Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3306 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Nu va čia normalus komentaras :D Bet žiauru , kad beveik visi rūko/geria , bet kas žiauriau , kad kartais tenką matyti ir merginas... 

Žiauriau matyti, kad tokių žmonių vis daugėja.

Dabar taip galvoju kiek iš jūsų yra bent paną turėjusių/turinčių :D Perskaičiau visus patarimus ir visi traukti lyg iš interneto arba ir taip aiškūs.

Svarbiausia tai turėti kažką bendro (nesvarbu ar tai susiję su tavim ar su ją, ar išvis su kažkuo kitu) ir turėt apie ką kalbėt. Buvo ir man toks laiko tarpsnis užėjęs, kad ieškojau po internetą apie ką kalbėt su panele ir ieškojau tiesiog be reikalo, tad ir tu nevark prašydamas kitų pagalbos, ypač geimerių forume :) Tiesiog kalbėkis apie šiandienos/vakar dienos įvykius ir pnš., iš to bendravimo pradėsit dar ir apie praeitį kalbėt, pažint viens kitą ir pnš. Patiks jai tavo bendravimas, patiks, jei ne tai ne :)

Tie kurie sako, kad būti tiesiog savimi - neesat visiškai teisūs. Aš prie savosios tikrai nesielgiu taip pat kaip prie draugų, nes su panom reikia būt daug malonesniam, mielam, kad ir kaip nevyriška atrodytų.

Ir paskutinis patarimas nuo manęs, tai tiesiog nebeskaityk tų komentarų geimerių forume :D

Tu pradžioje sakai, kad patarimai traukti iš interneto arba ir taip aiškūs

"nes su panom reikia būt daug malonesniam, mielam, kad ir kaip nevyriška atrodytų." 

Manyčiau šitas varijantas yra visiems aiškus. Ir nematau nieko čia nevyriško...

Tie kurie sako, kad būti tiesiog savimi - neesat visiškai teisūs. Aš prie savosios tikrai nesielgiu taip pat kaip prie draugų, nes su panom reikia būt daug malonesniam, mielam, kad ir kaip nevyriška atrodytų.

Ir visą laiką žadi taip žaisti? Su draugais humorą palaikai juodą, su drauge palaikai mielumą tame ir esmė reikia žinoti kur ką vartoti ir kaip bendrauti. Ir žinoti su kuo bendrauji. Jei prie draugės esi savimi ir jai tai tinka tai manau radai to ko reikia. :)

Redaguota , nario Galardas
(redaguota)

Reik visur ir visada moket prisitaikyt prie aplinkos, negalima islikt tuo paciu visur ir visada. Todel kazkaip cia neaiskiai, nes tai logiska

Redaguota , nario Social Vaikų Direktorius

kas yra UX ?

Esu tikras tu savo pradineja mokykloje tikras liutas esi, kiek viena nusiciesint gali

Tavo laimei, ne pradinėj mokausi. Ir deja, "nučiešint" tavo žodžiais negaliu bet jei norėčiau tikrai į tokius forumus kur pilna tokių kaip tu - nesikreipčiau.

O tu jau gali, tau 12 ir tikiu, kad jos visos tavo.

Nesubrendęs dar tavo protas jei apie žmogų sprendi iš metų..

(redaguota)

Tavo laimei, ne pradinėj mokausi. Ir deja, "nučiešint" tavo žodžiais negaliu bet jei norėčiau tikrai į tokius forumus kur pilna tokių kaip tu - nesikreipčiau.

Nesubrendęs dar tavo protas jei apie žmogų sprendi iš metų..

Niekas tau patarimu ir nedalintu xd esu tikras dar nedaejai iki to amziaus ir merginos dar ne taip domina kaip kad samp

Redaguota , nario Social Vaikų Direktorius

kas yra UX ?

(redaguota)

Aš žinau kas nesubrendęs, tavo pimpiukas (nebent esi juodaodis).

O tu matei kad taip sakai? Na viskas aišku su tavim..

Niekas tau patarimu ir nedalintu xd esu tikras dar nedaejai iki to amziaus ir merginos dar ne taip domina kaip kad samp

Deja, vėl suklydai. SA:MP'o neįjungiau jau gal apie 1 metus (žinok jo, čia man didelis pasiekimas). Taip iki to amžiaus dar nedaėjau, man galvoje ne vien tik kad papyst ir paskui numest. O kalbant apie patarimus, jų niekas ir neprašytu.

Redaguota , nario darrel. antrasis

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3306 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...