Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3366 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Iš savo patirties galiu pasakyt, kad tokios kaip geriausios pelės kaip ir nėra. Geriausia yra ta kurią gyvai pačiupinėsi, priglausi ranką, uždėsi ant jos delną ir pajausi ar ji tau patogi ar ne.

Nes aš nepačiupinėjęs nusipirkau labai ale išgirtą Steelseries Rival 300 ir man ji per didelė delnui, jokio patogumo, o tuo pačiu nieko jau ten stebuklingo irgi nėra, o kai dar ir nepatogi, tai pvz ant CS taip ir nesijaučia, kad nauja pele, žaidimas nepagerėjo visai...

Iš savo patirties galiu pasakyt, kad tokios kaip geriausios pelės kaip ir nėra. Geriausia yra ta kurią gyvai pačiupinėsi, priglausi ranką, uždėsi ant jos delną ir pajausi ar ji tau patogi ar ne.

Nes aš nepačiupinėjęs nusipirkau labai ale išgirtą Steelseries Rival 300 ir man ji per didelė delnui, jokio patogumo, o tuo pačiu nieko jau ten stebuklingo irgi nėra, o kai dar ir nepatogi, tai pvz ant CS taip ir nesijaučia, kad nauja pele, žaidimas nepagerėjo visai...

pritariu zmogaus nuomonei, kadangi cia ne pelytes , o hibridai, tikros pelytes atrodo simple, bet jos turi ant sono valdymo sistema, o ne po visa pelyte issidesciusia, patarciau pasiimti kita paprasta, kitaip pasigailesi del nepatogumo.

• Teigiamai 1
(redaguota)

Pirmoji gal ir nebloga būtų, turi svarelius, bet DPI galima nusimažinti tik iki 1000, tad tai nėra labai gerai.  Antroji - belaidė, tad apie ją pamiršk, nes už tokią kainą nusipirksi šūdą. Trečia turiu svarelius irgi, mažiausias DPI - 800, jau geriau.

Šiaip pirkdavau peles maždaug už 20€, visos suknistai sugenda, o garantinis servisas apie mėnesį pas save laiko... Turiu Octane pelę, ratuko mygtukas neveikia, tad atsargai užsisakiau paprasčiausią pelytę: http://www.skytech.lt/gm6800v2-zaidimu-pele-gigabyte-m6800-p-148447.html. Šiaip, jei negailėčiau pinigų, imčiau: http://www.1a.lt/kompiuterine_technika_biuro_prekes/isoriniai_irenginiai_ir_programine_iranga/peles/razer_deathadder_chroma

Redaguota , nario Tautedorus

Norejau ir as sita pirkt tevai neleido per brangi tad ieskojau pigesniu varinatu ir panasiu matai kaip kiekvienoje ziurejau mygtuku islenkimus nezinau bet sis dalykas mane sugunde 

Dar iš pigesnių gal visai nebloga būtų Rival  100 iš SteelSeries, bet yra viena problema joje - pakėlus ją nuo paviršiaus ~1cm ir judinant, ji registruoja judesius, bet jeigu turi didelį pelės kilimėlį ir dažnai nekilnoji pelės, tai ši problema neturėtų būti labai didelė:

visada peikiau Steelseries nepatiko

(redaguota)

A4tech x7 kaina 16euru gan gera pelė kuri turi dar ir programa kurioje yra macro skirti cėsui(3 bullets fire ir t.t) pats naudoju ja tai gan nebloga problemu nekilo dar lošiu su gan mažu dpi 400 ir šeip man pradėjo a4tech patikt nes ju produktai nėra brangus ir gan patvarus..

P.s pirkdamas steelseries ar razer vien už ženkliuką mokėsi aišku ju produktai nėra blogi bet kaina savo turi...

Redaguota , nario vs^

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3366 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...