Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3395 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

O jeigu pakeistum vaizdo plokšę su  ventiletoriais skirtumą pajausčiau?

Žaidžiant ne. Tiesiog temperatūros gali būti žemesnes ir viskas.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

mačiau good :) o daug kuo skirsis jeigu ram bus 4x2? ar taip ,ką nors paturbintum? :D geresnių dalių ,nes laisvai už 50€ gal dar :)

Nieko nesiskyrė.. Tiesiog jeigu 1 plokštelė suges tai atsargai turėsi dar vieną. Eimanto build'e tai aš paimčiau ram 2x4GB ir 4GB VRAM vaizdo plokštė.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

kad tie ramai net negenda... Zymiai geriau pirkti viena 8gb kaula, nes:

• pigiau
  • parduodant kaina zymiai didesne
  • lieka vienas laisvas slotas (pvz ateity noretum 12gb isidet)

o del 4gb vram vaizdo plokstes tai siuo metu neapsimoka pirkt, nes kaina skirias 15 eur (anksciau tesiskyre 5 eur). Siuo metu jokios naudos is tu 4gb vram, nebent ateity reikes. Logiskiausia butu ssd pasiimt.

(redaguota)

xCVKH.jpg

Va tobulas build'as, nebent motinine pakoreguok, ai ir psu užmiršau imest. Su psu gausis apie 700€ bet už tokią kainą turėsi žvėri. Čia aišku atsiras gudruoliu kurie sakys amd yra geležis ir t.t. Bet amd procesoriai yra galingi ir nereikalauja tiek pinigų kaip intel'is be to amd žaidimuose fps'ais ne tik pasivaržo su kaikuriais žinomais intel procesoriais, bet ir aplenkia kartais, average išlieka panašus. Kam liquid cooling? O vat tam kad amd labai kaista ir ne kaip intelis - neišsijungs pats pasiekes kritine ribą ir tiesiog perdegs, todėl tik liquid cooling sistemą, be to vasarą liquid laimi prieš AC :) Taigi mano nuomone tokia kaina tikrai geras build.

Redaguota , nario uNiverse

Pats turiu ta 4460 inteli :D nėra blogas, bet už jo kaina pasiimi gal dar ir galingesni amd fx 6630 su liquid colling sistema.... O liquid cooling vasara zjbs ir t.t. Prieš jūsų ac ventikus liquid - king, kad ir kokie bebūtų....

nejuokink su tokiais buildais  :funny: . Pirma bent pasiskaityk internete kazka apie kompiuterius, o tik tada kitiems siulyk.

Tu manes nejuokink... Aš 3 metus dirbu su kompais ir man totaliai nusišikt ka tu manai, gali sakyt kad fx geležis kaip ir kiti (pilka avių banda), bet tiesos nepakeisi :))

Mano buildas tavo apneštų 100% žmogau.

Bet nesvarbu, sakyk ka nori tiesos nepakeisi :) O su tokią kultūrą turinčiu "vaiku" nesiginčysiu tikrai.

(redaguota)

Pats turiu ta 4460 inteli :D nėra blogas, bet už jo kaina pasiimi gal dar ir galingesni amd fx 6630 su liquid colling sistema.... O liquid cooling vasara zjbs ir t.t. Prieš jūsų ac ventikus liquid - king, kad ir kokie bebūtų....

Tu manes nejuokink... Aš 3 metus dirbu su kompais ir man totaliai nusišikt ka tu manai, gali sakyt kad fx geležis kaip ir kiti (pilka avių banda), bet tiesos nepakeisi :))Mano buildas tavo apneštų 100% žmogau.Bet nesvarbu, sakyk ka nori tiesos nepakeisi :) O su tokią kultūrą turinčiu "vaiku" nesiginčysiu tikrai.

Pagal mane tiesiog permoki uz ta motinine.. Vaizdo korta galima paprasta 30 euru pigiau 4gb paimt.. nes man pagal mane del gaming zodzio uzkelta kaina. Korpusas ir nieko gero Redaguota , nario Martis741

HP Omen 15

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3395 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...