Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3247 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi, taigi norėčiau paklausti iš kur galėčiau siūstis super dragon ball serijas nemokamai, nes pats siunčiuosi iš filmai.in, bet ten gali tik 2 serijas parsisiūsti per diena, tai gal jūs žinote puslapių iš kur galėčiau siūstis :) ?

Torrent.lt yra sudedamos, bet lietuviškų retai rasi :) Aš kiekvieną pirmadienį žiūriu kinū ar kieno ten kalba ir dzin :)

Tikriausiai turėjai omeny ne super dragon ball o Dragon Ball Super :D Jas gali siųstis iš torrent.lt ar gali parsisiųsti jeigu naudoji chrome su papildiniu video flash player iš įvairių site gali parsisiųsti serijas.

i32_1GgDyjw.png

CPU: Intel Core i7-4790 (3,60-4,00Ghz) || GPU: NVIDIA Geforce GTX 980 (4GB) || Mobo: Asus H81M-K || RAM: 10 GB (Crucial) || HHD: 1 TB || PSU: Corsair Builder CX750 ATX2.3 (750W) || Monitor: Asus VG242H || Case: Deepcool Tesseract SW Matx Black || OS: Windows 10 Enterprise

Dragon Ball kaip ir daug kitų anime bei manga yra sukurtos Japonijoje ir originali kalba yra tiK Japonų. Jau nežinot, iš kur kilęs Dragon Ball - gėda.

Man neįdomu iš kur kilęs serialas ar kas, nesidomu aš, eng subtitrai yra ir užtenką, esmės iš kur kilęs man nesudaro, jeigu tau sudaro ir žinai - šaunuolis, žinok toliau ;)

Deja reikia šiek tiek ;) nes vėliau pasakė, kad šerdį reikia sunaikinti ;) Jau neturėjai kuo atsikirsti, tai griebiaisi šiaudo galo ? :))))

Jau tau vaike išvis geriau patylėt. Tu net nežinai, kad Dragon Ball sukurtas Japonijoje, o ne Kinijoje . Graudus vaizdas. Tu matyt neskiri rusų k. nuo anglų k. Nes japonų ir kinų- visiškai skirtingos kalbos ;D

Jau tau vaike išvis geriau patylėt. Tu net nežinai, kad Dragon Ball sukurtas Japonijoje, o ne Kinijoje . Graudus vaizdas. Tu matyt neskiri rusų k. nuo anglų k. Nes japonų ir kinų- visiškai skirtingos kalbos ;D

Vaike ? :))) Tu tiek metų tik turėk, kiek aš turiu ir būk patenkintas. Japonų ir kinų neskiriu, nes man neaktualu, o kitas kalbas skiriu nebijok ;)

(redaguota)

Online, žiūrėk čia greičiausiai subai pasirodo eng kalbą, dažniausiai iki sekmadienio vakaro jau buną išverstą http://gogoanime.io/category/dragon-ball-super    http://dragonballtime.net/

O LT kalbą tai dragonball7.lt tenais ir subai ir įgarsiną. Tik minusas, kad ilgokai ten lauktį kol išverčia naujausia seriją.

Redaguota , nario Baldas

Eik Namo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3247 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...