Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3408 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, žodžiu šiandien pastebėjau problemą.. Vienu žodžiu žaidžiu CS:GO, nusprendžiau pasikeisti rezoliuciją iš mažesnės į didesnę, viskas tvarkoj pasikeičiau, bet prasidėjo visokie trikdžiai.. Žodžiu žaidžiu, FPS rašo 300, bet atrodo jog būtų 60.. Suku pelę ir taip tikrai ne smoothless.. Nu nemoku paaiškinti.. Čia prieš savaitę gal viskas buvo okey, neturėjau tokių problemų.. Galvoju čia kažkas kompe pačiam, ar reik perrašyti windowsus? Ir taip ant kiekvieno game, pvz. Arma 3 pasikeičiau į didesnę rezoliuciją lagint pradeda, nors seniau to nebuvo, pasikeičiau į žemesnę nebelagint pradėjo.. Kompiuteris pirktas prieš 1-2 mėn. Iš anksto dėkoju už pagalbą.

Feel.

(redaguota)

Man irgi panašiai. Visada CSGO lošdavau no lag, ir dabar kažkaip pelę sunku vedinėti. Atrodo kai suku, viskas lyg sulėtintai. O mano sensitivity ir acceleration yra ant MAXIMUM. O grafikos yra LOW. Wait for vertical sync yra IŠJUNGTAS.

Bet šiaip gali būti ir kurio nors csgo update įtaka.

Redaguota , nario Nachis

Gal internetas lagina ?

Čia apie žaidimo perfomance, o ne apie interneto :) Internetas čia ne prie ko.

Man irgi panašiai. Visada CSGO lošdavau no lag, ir dabar kažkaip pelę sunku vedinėti. Atrodo kai suku, viskas lyg sulėtintai. O mano sensitivity ir acceleration yra ant MAXIMUM. O grafikos yra LOW. Wait for vertical sync yra IŠJUNGTAS.

Bet šiaip gali būti ir kurio nors csgo update įtaka.

Suprantu.. Bet man nebuvo taip niekad, tik šiandien iš niekur nieko taip atsitiko.. Perrašinėjau CSGO, viską.. Niekas nepadėjo.. Vaizdo kortos nustatymuose irgi viskas default padaryta.. Iš viso viskas okey buvo, dabar atrodo jog žaisčiau su 60fps, o ne 300.. FPS lentelėje rodo 300, bet tikrai nesijaučia, nu ta prasme ne toks smoothless žaidimas kaip buvo prieš rezoliucijos pakeitimą ir nesuprantu kodėl...

Feel.

Čia apie žaidimo perfomance, o ne apie interneto :) Internetas čia ne prie ko.

Suprantu.. Bet man nebuvo taip niekad, tik šiandien iš niekur nieko taip atsitiko.. Perrašinėjau CSGO, viską.. Niekas nepadėjo.. Vaizdo kortos nustatymuose irgi viskas default padaryta.. Iš viso viskas okey buvo, dabar atrodo jog žaisčiau su 60fps, o ne 300.. FPS lentelėje rodo 300, bet tikrai nesijaučia, nu ta prasme ne toks smoothless žaidimas kaip buvo prieš rezoliucijos pakeitimą ir nesuprantu kodėl...

Kaip tai ne prie ko ? Jaigu internetas 200kb/s tai ir žinoma strigs - nes juk žaidimas multiplayer reikalaujantis interneto...

CS:GO serverių ir pluginų kūrimas: Spausk čia icon_tick.png

gal kaist pradejo del to prasciau veike o gal ir virusu prisigaudei kurie trigdo zaidima

Kad nelabai manau, kad kaist pradėjo.. Dar toks žaidimas, kurį žaidžiu vos ne minimaliomis grafikomis.. Na patikrinsiu aš temp, numesiu rezultatus.

Kaip tai ne prie ko ? Jaigu internetas 200kb/s tai ir žinoma strigs - nes juk žaidimas multiplayer reikalaujantis interneto...

Gi ne apie internetą kalbu, o apie žaidimo perfomance.. Internetas pas mane geras ir tikrai ne nuo interneto šitas lagas..

Gal žinot programų su kuriomis galima patikrinti kompiuterio temp?.

