Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3291 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, mačiau čia yra kietų builderių tad dar kartą sukursiu 1000 kartų kurtą temą.. Nepykit :D

Ko man reikia?

Pc buildo iki 500 euru vien tik dėl CS:GO (jei eina už mažesnę kaina subuildint cs go buildą su 200 fps`o tinka ir toks.)
Būtų gerai buildas be hdd, nes aš realiai kompe turėčiau naršyklę, steamą, cs go ir gal dar kokią viena ar kitą programą tad mastau geriau dėtis vietoj HDD SSD 250gb EVO samsung. 

Ką manot dėl to?

Visi kiti komponentai man nesvarbu, svarbu, kad kuo stabiliau ir apie 200-300 fps`o pavežtu CS GO. Tiesa dėl ramų irgi vienas stickas būtų gerai, nes kompą ateitį atsinaujinsiu karts nuo karto tai įsimesiu ir daugiau ramų manau..

Rimtai užsiimančiam šiuo klausimu galėsiu ir atsilygint :)

Redaguota , nario Barzda

https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=HcjBEQAgCAOwlShFKLr%2FXiq%2FXFIlbBzAZAM3Vn9QvmYiURp09CBJ2sMF

Jei jau turi ta SSD tai tiesiog ištrink mano įdėta SSD iš sąrašo. Šiaip turėti 250GB ne pats geriausias variantas nors ir ten nedaug ką turėsi nes visvien kompiuterį užkrausi kokiais failais o ir tuo labiau nemanau kad visada sėdėsi prie to CS:GO ir užsinorėsi kokį kita žaidimą pažaist.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=HcjBEQAgCAOwlShFKLr%2FXiq%2FXFIlbBzAZAM3Vn9QvmYiURp09CBJ2sMF

Jei jau turi ta SSD tai tiesiog ištrink mano įdėta SSD iš sąrašo. Šiaip turėti 250GB ne pats geriausias variantas nors ir ten nedaug ką turėsi nes visvien kompiuterį užkrausi kokiais failais o ir tuo labiau nemanau kad visada sėdėsi prie to CS:GO ir užsinorėsi kokį kita žaidimą pažaist.

Tai manyk, nes tai vienintelis geimas, kuri losiu. O sakai ssd vien tik nepakaks reik imt ir hdd?

ant cs:go pilnai ir tokio uzteks (gali i3 isimest, 25% daugiau fps turesi) https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=HcrBAQAgCMPAlahQobr%2FXgqv3CPJCh1crb34C3N6NmBlaAQ4C4IOGyjUzwM%3D

ir ant cs:go butinai reik imt amd vaizduske.

nemanau, kad samsung evo apsimoka det, nes jo kaina zymiai didesne. To samsung ssd write ir random greiciai zymiai didesni, bet jie nera tokie svarbus. Visi perka SSD tik del read greiciu, nes visos programos zymiai greiciau uzsiloadina, o write greiti pajausi tik instaliuodamas programas.

(redaguota)

cia jau reiktu apie pacia vaizdo ploksciu architektura kalbet ir kaip zaidimo varikliukas sukurtas. Trumpai tariant amd su situo varikliuku veikia geriau. Bet sita taisykle galioja tik su minecraft, cs:go ir bitcoin maininimui. Kadangi sitie zaidimai ir taipnereikalauja daug resursu, visi dedasi nvidia vaizdo plokstes, nes jos  naudoja maziau elektros. Bet tavo atveju, kadangi zaisi tik cs:go siulau imt amd. 

O fps tai sunku pasakyt kiek bus, bet drasiai galesi lost ant maximum nustatymu. Ant low kokie 300 fps butu.

Redaguota , nario eimantasd

Pirkti kompa vienam zaidimui, yra debilizmas atsiprasant!

CS:GO ir taip mazai reikalauja. Tai db 2016 metais pirks gaidy.. 

Labai bukai man tai skamba, negaliu ziuret kai pinigus meta i bala..

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

ne kiekvienas is musu galim leist po 1000 eur ant kompo

o jeigu imti medium pc gamingui tiktu šis varijantas? https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=HcbBAcAgCAPAlUgKmNT991J83RF2%2Fthms66IFnuCUGDyifWSTq9JaYVuDg%3D%3D     klausiu kad nereiktu kurti kitos temos ir ar už tokia kaina kažka geriau sudėčiau?

geriau toki https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=HcjBDQAwCALAlcQQhXb%2FvWr9XS5h8%2BAiSNUHQoGFFflBundYaC08NXg%3D

Jeigu aš žaidžiu tik cs go ir dažniausiai naršau internete tai nafik man kišt 1k į bala kaip tu sakai? Galiausiai koks tavo reikalas ką aš imu? Čia manau tik mano bėda tad nesikišk. Prie ko gaidys jei žmogus sudėjo kad man cs go pavežtu su 200 (gal 300 fps)? Jei turi kažka geriau tai rėžk. Viskas aiškiai pirmam poste nurodyta kas ir kaip. 

Jeigu aš žaidžiu tik cs go ir dažniausiai naršau internete tai nafik man kišt 1k į bala kaip tu sakai?   

As ir nesakau tau kist 1k.

Galiausiai koks tavo reikalas ką aš imu? Čia manau tik mano bėda tad nesikišk.

Jeigu tu prasai pagalbos, cia yra ir mano tada reikalas. 

Jei turi kažka geriau tai rėžk.

Turiu! Jei jau biudzetas toks menkas, reik imt skelbimuose. Kad ir si:

http://www.skelbiu.lt/skelbimai/i5-3350p-gtx650-8gb-ram-1tb-hdd-23496991.html

(Gerai paieskojus, galima rast ir geresni varianta uz panasia kaina)

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

500 eurų menkas biudžetas?

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

(redaguota)

tu bent žiurėjei kas per vaizduške ta gtx 650? ji lievesnė už gtx 460 už tuos 300e jau paimtum iš 1a builda ir nesuktum galvos kokia skarbonke gausi...pats pirkau iš skelbimu tai psu nudvesė ir sudegė motininė dar geriau brangiau sumokėt bet nauja pasimt iš patirties sakau..

p.s autoriui siūlau imt eimantasd builda ir nesukt galvos o jei sugalvosi palošt ne tik csgo tai imk kažka geresnio jau.

Redaguota , nario willo

500 eurų menkas biudžetas?

Taip, menkas. Bet CS'ui sueis..

Bet renka ziuriu ir uz 300eur. Kas nera protinga.. todel ir siulau jau tada skelbimus.

tu bent žiurėjei kas per vaizduške ta gtx 650? ji lievesnė už gtx 460 už tuos 300e jau paimtum iš 1a builda ir nesuktum galvos kokia skarbonke gausi...pats pirkau iš skelbimu tai psu nudvesė ir sudegė motininė dar geriau brangiau sumokėt bet nauja pasimt iš patirties sakau..

CS'ui tiks.

Reik ziuret ir tikrint ka perki, skarbonke galima ir is 1a paimt (is patirties irgi sakau)

sita taisykle galioja tik su minecraft csgo ir bitcoin maininimui. Kadangi sitie zaidimai ir taip nereikalauja daug resursu visi dedasi nvidia vaizdo plokstes nes jos naudoja maziau elektros. Bet tavo atveju kadangi zaisi tik csgo tai imk kažka geresnio jau

Kokia prasme buvo kopijuot mano zodzius ir dar pabaiga pakeist? ant csgo pilnai uztenka to pc. Praktiskai toki pati performance gautum ir su buildu uz 1000 eur, nes csgo nereikalauja daug resursu. (butu 50 fps skirtumas, bet jo net nepajaustum).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3291 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...