Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3357 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tau :) Nes tu viestiek manau kažką rezgi bet jai gausi pažiūresim ar juos man atgal persiusi:)

Akivaizdžiai matosi ,kad jis tau nemeluoja ir grąžins pinigus o tu čia dar išsikalinėji ,kad jis rezgą kažka.

Jeigu jis butu kažka numates "nuscaminti" tai tu jau seniausiai šiame forume butum nutildytas o tėma ištrynta, tad nusiramink..

Čia kažkas ne to vistiek :) Nū aš laikaus savo bet kokiu atveju. Padirbti fotoshopu viska galima :)

Prašai jo įdėti savo paskutinius pavedimus, įdeda nuotrauką o dabar sakai, kad su photoshopu galėjo padirbt? 

Iš kur dar tokių kaip tu atsiranda iš viso nelabai suprantu  :funny:

❤️

Na ką gi, nepatingėjau ryte susisiekti su Paysera konsultantu ir išsiaiškinti visą informaciją, kodėl nebuvo gautas pavedimas. Žemiau jums pateikiu pokalbį su konsultantu. O tau Maksimai (Pro.Gamer), ką galiu pasakyti - melo kojos trumpos. ;) Žiūrėsim, kaip reaguosi į šį mano pranešimą.​ Juk tu netiki, kad apmokėjimo negavau, tad pokalbyje net neslėpsiu tavo duomenų įsitikinimui. Enjoy!

o_3468b97a45.png

o_ff1001fd96.png

• Teigiamai 3

Ne naujiena, buvo ir man su juo tokia pati situacija, padarė pavedimą, siuntė pavedimų išrašus / nuotraukas bet kaip negavau, taip negavau. :D

Pirmą kartą tai realiai mačiau kaip atliko pavedimą, tačiau streikavo Paysera sistema ir tik vėliau gavau pinigus. Tai bandė pasinaudoti ta pačia situacija vakar ir galvojo, kad išeis apgauti :) Žadėjo temą sukurti su prisipažinimu, bet kiek suprantu, teks pačiam kurt :D

Pirmą kartą tai realiai mačiau kaip atliko pavedimą, tačiau streikavo Paysera sistema ir tik vėliau gavau pinigus. Tai bandė pasinaudoti ta pačia situacija vakar ir galvojo, kad išeis apgauti :) Žadėjo temą sukurti su prisipažinimu, bet kiek suprantu, teks pačiam kurt :D

pasikeite nicka ir galvoja niekas neras dabar jo :D uzdek jam neigiama atsiliepima uz bandymus apgaut nes paskui vistiek kuris nors prisigaus ir duos pirmas viska

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3357 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...