Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3399 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tu pats supratai, ką parašei? Kuriu, nes noriu nėra kas veikt, turbūt noriu tobulėt? Pasiekt kažką? Laisvalaikis? daug priežasčių yra žmogau, bet ne tau suprast. :)

Tai jau tikrai ne man suprast, kokioje čia srityje tobulėjimas sėdint prie PC ir tiesiog žaidžiant žaidimus? Anyway, ką aš norėjau pasakyt ir ką jau pats būtum supratęs, jei būtum normaliai pažiūrėjęs į mano komentarą, o ne pradėjęs išsikalinėti, tai kad, žmonės žiūri video apie žaidimą tik tada, kai tame video yra kažkas, ko jie patys tame žaidime nepatirs - tai gali būti tiek geras komentavimas, tiek koks nors įdomesnis gameplayius kokiame nors uždarame serveryje, ar su modifikacijomis, ar kažkas panašaus. Tai jei realiai planuoji šioje srityje tobulėti, tai turėtum suprasti, jog tiesiog pagreitinto video kaip tu kerti medį - neužtenka.

(redaguota)

Visi žmonės kurie yra žaidę mc daro lygiai ta patį kaip ir tu. Jiem neįdomu to žiūrėt, ypač be komentarų, geriau sugalvok kanors orginalau, pvz kokį redstono aparatą arba parodyk sugebėjimus parkoure arba pvp, daryk tai ko kaikurie kiti nesugeba, cia mano nuomone.

Edit: uz mane greiciau parase >:(

Redaguota , nario Sharunkis

Tai jau tikrai ne man suprast, kokioje čia srityje tobulėjimas sėdint prie PC ir tiesiog žaidžiant žaidimus? Anyway, ką aš norėjau pasakyt ir ką jau pats būtum supratęs, jei būtum normaliai pažiūrėjęs į mano komentarą, o ne pradėjęs išsikalinėti, tai kad, žmonės žiūri video apie žaidimą tik tada, kai tame video yra kažkas, ko jie patys tame žaidime nepatirs - tai gali būti tiek geras komentavimas, tiek koks nors įdomesnis gameplayius kokiame nors uždarame serveryje, ar su modifikacijomis, ar kažkas panašaus. Tai jei realiai planuoji šioje srityje tobulėti, tai turėtum suprasti, jog tiesiog pagreitinto video kaip tu kerti medį - neužtenka.

Dabar man gali pasakyt vieną dalyką? Tipo bežaidžiant arba editinant video tavo sugebėjimai nedidėja? Imkim CS:GO esi noob, reikia daug valandų treniruotis arba kitaip sakant žaisti, kad pasiektum kažko. Editinime visiškai tas pats, reikia daug brangaus laiko sugaišti ir mokintis elgtis su programą tas pats ir su video kurimu, visada pirmas blynas bus prisvilęs niekada nebus tobulas. Kas sakė, kad tik minecraft filmuosiu? Aš noriu, tik įsivažiuoti su šiuo žaidimu, kekvieno žmogaus pasirinkimas ką jis nori veikti šiame gyvenime vapšie, prisikabina, nu tai jai nepatinka tiesiog nežiurėk mod packai, tikrai nepakeis pradžios vistiek medį reiks kirst eit mainintis ir statyt, juk čia toks žaidimas. 

Visi žmonės kurie yra žaidę mc daro lygiai ta patį kaip ir tu. Jiem neįdomu to žiūrėt, ypač be komentarų, geriau sugalvok kanors orginalau, pvz kokį redstono aparatą arba parodyk sugebėjimus parkoure arba pvp, daryk tai ko kaikurie kiti nesugeba, cia mano nuomone.

Edit: uz mane greiciau parase > :(

Redstone nesu labai gabus, todėl negaliu duot užsiimti nes tiesiog pasidaryčiau sau gėda. Pirma isivažiuosiu į video kurimo rutina ir pramoksiu juos kokybiškiau daryti, tada pakalbėsim apie kitus žaidimus ir mapus. Tikrai, dar 10 epizdoų matysit paprastą Minecraft be jokių modų. Poto turbūt pamatysite Don't Starve Together/ Ship Wrecked arba net ir GTA V multiplayer daug žaidimų turiu todėl pasirinkimas didelis nu žodžiu viską pamatysime ateityje.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3399 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...