Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3376 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, gal pasiūlytu kokia vaizdo plokšte iki 80 euru?

Atsižvelgiant į parametrus ir kad butu naudojama žaidimams.

Nekomentuokit kurie nenusimano tokiuose dalykuose. Arba tie kurie mano kad mb pagrindinis vienetas vaizdo plokštelėje.

P.s nereik ir tokiu komentaru, kad su tokia kaina nieko gero nenusipirksi žaidimams.

Ačiū už supratingumą.

http://www.1a.lt/kompiuteriu_komponentai_tinklo_produktai/komponentai/vaizdo_plokstes/sapphire_amdati_radeon_r7_250_2gb_gddr5_pcie_112152020g ?

Redaguota , nario wiskis112

Kontaktai: Skype: wiskis123

Du vaizdo įrašai, kurie sukurti tiems, kurie mano, kad verta pirkti GPU iki 100€. Tu ne tik, kad nieko gero nenusipirksi, tu itin permokėsi, nes pagal galingumo šios PGU yra brangios. Šie vaizdo įrašai padės suprasti, kad perkant tokias GPU pinigai tiesiog išmetami:

Taigi, taupykis bent iki GTX 750Ti, nes neverta pirkti pigesnių. Be to, numesk kompiuterio specifikacijas.

(redaguota)

image.png

Nu tai su tokiu procesoriumi gėda būtų pirkti GT 730, kai šis gali ir GTX 960 išvežti (+/-). Aš su savo Pentium G3220 ir tai GTX  750 įsidėjęs. Grįžtant prie temos, pasitaupyk bent iki GTX 750Ti, sumokėsi daugiau ~50%, o gausi ~200% daugiau spartos žaidimuose. Nuo GTX 750Ti iki GTX 970, tai pats aukso viduriukas, kai nepermoki ir gauni tai, už ką moki. Tad, patariu pagalvoti, ar verta švaistyti pinigus.

P.S. Dar būtų neprošal pamatyti maitinimo bloką tavo.

Redaguota , nario Tautedorus

Dabar liko integruota nes sudege kur buvo ideta.

image.png

Su šita gaidena net gta san lagina ant low grafikos

o jeigu su kompu butu žaidžiama tik nba kosks 2k16 ir gta san mta, neužtektu tu p[igesniu?

San Andreas jau senas žaidimas, užtektų tos  GPU, o va NBA 2K16 paloštum tik ant Low/Medium ir tai jaustum lag'ą. Aš siūlau šitą GPU ne dėl to, jog tu ten loštum visokius GTA V ir t.t. Aš siūlau, kad nepermokėtum, nes tų pigių neverta pirkti jokiais atvejais. Na, aš tik siūlau, tau spręsti.

(redaguota)

Is bedos galima paimt:

http://www.skelbiu.lt/skelbimai/msi-gtx-750-1gb-22470925.html

Redaguota , nario Vadila

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3376 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...