Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3277 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nežinau kodėl, bet asmeniškai man nepatiko M4A1-S1 Chantico's fire skinas. Butu tos juosteles auksines, o ne geltonos, gal visai nieko. Bet dabar nežinau, draugams jis visai gražus, kaikuriems net labai patiko, bet man jis visai nelimpa, net euro už jį neduočiau ;D 

Na o šeip palyginus ką šiuo metų siūlo WorkShop'e iš skinų, yra daaaug gražesnių ir įdomesnių skinų, o čia kaip visad sumetė papraščiausius. Kas ten ir patiko, tai gal Bizonas, toks įdomesnis , visai gražus. O šeip kaip visad, gražiausi skinai liko nepastebėti :( 

Nu čia mano nuomonė :D

Nežinau kodėl, bet asmeniškai man nepatiko M4A1-S1 Chantico's fire skinas. Butu tos juosteles auksines, o ne geltonos, gal visai nieko. Bet dabar nežinau, draugams jis visai gražus, kaikuriems net labai patiko, bet man jis visai nelimpa, net euro už jį neduočiau ;D 

Na o šeip palyginus ką šiuo metų siūlo WorkShop'e iš skinų, yra daaaug gražesnių ir įdomesnių skinų, o čia kaip visad sumetė papraščiausius. Kas ten ir patiko, tai gal Bizonas, toks įdomesnis , visai gražus. O šeip kaip visad, gražiausi skinai liko nepastebėti :( 

Nu čia mano nuomonė :D

GRYNA TIESA... Nieko gero ta M4, isvis, galejo ne m4 skin raudona kurt, o koki "nenaudojama" pvz negev xD Butu idomu pamatyt.

GRYNA TIESA... Nieko gero ta M4, isvis, galejo ne m4 skin raudona kurt, o koki "nenaudojama" pvz negev xD Butu idomu pamatyt.

Pirmasis žmogus, kuriam irgi M4 nepatiko . Jeey :D

Nesamonė tas P250 Asiimov aš norėčiau labiau AK-47 Asiimov . Ždž mano manymų nesamoningas case .

Kad tas Asiimov tiesą sakant, jau pabodo. AWP asiimov, paskui P90 asiimov, dabar P250 asiimov. Nieko naujo nekūria, tik tą Asiimov, ant kiekvieno ginklo pritaiko. Tai jau geriau tiesiog Asiimov case'ą sukuria tegul ir viskas ...

Viskas super, nenorekit graziu skinu vien, nes paskui nelix kitiem caseam :)

Vien ... Kad aš tų gražių skinų ir nematau žinok . Kiek be išleidžia, vien baisus, neįdomus.  Galėtu realiai pradėt kažką gero kelt, nes pasirinkimų tikrai daug, o kelia kažkokius beskonius. Gi tegul įmeta gražių skinų, pakelia kaina, ir užsidirbs, ir skinų bent gražių atsiras, nes pastaruoju metu, nieko įdomaus neįdeda.

Argi nenorėtumėt tokio skino ? Man jis laabaaaaai patiko :D

020020b1750730a8118942a8416cd016145.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3277 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...