Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3298 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Čia tipo rimtai? :D Aš jau galvojau čia pro dizaineris kokių gerų tip'ų numes :D Per 30min persigalvojai? Gal dar kartą persigalvosi ir sukursi ką nors? Nors ir neužsiemu jokių dizainų ar dar kažko piešimu, bet būtų įdomu pamatyt :)

Gyvenimas ismokys :)

As kada pats buvau naujokas svajojau tik, kad ( tuo metu geri dizaineriai kurie sededavo tam paciam forume ) man pades, rasydavau, prasydavau bet visi ignoruodavo, bet dabar taip gavosi kad visus juos aplenkiau ir be ju patarimu ir pries metus jie patys man rase ir prase kad pamokinciau.

Ir isvada tokia, kad jeigu nori ka nors ismokt, nelauk kol kasnors pades, tsg daryk pats  ;)

Redaguota , nario Social Vaikų Direktorius
  • Teigiamai 3

kas yra UX ?

Gyvenimas ismokys :)

As kada pats buvau naujokas svajojau tik, kad ( tuo metu geri dizaineriai kurie sededavo tam paciam forume ) man pades, rasydavau, prasydavau bet visi ignoruodavo, bet dabar taip gavosi kad visus juos aplenkiau ir be ju patarimu ir pries metus jie patys man rase ir prase kad pamokinciau.

Ir isvada tokia, kad jeigu nori ka nors ismokt, nelauk kol kasnors pades, tsg daryk pats  ;)

realiai geras moralas šitam.

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3298 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...