Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4372 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Bukkit Gui Lt  

26 balsai

1. 1. Ar butinas lietuvių kalbos vertimas bukkit gui?

• Taip!
      16
    • Ne, Sulietuvinus nieko nebe suprasiu!
      10

Recommended Posts

Sveikas, o nieko čia nebus jei atsidarysiu port'ą? Aš esu ant routerio TP-Link, nieko nenutiks, nedings intikas ar dar kazkas? Tiesiok leis iveiti i mano minecraft serveri o viskas tas pats bus?

Na nemanau kad kazkas galetu tau nutikti portforwadinant, nebent labai, labai nuklystum netycia kazkur ir kazkaip net nezinau kaip (man tai neisivaizduojama) kazka pajudintumei jame...(Routeryje), siaip dazniausiai dingstas intikas tada kai bandoma nustatyti statini vidini ip ant pc bet ne portforwadinant.

Sveikas, o nieko čia nebus jei atsidarysiu port'ą? Aš esu ant routerio TP-Link, nieko nenutiks, nedings intikas ar dar kazkas? Tiesiok leis iveiti i mano minecraft serveri o viskas tas pats bus?

Na nemanau kad kazkas galetu tau nutikti portforwadinant, nebent labai, labai nuklystum netycia kazkur ir kazkaip net nezinau kaip (man tai neisivaizduojama) kazka pajudintumei jame...(Routeryje), siaip dazniausiai dingstas intikas tada kai bandoma nustatyti statini vidini ip ant pc bet ne portforwadinant.

Oke !

75455.jpg

Jeigu dingsta netas, tada žiūrėk ar už modemo yra parašyta reset, jį laikai, ir modemo nustatymai resetinsis, jeigu tu būsi kvailesnis ir atsidarysi visus port bet nenaudosi firewall tave gali uždosinti.Jeigu reset mygtukas neveikia eik į tą default gateway puslapiuką ir ten ieškokis to reset dalyko.

• Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4372 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...