Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3305 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

O tu matei kad taip sakai? Na viskas aišku su tavim..

Deja, vėl suklydai. SA:MP'o neįjungiau jau gal apie 1 metus (žinok jo, čia man didelis pasiekimas). Taip iki to amžiaus dar nedaėjau, man galvoje ne vien tik kad papyst ir paskui numest. O kalbant apie patarimus, jų niekas ir neprašytu.

Papyst paskui numest ? dabar tai jau tikrai isitikinau kad esi visiskas vaikas.

kas yra UX ?

(redaguota)

Jeigu dabar nedrąsu - bendrauk per fb. Pažiūrėk ar išvis jūsų bendravimas sutampa ir yra apie ką šnekėt. Kai atsiras galimybė ir abu norėsit,tai susitiksit po mokyklos,pasivaikščiosit,pabendrausit. Juk nėra kur skubėt. Ar labai jau dega nučiešint? Pažiūrėk ar gerai abiem bendraut ir tiek. Nes šiandien gal bendraujat normaliai,rytoj viskas bus atvirkščiai. Tai tiek. FB normalus dalykas,nors bbž ko čia dauguma nusistatę prieš bendravimą ten. Ne visi yra drąsus,tam reikia laiko,reikia apsiprast su žmogum,kad galėtum elgtis ir bendraut kaip su savu. Aš irgi nesu drąsuolis,ypač didelėj kompanijoj. Nu ,bet palik mane viena su žmogum ramesnėj aplinkoj ir nesvarbu ar pirma kart matau aš jį ar ne,bet tada jau liežuvis atsiriša neblogai. Ir būtent nuo tos minties,kad "nebėra kur trauktis,reik kalbėt". Nu ir kalbu ir pakalbu ir prajuokinu. Nuo situacijos priklauso čia kiekvienam. Tad autoriau neskubėk. :) Sėkmės

Redaguota , nario pseud.`
(redaguota)

PIRMAS ŽINGSNIS - AKIŲ KONTAKTAS. jei patelei daugiau nei du mėnesiai, turėtumėt užmegzt akių kontaktą. Nuo jo galiam pradėt kliokint.

ANTRAS ŽINGSNIS - PAPAI IR UŽPAKALIUKAS. Jeigu pas patelę išsivysčiusios tam tikros kūno dalys, reiškiasi šis modelis yra paklausus ir patrauklus ne tau vienam. Todėl turi įsijungt instinktas - SEXBOMB, kuris reiškia kad reikia imtis trečio žingsnio. Jeigu antras žingsnis "per mažas", eik prie ketvirto ir žiūrėk ar bent tas paeis.

TREČIAS ŽINGSNIS - PARODYK KAD TU VYRAS IR TAU REIKIA BŪTENT TOS PATELĖS - PRIEIK. Kai kurios katitės žiūri į tave nes tuo metu joms pasakoja juokingą anekdotą arba tai įrodo kad pas tave nepadarytas akių suvedimas ir kiti defektai. PA-RO-DYK kad esi kažko vertas, prieik ir pasakyk kad pas ją gera šikna ir (jei liekna) galima siųst net faksu.

KETVIRTAS ŽINGSNIS - VYSTYK PATELĘ - PABUČIUOK. Pradėk nusišnekėt - kalbėk kad šiandien išsivalei dantis, kad turi ledinukų HALLS pirktų iš gretimo kiosko ir kol ji nesuprato kad visa tai melas imk už uodegos, prispausk prie klyno ir SULIESK TĄ DIEVO RYKŠTĘ - LIEŽUVĮ.

PENKTAS ŽINGSNIS - PASKUTINIS. Labai svarbu kad bent mėnesį profilaktiškai kartotum visus žingsnius reguliariai ir saugotum patelę nuo plėšrūnų. Jei prireiks pasikviesk močiutę ar senelį kad suDAUžytų piktadarius. Svarbiausia tavo patelė. Praėjus mėnesiui galimas daiktas kad ji tau nusibos.

Sėkmės ir svarbiausia - BŪK ŽVĖRIS.

Redaguota , nario Erass¹

NewestLife.png

(redaguota)

O ar aš kažkur rašiau kad aš kažkoks suaugelis? Ir jeigu tu nesupratai ką aš tuo turėjau omeni, matosi kad protas nesubrendęs.

Ne nesupratau, nes matau nelabai orentuojies kas tai yra net. Apie kokia branda gali kalbet kai pats snarglys esi, atsimerk, ir islysk is virtualaus gyvenimo.

Redaguota , nario Social Vaikų Direktorius

kas yra UX ?

PIRMAS ŽINGSNIS - AKIŲ KONTAKTAS. jei patelei daugiau nei du mėnesiai, turėtumėt užmegzt akių kontaktą. Nuo jo galiam pradėt kliokint.

