Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5112 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

e06b4cf71d2287998566442ad6683c29874.png

Truputį apie ESF.

Earth's Special Forces, dar žinomas kaip ESF, yra Half-Life žaidimo modifikacija, paremta hitinėm anime serijom - Dragon Ball Z (Drakonų Kova Z). Šis modas turi devynis Jūsų mėgstamiausius personažus (Gokas, Gohanas, Buu, Trunksas, Vedžitas, Fryzas, Cellas, Pikolas ir Krilinas), kurie gali kautis tarpusavyje galybe energijos bangų arba artimoje kovoje. ESF apjungia abu kovos būdus taip atverdami žaidėjams vartus į greitą ir strategišką žaidimą. Kiekvienas personažas yra apdovanotas skirtingomis galiomis bei savybėmis. Jeigu vieni personažai geriau kaunasi energijos bangomis, tai kiti turi pranašumą artimose kovose. Nesvarbu, kokį kovos stilių mėgsti Tu - ESF juos galėsi suderinti.

Musų oficiali svėtainė - http://www.esforces.lt iš čia galite siūstis ESF, klausti dėl kilusių bėdu ir pnš.)

Mūsų Serveriai:

1. 82.135.228.145:27015 - ESForces.lt FFA 24/7 (Visi už save)

2. 77.241.199.230:27015 - ESForces.lt Duel 24/7 (1x1)

3. 77.241.199.230:27016 - ESForces.lt EVM 24/7 (Įvairesnis, su daugiau charakterių)

4. 77.241.199.230:27017 - ESForces.lt Teamplay 24/7 (komandinis žaidimas)

Numatomas pamokų serveris.

Ko man reikės žaidimui?

1. Padoraus kompiuterio su interneto ryšiu.

2. Instaliuoto Half-Life, Counter-Strike arba DOD.

3. Naujausios ESF versijos.

Biški apie ECX.

ECX modifikacija prideda:

- 30 unikalių charakerių, kurių kiekvienas turi pilnas transformacijas ir atakas.

- Daugybė naujų atakų.

- Susitapatinimo šokis arba Potarų pagalba (Gogeta; Gotranksas ir Vedžekas).

- Nauji žemėlapiai.

TIK vienas minusas, kad negalima kurti serverių dėl ECX klaidų. :\

Šiais metais turėtų užbaigti ESF: Final versiją, kitais išleisti, kaip skaičiau http://www.esforces.com forume.

Žaidimo vaizdai.

[youtubecom]

[/youtubecom]

[youtubecom]http://www.youtube.com/watch?v=qIYRiSfVezg[/youtubecom]

Ačiū už dėmesį laukiu jūsų komentarų ir pasiūlymu.

Ištryniau pranešimus, kurie visiškai neturėjo jokios prasmės dėl vieno žmogaus „trolinimo“ (neargumentuotos nuomonės rašymas neišbandžius žaidimo).

Žaidimas gan neblogas, nors nesu aš geras žaidėjas. Gaunu nuo kitų kaip reikiant... Tai ir žaidžiu tik prieš „botus“ per „New Game“. :mucha:

Laukiu nesulaukiu galutinės žaidimo versijos! x56q8p.gif

*Wuff*

34h9p39.gif

Ištryniau pranešimus, kurie visiškai neturėjo jokios prasmės dėl vieno žmogaus „trolinimo“ (neargumentuotos nuomonės rašymas neišbandžius žaidimo).

Žaidimas gan neblogas, nors nesu aš geras žaidėjas. Gaunu nuo kitų kaip reikiant... Tai ir žaidžiu tik prieš „botus“ per „New Game“. :mucha:

Laukiu nesulaukiu galutinės žaidimo versijos! x56q8p.gif

Zinau cia visi nubai :D (net ir as). Seip zaidimas geras losiu jau senai.

Offtopic: Indigo nenori 1x1? ;D

Divider oficialiai grižo Birželio 17, 11:27 į SuperGames. Problem?

