Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3291 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Netikėtai kilo mintis supergames.lt svetainei - internetinis radijas (stream'as).

Iškilo klausimas kam to reikia? Paprasta. Man asmeniškai patiktų, jei galėčiau klausytis svetainės naujienų, žinių. Juk čia per dieną sukuriama daugybė įvairių temų, neatsiliekama nuo naujienų, tokių kaip IT naujienos, politika ir pnš.

Galima padaryti atranką į DJ, naktį paleisti autodj su muzika, dieną tam tikru laiku galima pratransliuoti laidą, kurioje apžvelgiamos tam tikros svetainės kategorijos, svarbiausios, populiariausios dienos temos.

Na, kas už? Norėčiau sulaukti komentarų ar labai nusišnekėjau

NewestLife.png

Įdėja gera, bet ji tikrai nemanau, kad bus įgyvendinta

Esant norui viskas įmanoma. Čia tebuvo mano pasiūlymas - garsus pamąstymas, o ar bus įgyvendinta ne man spręsti. Tiesiog manau būtų ir kažkas įvairesnio - per dieną juk nespėjam peržvelgti įdomių temų visų, būtų galimybė paklausyti visų kategorijų santraukos.

NewestLife.png

Pasiūlymas gal toks ir neblogas, tikrai, kad ir kaip keista būtų, bet smagu būtų pamatyti ir man asmeniškai paklausyti. Bet yra toks dėde kuris mumis retai, kada aplanko. Tikiuose velykų metas bus ir aplankys mūsų SG tėvas. :D O šiaip tai SGscam.lt žmogus parašė man su įdėja, tinkalpio pavadinimą pasiūliau ir sukūrė SG scam puslapį, tikrai vertas dėmesio darbas ir jei kas būna ten įmetu, tai siūlyčiau, kas negaili pinigų bandyti patys investuoti į tai.

Prieš. Nes kam reikia? Vedėjai bus kažkokie nepatyrę ir bus baisu klausyt, o jei dar kokius savo kiemo bajeriukus šaudys tai gali ir apsiverkt iš nevilties. Tokiem dalykam reik patyrūsių žmonių, kaip aš, nemažą patirtį turintis žmogus. Bet manęs tai tikrai tokioje vietoje nerasite. Aišku rasit gal kažkokį talentą, bet žaidimų forumui radijas nėra reikalingas.
Ir be to, neįgyvendins to. Ir joks "SG tėvas" to nepadarys. Taigi kas tavo tėvelis? Galardas žino. (Nieko asmeniško)

Prieš. Nes kam reikia? Vedėjai bus kažkokie nepatyrę ir bus baisu klausyt, o jei dar kokius savo kiemo bajeriukus šaudys tai gali ir apsiverkt iš nevilties. Tokiem dalykam reik patyrūsių žmonių, kaip aš, nemažą patirtį turintis žmogus. Bet manęs tai tikrai tokioje vietoje nerasite. Aišku rasit gal kažkokį talentą, bet žaidimų forumui radijas nėra reikalingas.

Ir be to, neįgyvendins to. Ir joks "SG tėvas" to nepadarys. Taigi kas tavo tėvelis? Galardas žino. (Nieko asmeniško)

SG tėvas nedarys, bet gali nariai imtis iniciatyvos. O kas labai manau irgi neįmanoma.

Tu sakai profesionalas esi? Gal pateiksi pvz, iškarpą iš eterio ar pnš? Malonu girdėt ir kritikos, bet čia jos kaip ir nėra, nes pagal tave bet kas į eterį galės pakliūti. Dėja taip nebūtų. Jeigu kartais už kažkiek laiko ir įgyvendins tikrai nei kas tave kvies nei vaikus kokius. Manau darys atrankas - vertins balso patrauklumą, patirtį ir laisvo laiko turėjimą. "Žaidimų forumui radijas nereikalingas" Žaidimų? Čia ne vien žaidimai, yra ir IT kategorija, tinklalapių kūrimo.

NewestLife.png

(redaguota)

Tu sakai profesionalas esi? Gal pateiksi pvz, iškarpą iš eterio ar pnš? Malonu girdėt ir kritikos, bet čia jos kaip ir nėra, nes pagal tave bet kas į eterį galės pakliūti. Dėja taip nebūtų. Jeigu kartais už kažkiek laiko ir įgyvendins tikrai nei kas tave kvies nei vaikus kokius. Manau darys atrankas - vertins balso patrauklumą, patirtį ir laisvo laiko turėjimą. "Žaidimų forumui radijas nereikalingas" Žaidimų? Čia ne vien žaidimai, yra ir IT kategorija, tinklalapių kūrimo.

Nesakau jog esu profesonalas, o tik patyręs, ta prasme turintis patirties šioje srityje. Ir jokių man pvz. nereik pateikinėt, jei braučiausi į tą darbą - atsiūsčiau, bet aš tikrai nežadu užsiimti tuo, gali būt ramus. Tai manęs kviesti nereikia, nes aš taip ar taip neisiu ;D

O kalbant apie forumą, tai jis pagrinde koncentruotas į žaidimus, net pavadinimas viską pasako, yra tų temų, jei jų nebūtų tai čia mažai kas lankytųsi.

SG tėvas nedarys, bet gali nariai imtis iniciatyvos. O kas labai manau irgi neįmanoma.

Galima, bet kaip ir pats sakiai tai yra beveik neįmanomą, nes visgi riziką: pinigai, vedėjai ir ar ras remėjų, kad galėtų laikytis rinkoje.

Redaguota , nario MisterisR

Kaip minėjo bus šnekamą apie populiarias temas, tai tokios populiarios dažniausiai buną, kur 2 pacukai aiškinasį savo bazaru kovas, kuris kietesnis. Ir apie ką kalbėtį, kai forume beveik nevykstą diskusijos apie žaidimus? O tik kas nors sukuria tema apie žaidimą, tai vietoj diskusijų tokie komentarai, (O geras, atsisiusių, Čj nepavež pc...)

Eik Namo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3291 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...