Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4371 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Bukkit Gui Lt  

26 balsai

1. 1. Ar butinas lietuvių kalbos vertimas bukkit gui?

• Taip!
      16
    • Ne, Sulietuvinus nieko nebe suprasiu!
      10

Recommended Posts

• Parašė po 2 savaičių...
Sveikas, nors serva jau turiu, bet ziureti ydomu. Man iskilo vienas klausymas: Kaip kiekviename

youtube įraše tavo balsas keičiasi?

Gali būti :) , nežinau dėl ko čia taip.Na aišku priklauso tai darau dieną ar naktį, + žiūrint kokia diena ir nuotaika :D

Įkel kaip atidaryti port'a.

Pamoka padaryta.Ją galite rasti apačioje.

O šiaip greitai turėtų atsidaryti http:///sourcemod.lt , ten bus įvairiausios mano pamokos, serverių failai, pluginai ir t.t Žinoma ne vien minecraft, taipogi ten bus ir Counter Strike 1.6 , Counter Strike: Source bei daugiau.Aišku, ieškosime ir administratorių tad būkite aktyvūs. :)

Iš kur siūlot pirkt VPS serva už padoria kainą?

Dedikuoti.lt arba kitaip sakant iv.lt , niekad nenusivyliau, sms 100%, bet pirmos įmokos už vpsą negalėsi sumokėti sms.Čia gali pats savo vpsą susirinkti.Ir čia duoda pilną branduolį o ne dalimis kaip ant vpsnet.lt, išskaldo galingą branduolį į kelias dalis ir taip duoda.

-------------------------------

EDIT: Užtrukau tik 15 min viskam padaryti, štai ir jūsų prašyta pamoka

[youtubecom]http://www.youtube.com/watch?v=b7wsTLoUL8U[/youtubecom]

Kokių dar pamokų norit?Jeigu bus mano galiomis tai tuoj iškepta bus :D

Parašyk kokios pradinės investicijos maždaug reikia, ir šiek tiek apie domenus,subdomenus. O šiaip jeigu padarytų sticky temą, tai būtų išviso. :o

Edit: dar prirašyk galbūt dėl vps failų priėjimo kitiems. Ir dėl 'pelno' siekiančius projektus :)

Rašiau kažkur dėl failų priėjimo.O dėl kitų parašyta.Dėkui, už patarimus.

Na keletą pluginų galite pasiimti, bet ne tokius dalykus kaip Power Lygius ar Net pavadinimus Power I , Power II ir t.t Power lygiu sistema buvo išmastyta McNation serverio savininko : Radza.Visos power lygių autorinės teisės priklauso šiam žmogui.

Atleisk, kad sukritikuosiu, bet norėčiau tada pamatyti autorinių teisių dokumentus tokiam dalykui ir tą čiuvelį už tokios autorinės teisės įregistravimą paskųsti autorinių teisių tarnybai, nes jis negali registruoti jokių tokių dalykų, jei jis nėra to plugino autorius ir neturi mojang ar bukkit leidimo tokiam darbeliui.

Taip kad nereikia sakyti, kad tai jo nuosavybė. Power lygių koncepcija atsirado su Permissionų sistemomis dar hmod serveryje, kai atsirado galimybė kurti vartotojų grupes. Jis tada išvis apie mc nežinojo.

banner.png

Na dėl autorinių teisių gal ir teisus, bet dėl hmod tai galiu pasakyti tiekad kad, tiek aš , tiek Radza žaidžiam minecraft nuo alpha, taipogi aš pats turėdavau hmod serverį, žinoma ne viešą su daugais pasižaist.. , ten būdavo tie users.txt , groups.txt failiukai, hmod dabar taspats kaip canarymod.Radza kiek žinau dar ankščiau už mane pradėjo žaisti.Ir jis man atsiuntė serverio failus :D jeigu ne jis tai net nebūčiau pradėjas kurti tų serverių.

Vot čia tai dalykas, daug laiko sugaišta rašant bei apamstant smulkmenas. Na man nebuvo kolkas nieko naujo. Tačiau manau padės susidėstyt mintis kai jos atostogaus :lol: ..., ačiu už pamoka prefix'ai. Statom bokala jam! :beers:

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4371 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...