Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3375 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki galvojate kas čia per kvaila tema, tiesiog noriu Jums padėti surasti sau patinkantį ANIME.

Asu No Yoichi - harem'as, sword. daugiau apie šį anime čia.

Death Note - gan paslaptingas, dramatiškas ir psichologinis anime. daugiau apie šį anime čia.

Another - gan keistas pavadinimas patarčiau visiem jį pažiūrėti. daugiau apie šį anime čia.

Kuroko's Basketball - sporto anime, krepšinis, yra 3 dalys visas siųlau peržiūrėti. daugiau apie šį anime čia.

New Prince Of tennis - lauko tenisas, piešimas nelabai, bet viskas kita osum. (čia toks kaip ištrauka iš kitų ep'ų ar papildymas, nežiūrėjau viso Prince Of Tennis nes piešimas tikras š... ir serijų +1600). daugiau apie šį anime čia.

Haikyuu - on going, žiūriu antrą sezoną, sporto anime,  tinklinis. daugiau apie šį anime čia.

The Melancholy of haruhi suzumiya - be žodžių, geras anime. daugiau apie šį anime čia.

Code Geass - gal per daug fantastinis, psichologinis. Man asmeniškai patiko, ir yra 2 dalis - R2. daugiau apie šį anime čia.

Shigeki No Kyojin - neblogas anime , per daug fantastikos, bet neblogas. daugiau apie šį anime čia.

Tasogare Otome X amnesia - romantinis, man asmeniškai labai patiko. daugiau apie šį anime čia.

Zankyou No terror - anime apie terorizma, terorus daro vaiko, kurie nori dėmesio. įdomus anime. daugiau apie šį anime čia.

Btooom - anime žiauriai achuienas, tipo jie yra žaidime ar kažkas panašaus. visiem siųlau peržiūrėti. daugiau apie šį anime čia.

Akame Ga Kill - neblogas anime sword. daugiau apie šį anime čia.

Full Metal Alchemist Brotherhood - apie alchemikus, tikrai neblogas anime, nors esmė eina apie senove.

daugiau apie šį anime čia.

Parasyte the maxim (nepilnas pavadinimas) - apie ateivius, neblogas anime. daugiau apie šį anime čia.

DEŠNIARANKIAMS / KAIRIARANKIAMS

Kite uncut

kiss x sis

hidan no aria

highschool dxd

Žiūriu:

God Eater - 2 ep.

Beelzebub - 46 ep.

Geriausia anime žiūrėti LT SUB/DUB per AMF

yra aišku ir kitų kurie man patinka, bet aš jų matyt neprisimenu..

norėčiau sužinoti ką jūs žiūrite irgi, tai galit komentuoti jums labiausiai patinkančius anime.

Redaguota , nario #Šhez`

REAL-LIFE.LT - VIENAS GERIAUSIŲ LIETUVOS SERVERIŲ.

754cb31727318fde81f63b039ca632f3192.png

Same. Vienintelis anime, kurį žiūrėjau, žiūriu ir žiūrėsiu tai dragon ball ;D

šš... tas jūsų dbz...

Butent. Bando pakomentuoti filma, bet paraso viena zodi...

Siaip, noriu ir as paziureti begale anime. Bet kai pradedu, nebeina sustoti, ir galeciau ziureti dienu dienas :D Kol baigtusis sezonas...

o ant paskutinio ep'o apsiverkes :D

REAL-LIFE.LT - VIENAS GERIAUSIŲ LIETUVOS SERVERIŲ.

754cb31727318fde81f63b039ca632f3192.png

• Parašė po 3 savaičių...
(redaguota)

Esu perziurejas gan daug anime ir mano rekomenduojami butu:

1.Naruto/Naruto Shippuden - Turbut geriausas egzistuojantis anime su beveik 700seriju ir vis dar kuriamas.

2.Sword Art Online/Sword Art Online II - Trumpas bet geras anime..

3.Dragon Ball/Dragon Ball Z/Dragon Ball GT/Dragon Ball Super - Daugumai zinomas ir geras anime! :D

4.Fairy Tail/Fairy Tail 2014 - Anime apie "burtininkus" turi virs 250seriju ir yra geras tik pabaiga kazkokia keista :/

5.Guilty Crown.

6.Date A Live/Date A Live II

7.Akame Ga Kill

8.Fate/stay night: Unlimited Blade Works

9.Mondaiji-tachi ga isekai kara kuru sou desu

10.Blood Lad

11.Hunter x Hunter 2011

12.Absolute Duo

13.Noragami/Noragami Aragoto

14.Angel Beats

15.Ao no Exorcist

16.Rakudai Kishi no Cavalry

Isviso esiu perziurejas apie 50 anime tai vat sitie vieni is geriausiu bent man. Gal dar papildysiu sarasa nes dauguma nepamenu pavadinimu,

ir siaip nera laiko. Sekmes ziurint ^^

Redaguota , nario ^Teliokas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3375 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...