Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3403 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, atėjo laikas keisti PC tai norėčiau jūsų pagalbos, kadangi apie PC detales nieko nenusimanau.

Siūlykit buildą iš 1a.lt už 800e, būtų gerai, kad sumos neviršytų, na nebent ten ~10e ir pnš. PC skirtas game'minimui.

Ir kokio galingumo PC maždaug būtų už tokią sumą? Bei kiek metų šitas PC būtų į priekį? Kokius žaidimus išneštų ir pnš.

Ačiū! :)

Redaguota , nario 3rniXas
  • Teigiamai 3

~

https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=HcjBEcAwCAPBlpCQDUr67yuQ1%2B0cYevBS6Zi6hYxRUh9f9TNXsDlXJBRZ5Exb6FT5OAD

Čia kažkokį build'ą radau internete, bet biški daugiau nei 800 eur, manau užsidirbtum tuos 88 eurus :)

Buildas iš tikro geras, rekomenduotčiau, jaigu nesusitaupytum tuos 88 eurus, pasikeisk cooleri nes tau toks nėra būtinas.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

CS:GO serverių ir pluginų kūrimas: Spausk čia icon_tick.png

(redaguota)

https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=HcjBEcAwCAPBlpCQDUr67yuQ1%2B0cYevBS6Zi6hYxRUh9f9TNXsDlXJBRZ5Exb6FT5OAD

Čia kažkokį build'ą radau internete, bet biški daugiau nei 800 eur, manau užsidirbtum tuos 88 eurus :)

Buildas iš tikro geras, rekomenduotčiau, jaigu nesusitaupytum tuos 88 eurus, pasikeisk cooleri nes tau toks nėra būtinas.

Čia jums geras? Seniai tokio šūdino build'o nemačiau :D Redaguota , nario Tautedorus
  • Teigiamai 3

tu gal juokauji? as uz 715 eur su gtx 970 builda buvau sudejes. kas nezinot, tai cia praktiskai 2 kartus galingesnis uz sita. Net ant surinktu kompiuteriu geresnis kainos kokybes santykis, negu ant to buildo.

• Teigiamai 3

Ačiū už pasiūlymą, bet kaip matau kiti sako, kad nekoks. :D

Labas, už tokia suma susidėjus kompiuterį tai aš net tau pavydžiu, nes tau turbūt ir nebūtų bėdų dėl Laginimo, kokį žaidimą tik atsisiunti toks ir veiktu be lago, sėkmės tau perkant. :P

Ačiū. :D

Čia jums geras? Seniai tokio šūdino build'o nemačiau :D

Tai gal galėtum pasiūlyt tu ką nors, nes kiek žinau tai tu daug nusimanai apie buildus tuos. :D

~

Atšauk geriau jei gali, Eimanto didesnės talpos SSD.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Na man to SSD nlbj ir reikia tiek daug, užteks ir 120gb, nežaisiu aš ten milijonais tų game. :D

Ten programas, OS visas geriausia yra kišt tai gali ir neužtekt.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Na man to SSD nlbj ir reikia tiek daug, užteks ir 120gb, nežaisiu aš ten milijonais tų game. :D

Tai kad milijono ir nereik. Isirasysi GTA V ir daugiau nebus vietos kitiem zaidimams.  :D

• Teigiamai 1

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3403 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...