Feel.

Kad nelabai manau, kad kaist pradėjo.. Dar toks žaidimas, kurį žaidžiu vos ne minimaliomis grafikomis.. Na patikrinsiu aš temp, numesiu rezultatus.

Gi ne apie internetą kalbu, o apie žaidimo perfomance.. Internetas pas mane geras ir tikrai ne nuo interneto šitas lagas..

Gal žinot programų su kuriomis galima patikrinti kompiuterio temp?.

speccy

(redaguota)

c646c7e77d24c36a731ad1bd4d1dcd74767.png

Kad atrodo niekas lyg ir nedega 

Visu pirma, temperaturas reik tikrint zaidimo metu..

Nueik i CS ir paziurek nustatymose koks rezimas stovi Fullscreen/Windowed/Borderless. Bandyk kitoki pasirinkt.. buvo man viena kart su bordeless uzlagine susibug'inus. 

Ir del rezoliucijos, tikiuosi zaidime stovi 1680x1050.

Nes biski nesuprantu, parase pas tave 144hz monikas, speccy 60hz..

Redaguota , nario Vadila

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Visu pirma, temperaturas reik tikrint zaidimo metu..

Nueik i CS ir paziurek nustatymose koks rezimas stovi Fullscreen/Windowed/Borderless. Bandyk kitoki pasirinkt.. buvo man viena kart su bordeless uzlagine susibug'inus. 

Ir del rezoliucijos, tikiuosi zaidime stovi 1680x1050.

Nes biski nesuprantu, parase pas tave 144hz monikas, speccy 60hz..

Bandysiu. Del monitoriaus tai pardaves as ji nesenai nes reikejo saibu ant teisiu.

Feel.

dfck??? tu daugiau nei 60 jau ir nebematysi ;)

Whattt?? VSync išsijunk ir pamatysi.. O ypač ant CS:GO kiek girdėjau skirtumas jaučiasi tarp 60fps ir 120fps pvz.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

dfck??? tu daugiau nei 60 jau ir nebematysi ;)

Paaiškinsiu, kad visi suprastų. Kai matai vaizdą ekrane, tai tik iliuzija, iš tikro tai atsinaujinantys kadrai. Žmogaus akis įžvelgia pavienius kadrus, kai <24 kadrai pasikeičia per sekundę. Nuo 24 kadrų yra sukuriama iliuzija ir žmogus mato tuos kadrus kaip judantį vaizdą. Tai nereiškia, kad nėra skirtumo tarp kokių 30 ir 60 FPS. Skirtumas yra, jis juntamas, matomas. Taip pat skirtumas yra ir tarp 60 ir 120 FPS, ypač kai ekranas tai gali atvaizduoti. Net jei ir negali atvaizduoti, 60 ir 300 FPS skirtumas yra jaučiamas gan smarkiai tokiuose žaidimuose, kaip CS:GO, nors ir ekranas neatsinaujina tiek kartų per sekundę.

(redaguota)

Paaiškinsiu, kad visi suprastų. Kai matai vaizdą ekrane, tai tik iliuzija, iš tikro tai atsinaujinantys kadrai. Žmogaus akis įžvelgia pavienius kadrus, kai <24 kadrai pasikeičia per sekundę. Nuo 24 kadrų yra sukuriama iliuzija ir žmogus mato tuos kadrus kaip judantį vaizdą. Tai nereiškia, kad nėra skirtumo tarp kokių 30 ir 60 FPS. Skirtumas yra, jis juntamas, matomas. Taip pat skirtumas yra ir tarp 60 ir 120 FPS, ypač kai ekranas tai gali atvaizduoti. Net jei ir negali atvaizduoti, 60 ir 300 FPS skirtumas yra jaučiamas gan smarkiai tokiuose žaidimuose, kaip CS:GO, nors ir ekranas neatsinaujina tiek kartų per sekundę.

o tai man būna kartais toks čiudas, kad rodo ten 200 ir t.t fps, bet striginėja nors FPS nekitinėja.

dažniausiai ant SA:MP

Redaguota , nario Arminalz

tumblr_n2uq30MKvh1sk6x9qo1_400.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3408 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...