naujovių savo IT ūkyje. Taigi nuo šiandien pradeda veikti Cloud minecraft serveriai be  fiksuoto  mokesčio. Ką tai reiš kia ?

Pirma, tai NĖRA reklaminis triukas kaip kiti sako "mokate už tai ką naudojate", o tai reiškia kad pas mus mokėsite už tai ką išnaudojote.

Ar pagalvojate, kodėl turite mokėti už resursus naktį kaip jų nenaudojate ? Aš tai pagalvojau, kad tai yra nieko gero, todėl reikia daryti išvadas....

O ar pagalvojote kad įsigijus 8gb ram serverį ir puse mėnesio kol žaidėjų nėra mokate už resursus kurių nenaudojate ?

Taigi nuo ŠIANDIEN pradeda veikti Cloud minecraft serveriai kuriuose visiškai tiesiog nėra fiksuoto mokesčio.

Pvz 5 minutes naudojate 5gb ram, 4 core, kitas 5 min naudojate 1gb ram, 1core, tai ir mokėsite už tai ką naudojote realiai o ne už 2x 5min x 5gb ram, 4core.

Koks visa tai pliusas Jums ?

1. Naktimis maža apkrova = mažai kainuoja €, serverį išjungėt, atnaujinat -> neskaičiuojami pinigai

2. Resursų naudojimo grafikai 5 min tikslumu

3. Neriboti resursai (na dabar apribojome iki 20gb RAM, 50gb SSD vietos ir 4 core, rankomis galime padidinti)

4. Prisidėjimas prie Lietuviško produkto kūrimo (Juk tik mes vieninteliai naudojame savo kurtą nuo 0 (be jokių framework, tvs ar dar kokių velnių) sistemą)

Mes užtikrinsime Jūsų serverio augimą, o Jūs padėkite mums, kaip toks planas ?

Dabar galit išbandyti http://beta.minehost.lt/enterprise-cloud-uzsakymasir įsidėti į cloud serverį vos 0.1€ !

Turiu tikrai pagirti jūsų hostingo sistemą nes ji , kaip žinau ima viršų ir vis dedate naujoves ne taip kaip kiti hostingo tiekėjai tesiog padaro viena versija ir visi tuom naudojasi. Asmeniškai aš niekada gyvenime nesirinkčiau jūsų hostingo , bet dėl to nes aš mėgstu pats viska tvarkytis tą prasme aš imu tik VPS nes man tai optimaliausias sprendimas , bet neslėpsiu buvo tokio meto , kaip ir teko pirkti iš kitokių tiekėjų ( Nes jūsų dar nebuvo) kadangi ant VPS ne kiekvienas sugeba pasileisti. O dar ši naujovė tikrai bus manau priimtina kiekvienam ir ji pasiteisins linkiu jums tik sėkmės ir linkiu , kad nenukentėtumete nuo idėjų stokos. Sėkmės. Pūikios idėjos

NnWyZJV.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3408 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...