Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3196 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki , noriu parduoti savo stalinį kompiuterį ir nusipirkti nešiojamą kompiuterį , mano kompiuteris yra gan senas (4 metų) Ir turi šiokią tokią problemą tai -  išsijunginėjimas , daugiau apie išsijunginėjimą - kada įkišu į lizdą pavyzdžiui kokias kolonėles , atmintuką ,  ausines jis išsijungia po kokių 10 min ~ O šiaip be nieko tik pelytė ir klavetūra tai gal po kokių 2 val ~ Išsijungia o kada išsijungia įjungi ir išsijunginėja gal kas 5 min~

Tad čia specai :http://prnt.sc/bx667g

Temperarura: http://prnt.sc/bx66yy

Tai idek dar vaizdo plokste. As turejau pan. problema tai kai zaidi FPS zaidimus kaip - CS, BF3 ar WorlOfTanks man kas 10 min issijunginedavo pc, mano galva mano problema buva ta kad labai kaisdavo proc. tad reikejo pasikeisti pasta, bet jeigu tavo issijungineja net tada kai ikisi papildomus dalykus kaip ausines tai nemanau kad kazkas pirks toki kompiuteri

Tai idek dar vaizdo plokste. As turejau pan. problema tai kai zaidi FPS zaidimus kaip - CS, BF3 ar WorlOfTanks man kas 10 min issijunginedavo pc, mano galva mano problema buva ta kad labai kaisdavo proc. tad reikejo pasikeisti pasta, bet jeigu tavo issijungineja net tada kai ikisi papildomus dalykus kaip ausines tai nemanau kad kazkas pirks toki kompiuteri

tai aš maždaug investuosiu dar daugiau į tą kompiuterį neigu į laptopą taip manau , iš kur tą pastą gaut ir ją pakeist o pas mane yra vaizdo pklokšte bet kokią dėtis jei neišsijunginės tai ir pasiliksiu tą kompiuterį gal:d

(redaguota)

vos prasidariau jau pirštą prasiskėliau nu bet sueis , svarbu nufotkinau tj fotohttp://prnt.sc/bx6g7uFOTO

Kaip matau sukasi, tai tau reikia pasikeist termo pasta, ja gali nusipirt visose kompiuteriu parduotuvese, o pasikeist ja lengva, išjungi pc, nusiimi procesoriaus ausintuva, nuvalai su servetele ta pasta likuse, ant procesoriaus uztepi ryzio kruopos dydzio termo pastos, uzdedi ausintuva ir viskas, gali dar youtubei pasizet: how to change thermal paste on cpu .Tada neturetu but 115C and peocesoriaus lol

Redaguota , nario MariusPure²

POvSR9s.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3196 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...