Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3193 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

I GRAMATIKA: nezurekit, ne Lietuvoje gyvenu, klaidu bus dauk.

Sveiki, na mano forumo registracios data, turbut sukels jum itarima, taip as esu naujokas siame forume nes nesenei gavau pakvietima ir suzinojau kad cia yra nebloga svetaine parduot savo zaidimu turta.

Kodel as noriu atsikratyt viskuom ka as turiu? : Na atejo laikas, man jau  atsibodo GTA:SAMP, turiu svarbesniu dalyku kaip gyvenime dirbt, bei rupintis savo karjiera, tad turiu per nemaza laikotarpi dauk prikaupes turto ant su dvieju serveriu, ir noriu ta turta parduoti papigei kadangi man svarbu tiesog atsikratyt ir tas kuris gaus tegul turi ir zaidzia.

Kodel cia pigei nori parduot, man atrodo tai itartina? : Kaip minejau , as aplamai zaidimu nebezaidziu, ir tiesog turiu visko per nemazai metu prikaupes ir noriu atsikratyt kad bent kazkiek pasidaryt pluso is mano laiko isnaudoto situo zaidimuose.

• Pradedam nuo turto kuri pardavineju

SARG Turtas

Vartotojo Patirtis: 100,920

Vartotojo Pinigai: 8m

Vartotojo Masinos: Sultanas 33,000 RIDA | Dune: 150 RIDA

Verslas Pirktas uz VALIUTA is serverio: Verslo Kaina : 70m | Verslo Pelnas i min : 6200 BE VIP , su VIP 12,400

- Parduodamas su furom paskyra

Daugiau nezinau ka cia dadet galima prie sito serverio, kadangi SARG tiktais buvo mano antras pasirinkimas kur nusipirkt VALIUTA.

Taip vartotojas turi Klausyma, Emaila, pirkus vartotoja butu visi sie dalykai suteikami, emailas, klausymas, kurimo data, informacija, visi passworda.

• -------------------------------------

LMG Turtas

Vartoto Patirtis: 1,200,000

Vartotoju Pinigai: Isviso yra 900,000,000m

Vartotojo Masinos: SULTAN 950,000 RIDA

Verslas : Del sio dalyko tartis per skype

Patirties INFO: 200,000 + Patirties visus darbus sudejus

Taskai Vartotoje: 160,000

Tasku INFO - SPAUSK CIA

Turinciu Paslaugu INFO - SPAUSK CIA

INFORMACIJA INFO - SPAUSK CIA

Darbo Patirties INFO - SPAUSK CIA

- Parduodamas su furom paskyra

Ant vartotoju yra uzdetas emailas, tas emailas gali but nujimtas, jei pirkejas nenoretu nujimineti, emailas butu pateiktas jam su nick ir password.

• -------------------------------------

Tik RIMTI Pirkejai, laiko nesvaistykit jeigu sulot uz vartotojus po 1 eur ar panasiai. APIPISINET Nezadu nei vieno zaidejo, man is to nera jokio tolko bei atlygio.

Atsiskaityo Budai: Paysera, Banku: Lietuvos, Anglijos, Paypal, Runescape 07 Milijonai. 

Susiekite PER FORUMO PM.

Redaguota , nario syN
  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3193 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...