Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3093 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Galiu sukurti skriptus nemokamai.

Kiekviena savaitę lietuvoje vis atsidaro naujas serveris su nemažom klaidom jame, todėl, aš pats dirbamas (Gal galima sakyti labiau pramogaudamas) sugalvojau padėti serverių savininkams už nieką.

Apie mane

Mano vardas yra Gintaras, pačiam yra 16 metų, žaidime esu žinomas, kaip "KayohiPlay" ( Jau ir "Sniegras"), turbūt dauguma iš minecraft mane žino. Pats užsiminėju minecraft serveriu kūrimu, nes visgi, kol šaltos dienos, niekur į lauką neišeisi. Minecraft serverių kūrimą pradėjau jau kaip buvau 13-os metų, ištiesų prastai sekėsi, bet visgi tobulėdavau kas kažkiek laiko

Mano paslaugos.

Galiu padėti su visokiausiom klaidom ( aišku, jeigu pats mokėsiu), bet viskas yra išsprendžiama arba sutvarkoma, galiu sukurti kokias nors komandas ar paslaugas, padedu, kad žaidėjai pirktu jūsų turimas paslaugas ( Viską paaiškinsiu, patarsiu, padėsiu), taip pat galiu truputi kažką pabuildint ( už tai pinigų nejemu, bet buildinu, kada gaunu ikvėpimą), bei turiu priminti.

Viskas yra nemokama

[ Šis dalykas mokamas ] - Jeigu jūs neturite laiko galiu išversti pluginus už mažą kainą. Aš tik išverčiu, o spalvas palieku "default" kokios jos yra. [ Čia tokiems žmonėms, kurie neturi laiko ar noro versti ]

Kontaktiniai duomenys:

Tema gali būti redaguojama. 

Redaguota , nario KayohiPlay

parasas.png

• Parašė po 2 savaičių...
(redaguota)

Šaunus vaikinukas, padėjo išspręsti problemas labai rekomenduoju šį asmenį. ❤

Pridedu. Žinokite esu be žodžių apie jį... =D Jis net sukūrė man pluginą kurio labai reikėjot , ta žinoma per skript.jar pluginą. Bet tiesiog be žodžiu, žiauriai dėkui!!!!!

Redaguota , nario Varškė
  • Parašė po 2 savaičių...

Tai taprasme tu keiti configuose iš false į true, prirašai permission node'us ir kuri mycommand komandas, manau tai galima labai laisvai susigooglinti, na kadangi darai nemokamai tai nesmerksiu.

Bet gfx tai tikrai šlykštus

Ta prasme sukonfiginti pilnai permissionus su rangais kur bent 12rangų užima daugiau laiko nei parašyti pluginą, žinoma paprastą, bet esmė tame kad ne visus pluginus reikia configint iš false į true, o būna tikrai tokių kurie reikalauja labai daug laiko ir nervų, jei visi taip juokiasi iš tų kurie už tai ima pinigus, aš garantuoju kad jie patys tai nemokamai nedarytų nes tiesiog būtų gaila laiko

• Parašė po 4 savaičių...

Ta prasme sukonfiginti pilnai permissionus su rangais kur bent 12rangų užima daugiau laiko nei parašyti pluginą, žinoma paprastą, bet esmė tame kad ne visus pluginus reikia configint iš false į true, o būna tikrai tokių kurie reikalauja labai daug laiko ir nervų, jei visi taip juokiasi iš tų kurie už tai ima pinigus, aš garantuoju kad jie patys tai nemokamai nedarytų nes tiesiog būtų gaila laiko

Wow... Jog šitaip nusišnekėtum, dar reikia neblogai ir pasistengt...

Filthy-Frank.jpg

Wow... Jog šitaip nusišnekėtum, dar reikia neblogai ir pasistengt...

Nusišnekėjau toje vietoje kad užima daugiau laiko plugino konfigūracija ar kad žmonės tik juokiasi iš tų kurie ima už tai pinigus tačiau nemokamai tai nedarytų? Man rodos tik tu nusišnekėjai nieko nesupratęs ir parašęs jog aš nusišnekėjau, bučiau nusišnekėjęs jeigu bučiau parašęs kad bet kokio plugino konfigūracija bet kokiu atveju užima daugiau laiko už plugino parašymą, bet aš to nesakiau.

Nusišnekėjau

nusišnekėjai

nusišnekėjau

nusišnekėjęs

OMG

Nusišnekėjau toje vietoje kad užima daugiau laiko plugino konfigūracija ar kad žmonės tik juokiasi iš tų kurie ima už tai pinigus tačiau nemokamai tai nedarytų? Man rodos tik tu nusišnekėjai nieko nesupratęs ir parašęs jog aš nusišnekėjau, bučiau nusišnekėjęs jeigu bučiau parašęs kad bet kokio plugino konfigūracija bet kokiu atveju užima daugiau laiko už plugino parašymą, bet aš to nesakiau.

Tai nori apsimetinėt kvailiu? Na, galim ir taip... Sukurt 12 permissionų grupių, kurių tik prefixai skirtųsi, užtruktų vos keliatą sekundžių. Tuo tarpu dauguma IDE pasileistų lėčiau... