Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3394 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Bendras vaizdas nlb idomus plius pats headeris. Vps negrazus. Ta prasme net netinka.

ir aplamai ka paskutiniu metu matau

SAMP, Minecraft, CS ipb dizus. nezinau ar cia kazka nauja zmones bijo bandyt ar kaip ne vien tik ipb.

Nemaciau dar ne vieno rimto webo dizo kur nebutu samp ar koks minecraft.

Sori dar neišmokau padorių piešti tai nekeliu. 

Yeah o dėl dizaino. Lygiavimas kirto akį, bei jo tuštumas. Tiesiog šonas tuščias. Turi užpildyti būtinai plotį, o ne įmesti vieną blocką ir sakyti bus gerai. Headeris irgi tekstas ir foto, hmm yeah no. Footeris gan padoriai atrodo. Bet norėtųsi įvairovės, nes padarei vieną bloką ir jį copy paste. Tam net rimtų sugebėjimų nereikia.

(redaguota)

Sori dar neišmokau padorių piešti tai nekeliu. 

Yeah o dėl dizaino. Lygiavimas kirto akį, bei jo tuštumas. Tiesiog šonas tuščias. Turi užpildyti būtinai plotį, o ne įmesti vieną blocką ir sakyti bus gerai. Headeris irgi tekstas ir foto, hmm yeah no. Footeris gan padoriai atrodo. Bet norėtųsi įvairovės, nes padarei vieną bloką ir jį copy paste. Tam net rimtų sugebėjimų nereikia.

Dėl headerio tai pagalvojau jį vis vien bus galima bet kada pakeisti jeigu jį kažkas naudotu tai nieko stebuklingo ir nedariau bet dizainą perdarysiu. Dar dėl headerio tai turėjau idėja nupiešt kažkokį monitorių bet paskui pritruko idėjų pačiam monitoriui :D

Bendras vaizdas nlb idomus plius pats headeris. Vps negrazus. Ta prasme net netinka.

ir aplamai ka paskutiniu metu matau

SAMP, Minecraft, CS ipb dizus. nezinau ar cia kazka nauja zmones bijo bandyt ar kaip ne vien tik ipb.

Nemaciau dar ne vieno rimto webo dizo kur nebutu samp ar koks minecraft.

Na dėl to taip tu teisus, bet visgi juk čia žaidimų forumas tai pagrindė žaidimų dizainus ir daro visi :D

Redaguota , nario darrel.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

(redaguota)

Na, dizainas visai gerai žiūrisi, flat stiliaus, nors žaidimui labiau tiktų žaismingesnis stilius, daugiau spindinčių, blizgančių detalių. Ką jau bekalbėti apie headerį. Jis gal būtų ir normalus, bet tekstas visiškai nepatiko, kadangi jis taip susilieja su fonu, kad netaip gerai matosi. Taipogi ir šonus galėjai užpildyti, labai jau tuščiai atrodo. Navigacijoje prie teksto yra kažkokia ir ikona, bet prie narių tai kažkodėl nėra, kas tikrai gadina ir tokią smulkią detalę, atrodo pusiau padaryta, pusiau ne. :D Beje, dar priartinus dizainą lorem ipsum tekstas kažkoks ugly bjaurus, toks apgramtytas atrodo.. Geriau naudok Tahoma, Arial, Trebuchet MS arba Segoe UI. Žodžiu tiek, o iš bendro vaizdo visai toks naiss ir švelniai žiūrisi, toks sweet.. :3

Redaguota , nario Nachis

Na, dizainas visai gerai žiūrisi, flat stiliaus, nors žaidimui labiau tiktų žaismingesnis stilius, daugiau spindinčių, blizgančių detalių. Ką jau bekalbėti apie headerį. Jis gal būtų ir normalus, bet tekstas visiškai nepatiko, kadangi jis taip susilieja su fonu, kad netaip gerai matosi. Taipogi ir šonus galėjai užpildyti, labai jau tuščiai atrodo. Navigacijoje prie teksto yra kažkokia ir ikona, bet prie narių tai kažkodėl nėra, kas tikrai gadina ir tokią smulkią detalę, atrodo pusiau padaryta, pusiau ne. :D Beje, dar priartinus dizainą lorem ipsum tekstas kažkoks ugly bjaurus, toks apgramtytas atrodo.. Geriau naudok Tahoma, Arial, Trebuchet MS arba Segoe UI. Žodžiu tiek, o iš bendro vaizdo visai toks naiss ir švelniai žiūrisi, toks sweet.. :3

Aš tikiuosi tu čia ne rimtai, ypač su fontais :D

Eik Namo

Aš tikiuosi tu čia ne rimtai, ypač su fontais :D

Lol žmogau, kodėl kodėl ne rimtai? Žmogus, matosi, kad tikrai dėjo pastangų, nepatapšnonojo beleką, stengėsi derinti, tai ir aš pats stengiuosi vertinti, o jei kritikos nuo sarkazmo nemoki atskirti, tai čia jau tavo bėdos. :|

Btw kalbant apie fontus, tai taip, žinau, kad jie pasikeičia, nebebūna tokie ugly, kai sukoduoja. Bet jie šiaip gadina, vertinant dizainą, kuo tikslesnį font padarysi, tai tuo lengviau bus vertinti.

(redaguota)

Lol žmogau, kodėl kodėl ne rimtai? Žmogus, matosi, kad tikrai dėjo pastangų, nepatapšnonojo beleką, stengėsi derinti, tai ir aš pats stengiuosi vertinti, o jei kritikos nuo sarkazmo nemoki atskirti, tai čia jau tavo bėdos. :|

Btw kalbant apie fontus, tai taip, žinau, kad jie pasikeičia, nebebūna tokie ugly, kai sukoduoja. Bet jie šiaip gadina, vertinant dizainą, kuo tikslesnį font padarysi, tai tuo lengviau bus vertinti.

Jau nebekalbėk, nes išvis pradedi nusišnekėti...

No offence, tiesiog man graudu matyti, kai žmogus ant tiek nusišneka.

Redaguota , nario Rin
(redaguota)

Pvz. dėl ko pradedu nusišnekėt? Argumentuok. Kalbėt visi moka, bet pasakyt ką kažkaip tai nelabai.

• Tie šriftai nėra naudojami.
  • Koduotojas nepaverčia šriftų iš ugly į wow. Tai yra dizainerio darbas.
  • Pastangų šiame darbe labai mažai realiai.
  • Nelabai jis čia ką derino, jei net headerį patingėjo padaryti padorų.
  • "žaidimui labiau tiktų žaismingesnis stilius, daugiau spindinčių, blizgančių detalių" išėjo iš trendo.

Is it clear newbie?

Redaguota , nario Rin

• Tie šriftai nėra naudojami.
  • Koduotojas nepaverčia šriftų iš ugly į wow. Tai yra dizainerio darbas.
  • Pastangų šiame darbe labai mažai realiai.
  • Nelabai jis čia ką derino, jei net headerį patingėjo padaryti padorų.
  • "žaidimui labiau tiktų žaismingesnis stilius, daugiau spindinčių, blizgančių detalių" išėjo iš trendo.

Is it clear newbie?

