Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3407 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

SALUT draugai! Šiandiena noriu pakalbėti apie šviežia įsitvirtinusi projektą - 4gamers.us.lt Daugelis rėks, kad us.lt galūnę žlugsime po dienos ir panašiai. Tokių pyktibiškų "nevykėlių" nelaukiu, kadangi tie kurie sako, kad šūdservis patys nieko gero nebuvo sukūrę. Šis subdomenas yra laikinas, aš noriu apsidrausti tik projektas pradės siekti aukštumų bus nupirktas domenas, todė tie kurie atėjo parašyti savo gyvenimo žodį "šūdservis" tokiu nelaukiu. Šio projekto įkūrėjas yra Cristian M aka Electric (AŠ). Dabar truputi papasakosiu apie save. Mano tikrasis vardas yra - Kristijonas man yra penkiolika (15) metų, gyvenu Vilniuje, lankau plaukimą. Toliau manau jums nėra aktualų žonoti, bei viska apie mane sužinosite pradėję su manimi bendrauti. Serveris įkūrtas ne tam, kad užsidirbti tūkstančius, o tam, kad būtų įdomu žaisti jums ir malonu man matyti didelį žmonių skaičių serveryje. Kadangi mano svajonė yra atsikelti rytais ir pamatyti ~10-15 žaidžiančių žmonių. Nemeluosiu pinigai taipogiai nesutrukdytų, bet tai nėra mano pagrindinis tikslas.

Apie Serverį

Serveris yra Public tipo, bet tai nebus paprastas niūrus neįdomus Publickas, kiekvieną kartą jis bus atnaujintas ir padarysiu Publico revoliuciją. Noriu išsiskirti savo serverių nuo kitų projektų, kad rinktųsi būtent mano projektą. Turiu daugybę idėjų, kurios įgyvendinsiu ir pabandysiu įkurti stiprų projektą. Dabar pakalbėsiu apie sistemas (Serverio komandas). Serveryje yra mega jump (Galėsite pašokti x3), puiki proga camperiams, bei taip galite gauti lengvus fragus jeigu mokėsite to pasinaudoti. Taipogiai artėjant Šventiems, serveryje įdėti modeliai, kurie atrodo kaip Kalėdų Senis, taip galima bus pajausti Kalėdas. Daug nenoriu čia pasakoti, kadangi viska pamatysite užėję patys į serverį.

Planai Ateičiai

Planuoju ateičiai sukurti RANGŲ sistema serveryje. Bus kaip CS:GO rangai, pradžiai būsite UNRANKED, norint pasikėlti iki SILVERIO turėsite užkalti ~100XP. Kaip galima bus gauti XP? Viskas paprasta XP gausite už killus, padėtas bombas. Už paprasta killą gausite 3XP, už headshot killą 6XP, už bombos padėjima 2XP. Šį sistema bus sukurtą, su tikslų, kad būtų daugiau veiklos, kad keltumėte netik /rank, o ir turėtumėte daugiau veiklos keliant rangą.

Į serverį buvo įdėtą bazooka, bet jį buginosi, todėl teko ja pašalinti, bet ateičiai bus sukurta bazooka, su ja negalima bus skraidyti, bet galėsite išauti iš jos, jeigu pataikysite į žmogų jis mirs, jeigu arti jo atims tam tikrą gyvybių skaičių.

Konkursas

Taipogiai, kad pritraukti žmonių skelbiu konkursą, kurio prizas bus CS:GO ACC. Kadangi mano kompiuteris nėra toks stiprius, kad išneštų CS:GO be lago, tai man jis nereikalingas, o norint pritraukti į šviežia serverį žmonių, toks konkursas yra puiki proga. Kaip galima bus laimėti CS:GO? Viskas paprasta, CS:GO atiteks žmogui kuris iki 2016.01.23 bus TOP1. Viskas paprasta, taigi iš anksto noriu palinkėti sėkmės dalyviams.

Nuotrauka, kad turiu ACC: http://www.part.lt/i...26150b1a510.bmp

Serverio tinklapis: http://4gamers.us.lt/

Serverio IP: 91.225.105.217:27015

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3407 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...