Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3412 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Sveiki, SG.LT lankytojai. Norečiau jūsų patarimo ar imti šitą buildą? Ar pasiulykite kitą buildą už tokia pačia suma.

Mano build: https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=HcjJEQAwCMPAljDhMvTfV0he2hE11BvDPKwtRJL5UVn6AHh468Dcgnsu

Kiek mačiau YouTube:

GTA V FPS buvo nuo 34 ant Ultra grafikų.

Tai kolkas noriu paimti G3258 palošti 6mėn ir paimti i5

Čia GamePlay GTA V ant G3258 + GTX 750Ti

Tai ten procesorius overclock'intas, vaizdo plokštė irgi lygtais factory overclocked ir dar pats vartotojas pa'overclock'ino.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

(redaguota)

gta v reikia daug cpu galios, todel i3 kaip minimum. (is bedos tiktu ir x4 860k) ant gtx 750 ti i5 net nereikia.

https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=FcrBAQAgCMPAlWylSHX%2FvYTX5RHCjot3NoDWkDgyqRYrizmxi5oD4XB1fA%3D%3D

Bet jis sako, jog keis CPU po 6 mėn., tad tą i3'ečią reik parduoti arba palikt dulkėt. Bet čia priklauso nuo kantrybės, aš sugebėčiau iškentėti ir su tuo Pentium ir geriau paimčiau geresnę GPU, kol nusipirkčiau i5'is :D.

Redaguota , nario Tautedorus

Bet jis sako, jog keis CPU po 6 mėn., tad tą i3'ečią reik parduoti arba palikt dulkėt. Bet čia priklauso nuo kantrybės, aš sugebėčiau iškentėti ir su tuo Pentium ir geriau paimčiau geresnę GPU, kol nusipirkčiau i5'is :D.

nei pirks nei ka. Daug zinau tokiu zmoniu, kurie sako, kad pabar pasiemu gtx 970, o po menesio nusipirksiu gtx 980. Bet realybej nieko neperka, nes ir to pacio uztenka.

(redaguota)

su nervais pirma susitvarkyk, vaikeli. Man geriau paaiskink koks cia tolkas vaidint kad po puse metu pirksi geresni proca ar dar kazka ten? Tipo geda pripazint? Jei jau taip idomu tai mano kompas is mano pinigu, bet nemanau, kad tai kazka keicia

Nu koks skirtumas jis paprase ir viskas pirks ar nepirks cia jau jo reikalas. Nera cia del ko pyktis

Redaguota , nario erislt123

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3412 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...