Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3312 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, nieko neišmanau apie stalinius kompiuterius ir pasižiūrėjai visokius kompus sukurtus Tautedoriaus ir t.t bet nežinau ar būtent tie kompai žaidimus įšvežą kokiu man reikia, kad pinigai į bala nekristu. 

Man reikėtu kompo už 1200+-~ Eurų. Kad būtų įmanoma žaisti CS:GO / GTA V / SA:MP su didelius FPS ir geromis grafikomis ir kad nei kiek nelagintu.

Žiūrėjau viena kompa tai būtų šis, ką manot nes aš nieko nežinau apie jo sudėti ir ar mano poreikius įvaldytu?  https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=JcvZDQAgEALRlmBP0f770o1fvJAM1VWbxyjFW4Kl3HZILHAeg7cGHp1rEJ4xEVOFHlT8%2FAI%3D

• Teigiamai 1

45acfefd022194ff6a02fe60d84f5aee678.gif

(redaguota)

Seniai rinktas mano build'as, dingo kelios detalės iš shop'o. Štai kaip turi atrodyti. Be to, pagalvok, ar tau reikia tokio brangaus rig'o. Žaisti CS:GO tiktų ir build'as už 500€ (apie SA:MP nekalbu, ten bet koks kompiuteris jį išveža), o toks žaidimas, kaip GTA V, puikiai veiktų ir su GTX 970.

Proca galėtum pakeist į http://www.1a.lt/kompiuteriu_komponentai_tinklo_produktai/komponentai/procesoriai/intel_core_i56600k_35ghz_6mb_lga1151_bx80662i56600ksr2bv 

O taip tai manau viskas ok. 

Tik klausimas kur motina? Ar čia man vienam jos nerodo? :D

Tas procesorius bus galingesnis tik OC'inus, ir tai ne visose situacijose. Tam reikės brangios motininės ir gero aušinimo, tad nelabai verta jo imti, kai galima paimti Xeon'ą i7-4770 galingumo. Motininė dingo iš shop'o.

Redaguota , nario Tautedorus
  • Teigiamai 1
(redaguota)

Seniai rinktas mano build'as, dingo kelios detalės iš shop'o. Štai kaip turi atrodyti. Be to, pagalvok, ar tau reikia tokio brangaus rig'o. Žaisti CS:GO tiktų ir build'as už 500€ (apie SA:MP nekalbu, ten bet koks kompiuteris jį išveža), o toks žaidimas, kaip GTA V, puikiai veiktų ir su GTX 970.

Tas procesorius bus galingesnis tik OC'inus. Tam reikės brangios motininės ir gero aušinimo, tad nelabai verta jo imti, kai galima paimti Xeon'ą i7-4770 galingumo. Motininė dingo iš shop'o.

Nu jo, kiek pažiūrėjau žvėriukas tas Xeon, nesiginčiju, gerai šneki :D 

Redaguota , nario trafalgar

https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=JcnBEQAgCAPBlpIIAtp%2FXyq%2BbmdOrLLFLTPkLYkEHwRqfoyoRiLwYEL2cnp4oybi4gA%3D

Jei gali kiek ir daugiau išleist tai

https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=HcjJEQAgDMPAlmyTE%2FrvC8hLOxK7bfPIDPVKosAPYWUPCokPEyoGoZjj9PRBB%2FLhAg%3D%3D

O jei net nežinai kas yra OC tai bet kokių atveju variantas su Xeon geriausias.

Tas procesorius bus galingesnis tik OC'inus, ir tai ne visose situacijose. Tam reikės brangios motininės ir gero aušinimo, tad nelabai verta jo imti, kai galima paimti Xeon'ą i7-4770 galingumo. Motininė dingo iš shop'o.

Šiaip skaičiau kad i5 kaip tik ir be OC'o galės geriau gaming'e tvarkytis. O ir paskui su unlockintu i5 geresnis futureproof'ui dalykas yra, kadangi jį užocint galėsi kai truks galios.

(redaguota)

https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=JcnBEQAgCAPBlpIIAtp%2FXyq%2BbmdOrLLFLTPkLYkEHwRqfoyoRiLwYEL2cnp4oybi4gA%3D

Jei gali kiek ir daugiau išleist tai

https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=HcjJEQAgDMPAlmyTE%2FrvC8hLOxK7bfPIDPVKosAPYWUPCokPEyoGoZjj9PRBB%2FLhAg%3D%3D

O jei net nežinai kas yra OC tai bet kokių atveju variantas su Xeon geriausias.

