Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

[APGAILĖTINA]: CS-BANGA.LT Projektas Ir Vyr.Administratoriai!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3411 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

[#]APIE CS-BANGA.LT PROJEKTA:
Sveiki visi SuperGames Nariai, tai gi iš karto eisiu prie reikalo ir papasakosiu viską išsamiai kaip kas vyko. :)
Tai gi, ieškojau Counter-Strike 1.6 Projekto kur galėčiau apsistoti, nepamenu ar pats pasisiūliau į jį įstoti ar Savininkas pasiūlė. Pamačiau tai, kad net nesistenge Savininkas įdėti pastangų gerų į savo Projektą, Dizainai visą laiką atsiprašant būna apipersti, visaip iškraipyti ir dar blogiau editina, nei tas pagrindinis stilius būną, viską sugadina ir padaro gryną šlamštą, o ne dizainą.  <_<

Kodėl gi aš jame nepasilikau, o gi todėl, nes tai pamačiau kaip bendrauja Savininkas su Komandos nariais, o ypač su manimi kaip buvau Vyr.Administratorius, na žinomą aš nenusileidau, todėl ir elgiausi taip, kaip jis su manimi elgėsi, nes aš nenusileisiu ir tikrai nebūsiu koks tai nors Dau**s atsiprašant ar dar kas. ;)

[#]KODĖL AŠ PASIŠALINAU IŠ PROJEKTO?:
Viskas tiksliai ir aiškiai, ogi todėl, nes pamačiau, kad tikra tragedija ten pas jį, o ne Projektas, pinigų neturi net, kad nusipirkti normalų VPS, nes dabar aplamai nueini į Public'a ir žaidžia 5 ant 5 ir tik matau CHAT'e: o dieve kaip stringa! Blem kaip lagina, einu iš čia neįdomu! Belekaip lagina, net neįmanomą lošt, o botint su ginklais vapšie neapsimoką, nes nepašauni nei vieno žmogaus, viskas stringa.  <_<

O pagrindas yra toks, kad aš dar vieną patį baisiausia dalyką pamačiau tai, kad buvo sakė Savininkas toks Deividas ir jis buvo pasišalinęs ar jį pašalino iš Projekto nežinau, bet buvo sukurta grupė ,,Skypėje" Projekto Komanda ir ten
Banga kitaip žinomas kaip Enemyproject Parašė: Ar priimame Deivida atgal į Projektą? - Aš sakiau, kad nereikia nereikia ir dar kartą nereikia! Bet jis nepaklausė ir padarė savo, atrodo kaip nesitardamas net su manimi ir paviešino keletą žinučių ką jie rašėsi:

[20:54:44] Deividas.: agi uždėsi d ?:D
[20:54:50] Banga^: :$ Nea
[20:55:06] Deividas.: pačiulpsiu
[20:55:08] Deividas.: ;d
[20:55:11] Banga^: varke varke

Tai yra apmaudu ir žiauriai graudu, kaip pamačiau jo tokias žinutes ir kad svarbiausia jį Priimė į Projektą ir dabar sėdi ir šakojosi per Grupę ant manęs, tada Banga [Enemyproject] Mane pašalino iš grupės ir Vyr.Administratorių ir su tuo atsiprašant čiulpiku pasiliko Projekte.  :huh:

ŽMONĖS TIKRIAUSIAI KUO PUIKIAUSIAI SUPRANTATE MANE, JAI REIKIA ĮRODYMŲ, GALIU JUOS PATEIKTI SCREENSHOOT'ais, SĖKMĖS JUMS SKAITANT, BŪTINAI ĮSISKAITYKITE IKI PAT GALO. ;)

Banga [Enemyproject] 2.Skypės Kontaktai: cs-banga.help - sauk.pagalba ir enemy.help
SuperGames [Enemyproject] Profilio anketa: https://www.supergames.lt/user/46351-enemyproject/
Deivido[Kur *Myliu SuperGames.lt* už Vyr.Admin] Skype Kontaktas: deividas123458

LINKSMŲ ARTĖJANČIŲ ŠVENČIŲ JUMS!!!  ^_^

Ko sieki taip darydamas? Tegu daro jie savo tą projekta kokį nori aš nesuprantu kišasi žmonės ne į tai kas jiems turi būti svarbiausia. Tokiu principu aš darau ir tau patariu taip daryti "ATĖJAU, PAMAČIAU, ĮSIGILINAU, IŠĖJAU"