ANTRAS ŽINGSNIS - PAPAI IR UŽPAKALIUKAS. Jeigu pas patelę išsivysčiusios tam tikros kūno dalys, reiškiasi šis modelis yra paklausus ir patrauklus ne tau vienam. Todėl turi įsijungt instinktas - SEXBOMB, kuris reiškia kad reikia imtis trečio žingsnio. Jeigu antras žingsnis "per mažas", eik prie ketvirto ir žiūrėk ar bent tas paeis.

TREČIAS ŽINGSNIS - PARODYK KAD TU VYRAS IR TAU REIKIA BŪTENT TOS PATELĖS - PRIEIK. Kai kurios katitės žiūri į tave nes tuo metu joms pasakoja juokingą anekdotą arba tai įrodo kad pas tave nepadarytas akių suvedimas ir kiti defektai. PA-RO-DYK kad esi kažko vertas, prieik ir pasakyk kad pas ją gera šikna ir (jei liekna) galima siųst net faksu.

KETVIRTAS ŽINGSNIS - VYSTYK PATELĘ - PABUČIUOK. Pradėk nusišnekėt - kalbėk kad šiandien išsivalei dantis, kad turi ledinukų HALLS pirktų iš gretimo kiosko ir kol ji nesuprato kad visa tai melas imk už uodegos, prispausk prie klyno ir SULIESK TĄ DIEVO RYKŠTĘ - LIEŽUVĮ.

PENKTAS ŽINGSNIS - PASKUTINIS. Labai svarbu kad bent mėnesį profilaktiškai kartotum visus žingsnius reguliariai ir saugotum patelę nuo plėšrūnų. Jei prireiks pasikviesk močiutę ar senelį kad suDAUžytų piktadarius. Svarbiausia tavo patelė. Praėjus mėnesiui galimas daiktas kad ji tau nusibos.

Sėkmės ir svarbiausia - BŪK ŽVĖRIS.

That's what i call National Geographic shit.

That's what i call National Geographic shit.

Nesuprask neteisingai, pajuokavau, tačiau tame tiesos šiek tiek yra ;)

Nelygink manęs su savimi, ir pirmiausia pats išlisk iš virtualaus gyvenimo ir paskui man kažką sakyk.

Nesipykit gi jūs. Šiaip ar taip, vaikai ar ne, su merginom bendraut yra normalu, žmogelis prašo pagalbos. Nerodykim savo neišmanymo, geriau patarkim, padrąsinkim. Gal atsiųs nuotrauką su ciolka kai susibendraus. Įvertinsim ar verta buvo patart

NewestLife.png

Kaip bendrauti su pana? - Taip pat kaip ir su bahūru.

Čia blemb eini ir kalbini, čia sako lauk momento kai nebus jei tavo, nei jos draugų, visiška nesamonė, kiek mačiau mokykloje tikrai panos vienos nebūna, tai ir mokyklą baigsi nesulaukęs momento. O bendraut jau nėra jokios schemos, bendrauji kaip moki ir tada arba tau pakrenta korta arba ne. 

Nzn tada apie ką tu bahūrų rate kalbi, nes bent mano rate, būna tokios kalbos, kad mergos iškart pabėgtų, tai ...

goldas..png

Nzn tada apie ką tu bahūrų rate kalbi, nes bent mano rate, būna tokios kalbos, kad mergos iškart pabėgtų, tai ...

Aš tau ir nesiūlau kalbėt "kaip savo rate" kalbi, žmogus paklausė kaip bendrauti, aš ir atsakiau kaip su baūrais ar draugais bendrauji, taip ir su pana laisvai gali kalbėti(be to tai dar parodo, jog jis nėra kalbines panelės). Žinau, kad čia daug filosofų ir jau taip gilinasi į pasakytą mintį, kad visiškai nepataiko, ką norėjau paminėti. 

Aš tau ir nesiūlau kalbėt "kaip savo rate" kalbi, žmogus paklausė kaip bendrauti, aš ir atsakiau kaip su baūrais ar draugais bendrauji, taip ir su pana laisvai gali kalbėti(be to tai dar parodo, jog jis nėra kalbines panelės). Žinau, kad čia daug filosofų ir jau taip gilinasi į pasakytą mintį, kad visiškai nepataiko, ką norėjau paminėti. 

Manau kad daugumą bernų daug keikiasi, o bahūrų rate ypač, nes nori pasirodyt, ir jeigu su merga kas antras žodis keiksmažodis, tai gero įspūdžio nepaliksi.

goldas..png

Manau kad daugumą bernų daug keikiasi, o bahūrų rate ypač, nes nori pasirodyt, ir jeigu su merga kas antras žodis keiksmažodis, tai gero įspūdžio nepaliksi.

Keiksmažodžiai tai dar manau niekas,jeigu draugų ratas savas ir ilgokai pažįstamas,tai ten tokios temos verda be jokių susivaržymų ar gėdyjimosi,kad panelės papraščiausiai gali pasišlykštėti,nustebti ar dar kaip neigiamai sureaguoti. Keiksmai tai tik trupinukas to kas vyksta ištikrųjų gerų draugų rate :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3305 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...