6e5f6ec01a0b8c3ddfa8968a42ec097a603.png

Tave žinauu, sukuręs esi keletą taisyklių ir kitą žaidimui kuriuos panaudoju, su mielu noru tave pamokinčiau lošt kiek pats moku, parašyk i skypę xvaidasx2 ir laukiu kitų komentarų. :)

Nežinau apie kokias taisykles kalbi. :song: Ir šiaip, nereikia manęs mokinti. Žinau pagrindus, žinau visas komandas tik įgūdžių neturiu, todėl sunku žaisti prieš kitus. :D

<...>

Zinau cia visi nubai :D (net ir as). Seip zaidimas geras losiu jau senai.

Offtopic: Indigo nenori 1x1? ;D

Ne, dabar neturiu įsirašęs... Bei neturiu dabar laiko žaidimams. Ruošiuosi egzaminams (paskutinėmis dienomis susigriebiau mokytis :D ).

kaip jūs drisot suteršti Hl su savo songokais...? Gėda...

o jei rmt tai rmt kaip jūs drisot suteršti Hl su savo songokais...? Gėda...

:mucha:

Jokios gėdos nedaro... Tik kažkoks kvailas nusistatymas prieš tokio žanro žaidimą, kuris paremtas pagal „anime/manga“. Pažiūrėk naujausios žaidimo versijos atnaujinimus (video/paveikslėlius) ir pamatysi, kad grafika daug geresnė nei daugumos kitų žaidimų sukurtų „source“ varikliukui. Beje, „ESF“ žaidime suteikiama bene daugiausiai laisvės veiksmams atlikti nei kituose panašios tematikos žaidimuose. Ir viskas kūrėjų dėka, nes jie „nulaužė“ Half-Life varikliuką ir išplėtė galimybių ribą.

http://www.megaupload.com/?d=4IPDGXK8 is cia galit RC3 siustis su 50charakteriu. :)

Čia bent užbaigta viskas? Nieko netrūksta, modelių, „sprites“, garsų ir pan.? Bei norėtųsi daugiau informacijos apie šitą „ECX RC3“. Ar čia tik naujus veikėjus prideda į pasirinkimus? O gal dar kas naujo?

*Wuff*

34h9p39.gif

Aš sita lenpa buwau loses pas draugeli 2min ir gyrna nesamone yra....

Nieko cia neimanoma buwau nusistates kad mustu ne musa....

-- Papildyta --

Sitas tai nesamone yra,o kiti ant ps2 ir ant xbox wa jie yra geri. ;)

money gaat money komt money blijft nooit!

-- Papildyta --

Vadinasi žaisti nemoki, pažaistum normaliai, patiktų, ir loštum, o ant ps2 ir xbox tai aisq, kad geriau, dar turiu ant xbox, bet paskutinė dalis buvo nebykusi, manau geriausias buvo Budokai tenkaicki 3.

P.S

Gal kas zino, kame bėda , įsirašiau Ant Ecx Rc2 šita packa, (Pries tai ėjo gerai) Bet kai tik Rc3 įsirašiau, launcheris normaliai veikia, bet kai jau pasirenku mapa, nu tarkim: Cell_Day Ir tada man jau ~puse pakrauna, ir vėl tą main menu išmeta, matau čia yra nusimanančių, gal kas padės? ;)

-- Papildyta --

Vadinasi žaisti nemoki, pažaistum normaliai, patiktų, ir loštum, o ant ps2 ir xbox tai aisq, kad geriau, dar turiu ant xbox, bet paskutinė dalis buvo nebykusi, manau geriausias buvo Budokai tenkaicki 3.

P.S

Gal kas zino, kame bėda , įsirašiau Ant Ecx Rc2 šita packa, (Pries tai ėjo gerai) Bet kai tik Rc3 įsirašiau, launcheris normaliai veikia, bet kai jau pasirenku mapa, nu tarkim: Cell_Day Ir tada man jau ~puse pakrauna, ir vėl tą main menu išmeta, matau čia yra nusimanančių, gal kas padės? ;)

Atsiprašau už Double post..

Užsižimėk lan game. kai spaudi Creat Game, poto spausk game ir užimėk jį. Jei neveiks rašyk http://www.esforces.lt forume. :}

-- Papildyta --

P.S

Atsiprašau už Double post..

Užsižimėk lan game. kai spaudi Creat Game, poto spausk game ir užimėk jį. Jei neveiks rašyk http://www.esforces.lt forume. :}

O kodel man nera prie dragon balls pasirinkimo "Moon" seniau, kai turejau budavo, dbr jau neber :\

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5112 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...