Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3289 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki.
Padekite,turiu viena problema.
Kompa nenaudojau kaskur 3 dienas ir pasijunges steam,raso,jog man reikia installint csgo,nuejes y steam folderi,steamapps > common > ten yra csgo ir visas aplankalas ten 30gb+- uzema,tai kokia problema yra,jog steam'as negaudo pacio csgo folderio? +rep uz padejima,gal dar pora f.eur

Negaudo gal dėl to 30gb ? bet nemanau čia..

Bet dar yra desktope shortcutas,ten kur tipo ne per normalu launcheri jungi,tai pajungiau jy,isjungiau ir raso,last played: Today. Tai gaudo ta csgo,bet kaskodel vistiek liepa man jy siustis jaigu noriu per steam jungti.

Bandyk padaryti steam restartą.

Dariau jau.

Per naktį palik įjungtą kompiuterį kol instaliuos ir susitvarkys.

Kodel man reikia vapse perinstaliuot,jaigu as jau turiu jy instaliaves? Tikrai yra daugiau budu manau.

Nebūtų paprasčiau įsideigti naują cs;go ?

Pries rasydamas,paziek virsuj zinutes.

Ai susitvarkiau,paspaudziau install,tai raso,jog iesko trukstamu failu,tai sutvarkys pats installeris. Dekui visiem padejusiem,+rep uzmetu

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3289 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...