Tavo klausimas keistas. :D Siekia numušt projekto reputaciją, nors jie jo ir neturi

(redaguota)

Tiesiog pranešu visiems, kas nežino - sužinojo, kas čia per Projektas ir kokie Gėjūksčiai ten Administratoriai, ten tik gėjus priiema aš kiek supratau. ;)

Aš tavęs niekaip nesuprantu ir nesuprasi.. Tu dar ilgai čia skusies visiems, kad tave išmete ar tu pats pasitraukiai iš projektu ?

NEsiskundžiu, o paprasčiausiai pranešu kas per Projektas ir kas per Savininkai ir aš pasišalinau pats, nes pamačiau kad mandravotas gėjus atėjo, o aš su GĖJAIS NEDIRBAU IR NEDIRBSIU!

Redaguota , nario So Good√ιק

Pala, atejau i severi, parašiau /vip ir išvydau jog katik gimusiam serveryje b*t vipas kainuoja 5eu... :D Šiaip ne į temą bet jeje :D

O štai ir tu diedulę užtaikiai į temą, taip, tu teisus, jiems pinigų reikia kaip arkliui vežimą šieno, maldauja vos ne dėl tų pinigų kad tik duotu ar paskolintu, nes patys nesugebą nei 1EURO Investuoti. :D

O štai ir tu diedulę užtaikiai į temą, taip, tu teisus, jiems pinigų reikia kaip arkliui vežimą šieno, maldauja vos ne dėl tų pinigų kad tik duotu ar paskolintu, nes patys nesugebą nei 1EURO Investuoti. :D

Nueini i laikiux ir 1eu sumoki... Laikiux biškiuką didesnis ir galėtu jug imti daugiau... *Nereklama - Tik Faktas*

Pff zmogau ten del ciulpimo buvo paprikol mes su jo daznai taip prikolinam beja tu pats to nusipelnei isejai is projekto o tau viskas tiko net nesiekiai tu ten nieko toj apie tavo apgailetina gyvenima sukursiu tema

[19:36:15] So Good√ιק: klausiu dar kartą
[19:36:18] So Good√ιק: Grąžinsi ar ne?
[20:33:19] So Good√ιק: banga
[20:33:23] So Good√ιק: Gražink nu
[20:33:33] So Good√ιק: Bazaras daugiau to nebus
[20:33:37] So Good√ιק: Gražink ir aš pisu reklamuot :)

[19:28:56] So Good√ιק: Nu ir kam išmetei
[19:28:59] So Good√ιק: Gyni tu tą lavoną
[19:29:56] So Good√ιק: Nes *Myliu SuperGames.lt*, dar ant tiek *Myliu SuperGames.lt* nemačiau
[19:29:57] So Good√ιק: ...
[19:30:24] So Good√ιק: wtf
[19:30:36] So Good√ιק: Kam ta pgr nuemiai?

Galiu apie jį tokia litanija sukurt, kad visi pasibjaurės ir jį žinos kaip bybių čiulpėja ;)

[19:25:17] So Good√ιק: kas yra
[19:25:22] So Good√ιק: Ką tas lavonas čia *Myliu SuperGames.lt* pareiškė
[19:25:28] So Good√ιק: Davai tegul ateina pakalbėt sutrauka
[19:25:35] Deividas.: raminkis tu šūdę
[19:25:42] Deividas.: tu esi niekas tai suvoki?
[19:25:48] Banga^: dar keiksmazodi pasakyk.
[19:25:54] Banga^: Deivi tu irgi
[19:25:56] Banga^: ir pamatysi
[19:26:08] So Good√ιק: Ką tu lavone *Myliu SuperGames.lt*
[19:26:17] *** Banga^ išmetė pašnekovą So Good√ιק iš šio susirašinėjimo. ***

Zmogau mastyk ka rasai tau visos salygos tiko ir tu pats praseisi atgal ir mastyk ka rasai.

Saika neturekit reikalu Roki negalima taip daryt: https://www.supergames.lt/topic/244923-neturekit-reikalu-su-roku/

5 Dienu rezultatas:

db5c14177fd0d939fa7cfe4eff175273327.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3411 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...