Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3339 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

5e1404f00d81e811491abab864727da6886.jpg

Renkamas team infoshow - Rank nuo GN testins visus players jai bus daug lb norinčiu ir geru tj daugiau ir team bus. Team bus apmoketas lan,paremti skinais kad nebutu visiskai default skinu verte nuo 50-200 eur kiekvienas player tures galimybe rinktis :) Bei ir apmoketa kitos išlaidos kelione ir kita daugiau info http://steamcommunity.com/id/virgucismain apie atranka daugiau info steam.

Yra vienas jau team +2200h + GLOBAL ELITE

Renkami ir silpnesni team

susidomejai nelauk rasyk :)

Redaguota , nario vL.
(redaguota)

hmm, jei skaitet pirma reiks pereit online atranka, top4 tik vaziuos zaist, nebent norit paziuret kaip kiti losia :D

Turnyro pradžia:

Balandžio 2d. 17:00. Online

Balandžio 16d. 14:00, TOP4 komandos žais Kauno sporto halėje, InfoShow Lan Party 2016 renginio metu.

Turnyro kaina: turnyras nemokamas

ir siaip itartinai atrodo, kas apmokes uz skin ar pns? ar tu pats? Jei pats tai tau didelis profit, pirmas matchas ir jau skinu nebeturi :(

Redaguota , nario NoHs

ne vien rank lemia viska pats isitikinau tuo :) yra kas nežaidžia mm o daugiau faceit esl ir nera blogesni už tuos ge ;)

Labai maža dalis lietuvių žaidžia faceit, nebent tik tie kurie gauna cooldown'us. Už tai kada mala šūdą per MM, bet žinoma kad yra ir GN kurie geriau žaidžia nei GE, nes turi geresnį žaidimo suvokimą. :) 

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

(redaguota)

Aš tavęs nesuprantu, mano teammate'as paprašė vieno iš tavo demo, ir db aš kalts kad jis neatsiuntė ir jus diskvalifikavo, nors pats nenorėjau jau net ir žaist, krč trauma gryna matau tau.

Tu neknisk proto, papraset demo kad is jusu prikolinom, ir siaip pasiseke kad nerecordinom, loset kita matcha ir prakisot, nelabai jum naudos ir buvo

Cia baisiai reiskeis kad mano betkokia komanda suvarytum, stai tau ir pasekmes

Redaguota , nario NoHs
(redaguota)

Tu neknisk proto, papraset demo kad is jusu prikolinom, ir siaip pasiseke kad nerecordinom, loset kita matcha ir prakisot, nelabai jum naudos ir buvo

Cia baisiai reiskeis kad mano betkokia komanda suvarytum, stai tau ir pasekmes

Na žmogau įsiskaityk kad aš jau pats nenorėjau žaist, mes net dviese TeamSpeak'ą buvom leavinę, ir aš jau norėjau eit savo reikalais užsiimt, ir man tiesiog į steam paraša einam žaist toliau tą cupą, galvoju wtf, ateinu ir saka neatsiuntė man demo tas snukis, tai mes žaidžiam, nu krč.. Dabar aš iš visų kalčiausias likau.. + ką kada aš reiškiausi kad betkokią tavo komandą suvaryčiau, wtf?

Redaguota , nario Drolas

d59b4cd4333d7327a0d81eda4a05008898.png

Na žmogau įsiskaityk kad aš jau pats nenorėjau žaist, mes net dviese TeamSpeak'ą buvom leavinę, ir aš jau norėjau eit savo reikalais užsiimt, ir man tiesiog į steam paraša einam žaist toliau tą cupą, galvoju wtf, ateinu ir saka neatsiuntė man demo tas snukis, tai mes žaidžiam, nu krč.. Dabar aš iš visų kalčiausias likau.. + ką kada aš reiškiausi kad betkokią tavo komandą suvaryčiau, wtf?

Gal tiesiog nepameni mano kitu nicku, bet gerai pamenu, skelbeis savo komandomis ir sakei kad sukrautum, so.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3339 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...