Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3365 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taip atsitiko, kad jau gerokai prieš pusmetį paskolinau drauguj 20€ ne internetu aišku o realiai.  tarėmes, kad max po mėnesio gražins, bet va jau pusmetis, kaip aš ji terorizuojų kas dieną neduodu ramybes, kad gažintų man tuos 20€, kartą net dėl jų susimušėm.... Dabar pastebėjau pas ji su tais pinigais problėmos, su policiją tikrai nesitampyisių dėl tų 20€ vis gi drauguj paskolinau. Galvojų laidot man jau tuos 20€, o gal palaidot draugą?

Ar vis gi testi ir terorizuoti ji kas dieną su sms ir skambučiais, per fb, su priminimais, kada gražįnsi €? :D kartą jau buvo tokia taktiką pavikusi tai iš nervų gražįno. Bet su šitų ilgokai jau tampausi paliginus. :D

Eik Namo

(redaguota)

Manau jeigu jisai yra tavo tikras draugas, tai tikrai nemanau kad tau reikėtų jam rašinėti ir taip toliai... O jeigu jis tau tikras draugas jis pats susimastys ir manau atiduos, tiesiog nemanau kad dėl tų 20€ reikėtų laidoti draugą (Jeigu jis tikras draugas) Tiesiog gal šiuo metu neturi pinigų ar dar kasnors, juk 20€ nėra menki pinigai. Mano išvada tokia, jeigu jis tavo tikras draugas tau atiduos pinigus. O manau jeigu pats neturėtai pinigų ir labai reikėtų 20€ manau jis tau irgi paskolintų, O ką tu žinai gal tau taippat kada nors atsitiks, Tad manau baik jaudintis dėl tų prakeiktų 20€. 

Redaguota , nario caLypso`

Atleisi - rikiuosis eilės tavo "draugų" ir norės pasiskolinti arba dar pora kartu apmaus jis tave. Nemanau ,kad reikėtu atleisti. Aišku nereikėtu taip piktibiškai ,bet galėtum priminti kiekvieną dieną per kokį fb ar į sms :D O jei taip toliau atmazins tai eik pas tėvus ir aiškink situacija :D

Va apie tai ir galvojų gal tesiog apraminti spamo bangas jam, bet tuo pačių ir neužsimiršti :)

Eik Namo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3365 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...