Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3223 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aš naudoju Huawei Mate 7, gan didelis telefonas, 6" skersmens 1080p ekranas, puikiai tinka youtub'ui žiūrėt. Talpi baterija 4100 mAh, todėl nereikia kraut kiekvieną diena. 2 Gb RAM, 16Gb vidinės atminties, yra galimybė praplėsti su SD. Kamera irgi nebloga 13 mp gale ir 5 mp priekį. Pilnai aliumininis korpusas o gale pirštų antspaudų skaitytuvas, beje labai greitas, nuolat naudoju. Kas stebina ir kuo jis daugiausiai išsiskiria yra tai kad net ir dideliam apkrovimui jis visiškai nekaista. Kainos atžvilgiu labai normali, ne karvę kainuoja :D. Naudoju jį jau metus ir neturiu su juo jokių problemų.

Neseniai nusipirkau Elephone P9000 telefoną, rytoj bus savaitė jam :D ir kolkas esu labai patenkintas. Palaiko fast charging, wireless charging, turi Helio P10 MTK6755 8 branduolių procesorių, 4GB RAM, 32GB atminties, kamera - 13MP gale ir 8MP priekyje, yra fingerprint sensorius, gražus dizainas, telefono galas yra iš sandstone. Už siuntimą ir telefoną sumokėjau ~240e, bet man atrodo mažiau už ~210e... -.-'  Na vienaip ar kitaip, kaip už tokią kainą, manau labai geras telefonas.

(redaguota)

Gal tu geriau iPhone pirk koki? :D Nes tie Android'ai paskutiniu metus tokius overkill spec'us turi kad pz... Bet vistiek po keliu metu juo normaliai nepasinaudosi.

Redaguota , nario darrel.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Ačiū už pasiūlymus apie Huaway irgi galvojau, tačiau kokios jūsų nuomonės apie HTC telefonus? 

Tiek ir tau tereikia telefono, tik kad postus parinkt temoj, nes noriu pasiūlyt normalų vairantą, o tu net neatrašai koks biudžetas, tai mes tau pasiūlysim už 9000 eurų.

CS:GO serverių ir pluginų kūrimas: Spausk čia icon_tick.png

Pasakyk visu pirmą, kiek žadi išleist, ir kam naudosi.

Tau viskas gerai? Kaip tau atrodo,kam aš naudosiu telefoną? Iki ~500e maždaug.

Tiek ir tau tereikia telefono, tik kad postus parinkt temoj, nes noriu pasiūlyt normalų vairantą, o tu net neatrašai koks biudžetas, tai mes tau pasiūlysim už 9000 eurų.

Pagal tavę aš visą laiką prie šitos temos ir tesėdžiu? Nematau jūsų visų pranešimų,

Neseniai nusipirkau Elephone P9000 telefoną, rytoj bus savaitė jam :D ir kolkas esu labai patenkintas. Palaiko fast charging, wireless charging, turi Helio P10 MTK6755 8 branduolių procesorių, 4GB RAM, 32GB atminties, kamera - 13MP gale ir 8MP priekyje, yra fingerprint sensorius, gražus dizainas, telefono galas yra iš sandstone. Už siuntimą ir telefoną sumokėjau ~240e, bet man atrodo mažiau už ~210e... -.-'  Na vienaip ar kitaip, kaip už tokią kainą, manau labai geras telefonas.

Tikriausiai Lietuvoj nelabai būtų kur tokį telfoną įsigyt? Ar yra kažkokiuose salonuose? 

HTC girdėjau geros kokybės, bet jeigu silpnas biudžetas siūlyčiau xiaomi arba lenovo telefonus

Kokios tavo nuomonės apie HTC One?

Aš naudoju Huawei Mate 7, gan didelis telefonas, 6" skersmens 1080p ekranas, puikiai tinka youtub'ui žiūrėt. Talpi baterija 4100 mAh, todėl nereikia kraut kiekvieną diena. 2 Gb RAM, 16Gb vidinės atminties, yra galimybė praplėsti su SD. Kamera irgi nebloga 13 mp gale ir 5 mp priekį. Pilnai aliumininis korpusas o gale pirštų antspaudų skaitytuvas, beje labai greitas, nuolat naudoju. Kas stebina ir kuo jis daugiausiai išsiskiria yra tai kad net ir dideliam apkrovimui jis visiškai nekaista. Kainos atžvilgiu labai normali, ne karvę kainuoja :D. Naudoju jį jau metus ir neturiu su juo jokių problemų.

Pasidomėjau labiau šiuo telefonu , tikrai manę sugundė ,jei nepaslaptis kiek mokėjai? 

Tau viskas gerai? Kaip tau atrodo,kam aš naudosiu telefoną? Iki ~500e maždaug.

Pagal tavę aš visą laiką prie šitos temos ir tesėdžiu? Nematau jūsų visų pranešimų,

Tikriausiai Lietuvoj nelabai būtų kur tokį telfoną įsigyt? Ar yra kažkokiuose salonuose? 

Kokios tavo nuomonės apie HTC One?

Pasidomėjau labiau šiuo telefonu , tikrai manę sugundė ,jei nepaslaptis kiek mokėjai? 

Ka jis zino? Ar tu telefona tik zinutem, muzikai, skambuciam naudosi? Ar fotografavimui ar tai zaidimams? Del to ir klausia... O HTC One lyg ir geras telefonas.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Ka jis zino? Ar tu telefona tik zinutem, muzikai, skambuciam naudosi? Ar fotografavimui ar tai zaidimams? Del to ir klausia... O HTC One lyg ir geras telefonas.

Oi jėėzz .. Žodžiui aiškūs jus man,neturit pasiūlymų išvis nekomentuokit.

Nexus 5x  dabar jam akcija ir geras telefonas. Tik 250 now. 

Arba Samsung J7

Man tai labai J5 Patiko praeitų metu, geras telefonas 

tai manau šitas bus dar geresnis 

Samsungų jau ilgą laiką nenorėsiu ,ačiū už pasiūlymą.

Oi jėėzz .. Žodžiui aiškūs jus man,neturit pasiūlymų išvis nekomentuokit.

Samsungų jau ilgą laiką nenorėsiu ,ačiū už pasiūlymą.

Oj jezzz.. Nieko apie telefonus neismanai tai ir nusisneki.

HP Omen 15

30e7c3a9712c5092c818851bee762844420.jpg

✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ 

ASUS X550LB-XO092D /// CPU: Intel Core i5-4200U /// GPU: nVIDIA GeForce 740M /// RAM: 4GB /// HDD: 1TB /// OS: W10

• Parašė po 2 savaičių...

Daug kas peikė tuos Iphone, bet ir aš jų noriu,tai nežinau. 

Nemanau, bet yra webų kur iš Europoje esančių sandėlių siunčia, todėl negauni muito. Pasižiūrėk banggood.com puslapyje.

Pabandysiu,ačiū.

Ko nebandai samsung galaxy s5 ?

Nes beveik visi telefonai buvo Samsung, todėl noriu išbandyti kažką kito.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3223 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...