Šiaip skaičiau kad i5 kaip tik ir be OC'o galės geriau gaming'e tvarkytis. O ir paskui su unlockintu i5 geresnis futureproof'ui dalykas yra, kadangi jį užocint galėsi kai truks galios.

Tai, kad nelabai pavyks normaliai OC'inti su B150 lustu.

No problem.

https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=JcjJEQAgDMPAlmwTckD%2FfQHhpR2JVba4ZYa8JZHggzCiGonAgwnpDZf38THJj4p5cQA%3D

Idėjau ir geresnį maitblokį, visgi keleta eurų brangiau o GTX 980 Ti reikia apie 600W maitblokio o paskui dar ir procesoriaus OC tai.

Užtektų ir 650W. Be to, ta GTX 980Ti tokia "krosnelė", tad įdėčiau bent 2 aušintuvus, kad bent koks būtų oro srautas, o ne dustų ji ten.

Gali susirinkti build'ą už 700€~+ ir tau vilks "naujausius" žaidimus ant ultra grafikų ištisus metus. Tik reikia apeiti visas Lietuvos parduotuves.

i32_1GgDyjw.png

CPU: Intel Core i7-4790 (3,60-4,00Ghz) || GPU: NVIDIA Geforce GTX 980 (4GB) || Mobo: Asus H81M-K || RAM: 10 GB (Crucial) || HHD: 1 TB || PSU: Corsair Builder CX750 ATX2.3 (750W) || Monitor: Asus VG242H || Case: Deepcool Tesseract SW Matx Black || OS: Windows 10 Enterprise

Gali susirinkti build'ą už 700€~+ ir tau vilks "naujausius" žaidimus ant ultra grafikų ištisus metus. Tik reikia apeiti visas Lietuvos parduotuves.

gal tu geriau nenusisnekek. Pirmoj pasitaikiusioj internetinej parduotuvej bus pigiau, nei paprastose parduotuvese. Pvz topocentre gt 730 kainuoja beveik kaip gtx 750 ti internete

jeigu esi priprates prie uziancio kompo, tai neblogas pasirinkimas.

(redaguota)

Šitas galingiausias iš siūlytų, tik įsimesk porą korpuso aušintuvų, kurie padės aušinti komponentus. Žinoma, nedarys stebuklų jie, bet geriau turėti geresnį aušinimą su tokiais komponentais, nes jie turi gan nebogą TDP. Be to, pagalvok, ar tau tikrai reikia tokios galios.

gal tu geriau nenusisnekek. Pirmoj pasitaikiusioj internetinej parduotuvej bus pigiau, nei paprastose parduotuvese. Pvz topocentre gt 730 kainuoja beveik kaip gtx 750 ti internete

Tai aš ir kalbėjau apie internetines parduotuves. Pats susirinkau už 700€

i32_1GgDyjw.png

CPU: Intel Core i7-4790 (3,60-4,00Ghz) || GPU: NVIDIA Geforce GTX 980 (4GB) || Mobo: Asus H81M-K || RAM: 10 GB (Crucial) || HHD: 1 TB || PSU: Corsair Builder CX750 ATX2.3 (750W) || Monitor: Asus VG242H || Case: Deepcool Tesseract SW Matx Black || OS: Windows 10 Enterprise

• Teigiamai 1

45acfefd022194ff6a02fe60d84f5aee678.gif

(redaguota)

Gali pasakyt maždaug apie abėjus kompus ant kiek vežtu CS:GO High su FPS ir GTA V su FPS.

CS:GO Ultra 1080p (600 eurų build'as) - nuo 130 - 250fps. Dažniausiai bus 150fps kažkur

CS:GO Ultra 1080p (1200 eurų build'as) - nuo 200 - 440fps. Dažniausiai apie kokius 250fps.

Taip pat su 1200 eurų build'ų fps'as gali būti didesnis negu aš parašiau kadangi benchmark'us žiūrėjau su GTX 980 non-TI. Ant CS:GO.

GTA V Ultra/High mišinys no MSAA 1080p (600 eurų build'as) - nuo 50 - 100fps. Dažniausiai apie 60fps bus.

GTA V Ultra 4X MSAA 1080p (1200 eurų build'as) - na taip pat žemesnių fps'ų negu 50 gali nesitikėt bet dažniausiai irgi 60fps gausi.

Redaguota , nario darrel. antrasis

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3312 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...