Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3163 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kiek tablečiu išgersi, tiek centimetru paaugsi (joke) iš tikro pirmą kartą toki dalyka girdžiu O_O

Kurie Labiau domisi tokiais dalykais tie girdi :)

Pirma kartą girdžių tokį dalyką.. Ir jei manai kad Protein shake tau kažkuom padės tai visiškai klysti..

kiek girdejau kad padeda.

O tai labai žemas esi? :D Manau užaugsi vistiek :DDDD

nu 18 metu ne toks ir spartus augimas zinok.

Proteinas nežinau ar kiek padeda, gal padeda kiek pumpintis, bet raumenų masei auginti kiek žinua veikai steroidai man rods.

nedaug sveriu tai manau i nauda butu man.

Gargalio isgerk, paaugsi 10cm iskart.

pirma kart girdziu.

(redaguota)

Proteinų gėrimai yra pinigu švaistymas ir svorio auginimas, visi tie ekspertai yra pasake kad tai yra perdėjimas nes tu į dieną įgauni tiek proteinų kiek tau ir reikia o proteinų marmelade jų yra perdėtą ir praktiškai tampą jie kaloriomis nes tavo organismas nespėją visko sudeginti.

Papasakočiau tau daug daugiau ir būtent kodėl jie nėra veiksmingi bet čia jei jau rimtai mastai apie tai.

Redaguota , nario Pilotas

45acfefd022194ff6a02fe60d84f5aee678.gif

Proteinų gėrimai yra pinigu švaistymas ir svorio auginimas, visi tie ekspertai yra pasake kad tai yra perdėjimas nes tu į dieną įgauni tiek proteinų kiek tau ir reikia o proteinų marmelade jų yra perdėtą ir praktiškai tampą jie kaloriomis nes tavo organismas nespėją visko sudeginti.

Papasakočiau tau daug daugiau ir būtent kodėl jie nėra veiksmingi bet čia jei jau rimtai mastai apie tai.

nu nezinau bet kiek girdejau kaikurie 5 4 cm paaugo nuo ju ir ant mases ejo.

del turniko zinau bet rezultato dar nera. o kokios creatino kainos gal zinai>

aš per metus paagau apie 12cm, bet čia buvo tarp 7-8klasės pats brendimo laikotarpis.

Įvairiai čia yra nuo 10e ir ttt.. Čia vienas iš svarbiausiu papildų norint rezultatu pasiekt, o proteino jei nori gaut valgyk daug mėsos. Taip pat gali vitaminu nusipirkt arba tiesiog vasara valgyk uogų daug.

aš per metus paagau apie 12cm, bet čia buvo tarp 7-8klasės pats brendimo laikotarpis.

Įvairiai čia yra nuo 10e ir ttt.. Čia vienas iš svarbiausiu papildų norint rezultatu pasiekt, o proteino jei nori gaut valgyk daug mėsos. Taip pat gali vitaminu nusipirkt arba tiesiog vasara valgyk uogų daug.

nu supratau bandysiu pasiteiraut del to creatino.

apie 179cm o svoris 63 65.

Nu, kad nrml tas ūgis, tėvai aukšti?

nu supratau bandysiu pasiteiraut del to creatino.

Jei mažai sportuoji nepatarčiau naudoti kreatino

693661469a4836b96d146e117b473d3d303.png
Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}
Žaidi Minecraft užeik į Mc.SoulMC.LT

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3163 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...