• Kaip suprast nėra? Pavyzdžiui aš esu matęs, kad vienur naudoja Trebuchet MS šriftą, kitur tarkim Arial arba Tahoma.
  • Deja, jis gali, nes tai yra kodavimo įtaka, galbūt galvosi, kad nusišneku, bet aš tikrai esu matęs, kaip žmogus nupiešia dizainą, uždeda lorem ipsum tekstą, pavyzdžiui Arial NONE šriftu ir sukodavus tas tekstas panašesnis pasidaro į Arial Sharpen. Pvz.: i23_ssssxa.png
  • Kaip ir kažkada vienoj temoj vienam čiūvui sakiau - mes nežinom kiek tas žmogus stengėsi, mums galbūt atrodo nieko čia nėra, juokų darbas, o tas dizaineris galbūt stengėsi derinti, daug laiko eksperimentavo ir panašiai. O šiaip jei pats prisipažins, kad nieko nesistengė, tada nieko nesakysiu.
  • Dėl headerio gali būti ir kitas atvejis, priklauso nuo to, kas žmogui labiau sekasi - daryti headerius, ar piešti ir lyginti dizaino detales. 
  • Tai, kad nelabai, aš asmeniškai tikiu, jog dar yra žmonių, mėgstančių žaismingą stilių, tarp jų ir aš arba Lightning`. Ir btw velnes žino, galbūt ir flat stilius išeis iš trendo, gal atsiras naujas stilius arba grįš prie senojo gerojo žaismingojo stiliaus, nes šiaip realiai toks stilius yra sunkenis nei flat, nes flat tai galima sakyti vientisos spalvos su atspalviais, o žaismingame stiliuje susideda daug daugiau, nei, kad išvardinau tai kas būna flat stiliuose.

Ir taip...kodėl aš newbie? xddd

(redaguota)

Aš ta dizainą piešiau gal nuo 9 valandos vakaro iki 2-3 nakties.. Tai išviso išeina apie 6-7 valandas bet ir taip jo dar pilnai kaip patys man pasakėt neužbaigiau. Einu baiginet..

Dėl icon'os taip, maždaug kai piešiau pastebėjau kad buvo layer'is pas manę kažkoks neužvardintas tai jį ištryniau pasirodo ten narių icon'ą buvo :D Dėl žaismingesnio stiliaus na taip, bet neturiu dar tokios patirties kad piešti jau taip.

Redaguota , nario darrel.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

• Kaip suprast nėra? Pavyzdžiui aš esu matęs, kad vienur naudoja Trebuchet MS šriftą, kitur tarkim Arial arba Tahoma.
  • Deja, jis gali, nes tai yra kodavimo įtaka, galbūt galvosi, kad nusišneku, bet aš tikrai esu matęs, kaip žmogus nupiešia dizainą, uždeda lorem ipsum tekstą, pavyzdžiui Arial NONE šriftu ir sukodavus tas tekstas panašesnis pasidaro į Arial Sharpen. Pvz.: i23_ssssxa.png

Tie tavo paminėti šriftai yra seni ir old shool dabar jie prie flat net nesideriną, yra nauji fontai Open Sans, Roboto... kurie labai puikiai tinką flat styliuj ir daug gražesni nei tie tahoma tavo... Kas su kodavimu tai visiškai nusišnekėjai, per photoshop eina normaliai pataisyti tuos šriftus pakeitus iš None į Smooth, Sharp, Crisp...

Eik Namo

Tie tavo paminėti šriftai yra seni ir old shool dabar jie prie flat net nesideriną, yra nauji fontai Open Sans, Roboto... kurie labai puikiai tinką flat styliuj ir daug gražesni nei tie tahoma tavo... Kas su kodavimu tai visiškai nusišnekėjai, per photoshop eina normaliai pataisyti tuos šriftus pakeitus iš None į Smooth, Sharp, Crisp...

Na, aš nelabai gaudausi flat stiliaus šriftuose, bet šriftas, kuris buvo naudojamas jo dizaine man asmeniškai nepatiko ir tiek.

Bet kodėl tada Photoshopo Sharp ir sukoduoto dizaino šriftas kažkaip skiriasi?

i93_1122.png

Gal čia aš tiesiog per daug smulkmeniškas esu.. :/

Na, aš nelabai gaudausi flat stiliaus šriftuose, bet šriftas, kuris buvo naudojamas jo dizaine man asmeniškai nepatiko ir tiek.

Bet kodėl tada Photoshopo Sharp ir sukoduoto dizaino šriftas kažkaip skiriasi?

i93_1122.png

Gal čia aš tiesiog per daug smulkmeniškas esu.. :/

Na šiaip aš pats nesuprantu. Esu kelis kartus kodavęs dizainus ir šriftas dažniausiai skirdavosi nuo .psd kad tikrai nervindavo..

HP Omen 15

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3394 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...