Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3309 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sukūriau temą, kad perku Steam paskyrą su CS:GO jis man parašė, atrodė gan patikimas, nes sg turi virš 20 teigiamų atsiliepimų. Pasirodo klydau. Pervedęs jam pinigus nebegavau jokio atsakymo.

Įrodymai:

jWF13wQ.png

3Pw8lGB.png

sjWd5qt.png

Įrodymai, kad paprašius, jis man parašė iš savo paskyros pm:

n6W7jjN.png

Įrodymai, kad pervedžiau pinigus:

3fK9a4P.png

Supergames profilis - PrivetKenty - https://www.supergames.lt/user/37517-privetkenty/

Skype - crosshair.

Galimas vardas - Karolis

Redaguota , nario Justas Š.

76561198120178421.png

i5-4690 | GTX 1060 | 250GB SSD | 8GB 1600Mhz RAM | Fractal Design Define R5

Reikėjo paprašyti , kad per SG parašytų į AŽ tau. Nes kartais scameriai duoda ne savo profilio link ir taip apgauna.

Rašė man į pm, neįkėliau tarp įrodymų būtent pm žinutės, bet jis rašė man, ten tikrai jis. Šiaip matosi nuotraukoj, kad prašiau, jog parašytų, jeigu nebūtų parašęs, nebūčiau pirkęs.

76561198120178421.png

Rašė man į pm, neįkėliau tarp įrodymų būtent pm žinutės, bet jis rašė man, ten tikrai jis. Šiaip matosi nuotraukoj, kad prašiau, jog parašytų, jeigu nebūtų parašęs, nebūčiau pirkęs.

Redaguok savo pirmą pranešimą ir įkelk nuotrauką, kaip jis tau parašė per SUPERGAMES sistemą.

Žiūrėsim, ką atsakys, jeigu nieko - užblokuosim apgaviko paskyrą. :)

Galėjai iš manes pirkti, ir imti tarpininka ir viskas čiki piki butu buve, o tu nepasitikėjai turbut manimi ir likai apgautas.

Ne tai, kad nepasitikėjau, bet labiau susigundžiau pasiūlymu eiti su žmogum, kuris turi 20+ teigiamų atsiliepimų ir nenaudoti papildomų eurų mokant tarpininkui.

Redaguok savo pirmą pranešimą ir įkelk nuotrauką, kaip jis tau parašė per SUPERGAMES sistemą.

Žiūrėsim, ką atsakys, jeigu nieko - užblokuosim apgaviko paskyrą. :)

Redagavau.

76561198120178421.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3309 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...