Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3305 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Labas visiems, ieškau žmoniu į minecraft projektą.

Plačiau apie pati projektą, serveris buvo kurtas pats xtcs.lt projektui, kurio savininkas Remigijus labai yra neaktyvus, todėl nusprendžiau trauktis ir įkurti savo projektą. Serveris savaime aišku SURVIVAL/FACTIONS/PVP tačiau tikrai galėsite išvysti unikalių sistemų, kadangi pats neesu žalias JAVA kalboje, tai kartas nuo karto šovus įdomiai idėjai bandau ją  įgyvendinti. 
Serverio failai yra jau paruošti, turiu omenį naudosiu tos pačius failus kurie buvo skirti tam projektui, tačiau kadangi tas projektas kuriam dirbau nelabai rimtai galvoja apie visa šita reikalą, neturi motyvacijos dirbti tai traukiuosi ir bandau įkurti savo kaip ir minėjau viršuje. (Taip serverio failai jau yra paruošti, liko kelios smulkmenos)

--

Taigi pereikime prie to kokiu žmonių man reikia:
Reikėtu keliu builderių, turime spawna kuri mums padovanojo vienas geras žmogutis, tai bandysim jį patobulinti.
Keletos rimtu žmogučiu kurie padėtu prižiūrėti šį serveri, ir reklamuotu. Nes nenoriu pradžioje pulti daryti atrankas ir panašiai.
Žmoniu galinčiu reklamuoti rimtai, ne skype botais o būtent nusimanančiu šitam reikale, kad galėtu gerai išreklamuoti.
Na ir visada laukiama savanorių kurie moka ką nors naujo.
--

Ką siūlau aš už darbą, eurus mokėčiau į mėnesį karta, suma sutartume patys. Netgi jeigu iš Kauno esate galėsime viska iforminti, problemų nėra. Todėl susidomėjusieji žmones, lauksiu jūsų žinučių savo pašte. 
Jeigu kyla klausimų, išdėstykite kas neaišku po apačia.

Redaguota , nario Jack#

Parašyk pažįstamui skype; blogas2410 (Sparklez forume) jis gal prisidėtų nes man darė labai daug failų serverio ir kiek žinau pats programuoja tai gal sukalbėsi jį :P šiaip ir aš prisidėčiau mano skype: babuska12

Sparklezo nereikia keičia nickus kaip kojnes, nesuprasi kodėl. Turbūt dar čiuvekas neapsisprendęs ko nori būti. Ir šiaip per jaunas.

Sakiau rašyti viska į pm man ;)

Parašyk pažįstamui skype; blogas2410 (Sparklez forume) jis gal prisidėtų nes man darė labai daug failų serverio ir kiek žinau pats programuoja tai gal sukalbėsi jį :P šiaip ir aš prisidėčiau mano skype: babuska12

Šito nepriimk nori prisijungti prie komandos cs bet pats neaiškus asmuo čia jo tapati skype..

+ Galiėčiau prisidėti daug ką moku aš tiek prie serverio failu tiek prie statymo, tiek prie prižiūrėjimo skype; el.level

4_logo.png

Ką siūlau aš už darbą, eurus mokėčiau į mėnesį karta, suma sutartume patys. Netgi jeigu iš Kauno esate galėsime viska iforminti, problemų nėra. Todėl susidomėjusieji žmones, lauksiu jūsų žinučių savo pašte. 

Jeigu kyla klausimų, išdėstykite kas neaišku po apačia.

Neapsimoka su tavim kalbėti. Pasidomėjau truputį. Nepatikimas, štai tema: https://www.supergames.lt/topic/210331-apipisinetojas-jack-rplaylt-savininkas/

Bet šiaip tai sėkmės tau su projektu :D

(redaguota)

Neapsimoka su tavim kalbėti. Pasidomėjau truputį. Nepatikimas, štai tema: https://www.supergames.lt/topic/210331-apipisinetojas-jack-rplaylt-savininkas/

Bet šiaip tai sėkmės tau su projektu :D

Taip aš ta žmogų apgavau, taip aš tai pripažystu. Žmones keičiasi, taip ir aš keičiuosi, viska galima iforminti jeigu tik nori. O projektą kuriu rimtai, ir nežadu gadintis reputacijos kuri ir taip nėra labai gera, tačiau kituose forumuose kalbant apie uždarbi ne reklama, puikia reputacija turiu.  :) + Čia prieš metus jeigu neklystu ;)

Redaguota , nario Jack#

Taip aš ta žmogų apgavau, taip aš tai pripažystu. Žmones keičiasi, taip ir aš keičiuosi, viska galima iforminti jeigu tik nori. O projektą kuriu rimtai, ir nežadu gadintis reputacijos kuri ir taip nėra labai gera, tačiau kituose forumuose kalbant apie uždarbi ne reklama, puikia reputacija turiu.  :) + Čia prieš metus jeigu neklystu ;)

Tada labai šaunu! Jeigu reikės tau: https://www.supergames.lt/topic/257997-minecraft-%C4%AFskiepi%C5%B3-kurimas/#entry1852047

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3305 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...