Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4368 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aš norėčiau pažiūrėti kaip Tu man visa tai į akis pasakytum :)

Idijotas esi... Pats reklamuot laiko nerandi

Apie ką Tu iš vis šneki durniau? Tu bent žinai apie ką mes čia kalbam? Lavonas kažkoks iš oro kažkokias nesamones rašo :D

Tu sakei kad reklamuosi kiekvieną dieną po 3 kartus, o pareklamai tik vieną vienintelį kartą.

Beto, nereikia čia gazdinti žmogaus, ar jis tau jau taip blogo ką nors padarė? Pasakė kelis žodelius, kad tu nedarai taip kaip buvai susitaręs su lukonic ir viskas... Čia jau tavo pati kaltė dėl to. Žinoma susitiktum su Black_Ghost ir norėtus tau pi.sti jam į snukį, bet kaip doras žmogus pripažink, kad TU pats esi kaltas.

Free cancer cure:
188055d006.gif

(redaguota)

Beto, nereikia čia gazdinti žmogaus, ar jis tau jau taip blogo ką nors padarė? Pasakė kelis žodelius, kad tu nedarai taip kaip buvai susitaręs su lukonic ir viskas... Čia jau tavo pati kaltė dėl to. Žinoma susitiktum su Black_Ghost ir norėtus tau pi.sti jam į snukį, bet kaip doras žmogus pripažink, kad TU pats esi kaltas.

Nereikia lysti į ne savo reikalus. Ko aš nepadariau pagal susitarimą? Aš savo susitarimo laikiausi pilnai, o lukonic, tik tempė laiką ir ant pačio galo pasakė, kad nedarys iki galo. Jei jau nenorėjo iš pradžios nieko daryti, tai nereikėjo imtis darbo. Pats sutiko su mano pasiūlymų ir pats jo iki galo nepadarė. Savo kaltės jokios čia nematau, nes pirmą dieną iškart pradėjau reklamuoti lukonic forumą, o kitą dieną jis jau buvo suspenduotas, tai ką man suspenduotą forumą reklamuoti? Galvokit logiškai vaikai, o ne rašyti nesamones, nes jau juokinga darosi.

Redaguota , nario uber
  • Neigiamai 1

Sveiki

Noriu jūms pristatyti besivistantį, kolkas kuklų MC projektą pavadinimu : Mc-Secreat.

Serveris jau beveik sukurtas, tačiau atidarysime 2013.03.08 (Rytoj) (waiting) 17:30

Paskubėkite registruotis ir gausite papildomai 300 pinigų. Serverio svetainė: http://www.mc-secreat.webs.com

P.s. Į įžeidinėjančius komentarus - NEATSAKOME.

serverio video:

Serverio hamachi ID Mcsecreat1, Mcsecreat2 Mcsecreat3 PSW 123

Serverio darbo laikas darbo dienomis nuo 14:00 iki 20:00, savaitgaleis nuo 11:00 iki 20:00

APRAŠYMAS- Serveris yra pritaikytas survival styliaus. Serveris turi daugelį gerų pluginų.Serveris yra gražus. Iškart atėję į serverį gausite 300 dollars ir už juos galėsite nusipirkti plotus arba visokius daiktus SERVERIO PAGRINDINIAI ADMIN: Energyshock ir Twist

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4368 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...