Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3246 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Torrent tinklapis yra unikalus tuo, kad jeigu atsisiunti .torrent failą- tu gali keisti ratio, net neturėdamas tame tinklapyje Registracijos :D Nu jeigu tavęs neužbanins- tai su tokiu ratio- seedint niekada nereikės :DD

nes yra toks dalykas kaip visraktis - passkey ar kaip jis ten, kiekvienam vartotojui jis yra unikalus todel negalima torrent failo dalinti, kad pagaut tokius kurie su ratio programom ten bugina, lengva pagauti kaip fotkej parodziau, siaip cia ne mano paskyra nuotraukoj.

(redaguota)

nes yra toks dalykas kaip visraktis - passkey ar kaip jis ten, kiekvienam vartotojui jis yra unikalus todel negalima torrent failo dalinti, kad pagaut tokius kurie su ratio programom ten bugina, lengva pagauti kaip fotkej parodziau, siaip cia ne mano paskyra nuotraukoj.

Torrent.ai esu turėjęs Ratio 9 mln :D Bet parašiau admin ir man sutvarkė. Galima visada bandyti susitarti- nes archieve matosi dienos top Ratio, ir kuo greičiau parašysiu- tuo mažesnė tikimybė gauti ban

Linkomanijoje aš perku Vip - lengviausia. Iš gaunamų pakvietimų pasidarau didelį profit

Redaguota , nario deivisᅚ

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3246 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...