Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4365 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, teikiu minecraft serverių paslaugas, kainos tikrai prieinamos.

Atsiskaitymas yra sms žinute, jeigu esate sudomintas, su manim galit susisiekti skype lllukonicll

Pilnas serverio parengimas(su jūsų norais, jūsų norimais pluginais ir panašiai)

Apmokymas, kaip elgtis su serveriu

Permissions sudėjimas

Įvairių pluginų įdiegimas/tvarkymas/išvertimas

Statybiniai darbai

Smulki pagalba su iškilusiomis bėdomis

Štai ką galiu jums šiuo metu pasiūlyti. Kainos yra suderinamos pagal tai ko jums reikia, bet tikrai nesieks 5 litų. Viskas bus po kelis litukus. Tai vat, kas nebesusidoroja su savo minecraft serverio bėdomis, kvieskit

:)

Parduota paslaugų: 3

uždirbta: 12 LT banku

10 LT sąskaitos papildymu

steam acc su cs ir cs:s

Redaguota , nario .lukonic`
  • Teigiamai 8
  • Neigiamai 1
(redaguota)

Ziurint kokius modus ir ant ko tu nori ji laikyti (Laikyti galima ant Forge ir ModLoader). Tas dalykas yra, kad jei kursi serveri su modais, neveiks pluginai, nebent naudosi portintus modus i Bukkit versija (Juk zinoma, kad tik naudojant Bukkit, veikia pluginai). Siulyciau ieskoti modu prie kuriu butu parasyti nors sitie dalykai - Forge SMP

O kaip juos ikelti, tai viska pats susiprasi pasiskaites (Su Forge):

1. Atsisiunti minecraft_server.jar is www.minecraft.net svetaines.

2. Isikeli Forge moda, kuri atsisiunti is minecraftforge.net , kad veiktu kiti modai. Atsidarai minecraft_server.jar su WinRAR (ar kitokia programa) ir isikeli Forge failus.

3. Tada atsisiunti norimus modus, kaikurie modai buna, kad juos reiketu isextractinti, kaikuriuos palikti tiesiog mods folderyje, viska suzinosi paskaites kaip isntaliuoti tuos modus tu paciu modu forume/svetaineje.

Jei kazko nesupratai, ismok naudotis google ir taip pat Anglu kalba ^^

P. S. Nichuja nezinau kaip su ModLoader reiketu daryti (per daug senas dalykas prisiminti)

Redaguota , nario Simuciokas
  • Teigiamai 1

Free cancer cure:
188055d006.gif

Kaip esu mates kituose srv ir pas mane tas pats kai susikuriu /f create Test man susikuria F ir kai parasau y chata man raso

a** Test r<Cyzeras> ir as noriu nussimti a ir r raides kad butu tiktai Test<Cyzeras>

o pilnai su grupem man yra a** Testr|Zaidejas|Cyzeras>

|Zaidejas| cia grupes pavadinimas

jei kas zinot kaip sutvarkyti parasykite Aciu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4365 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...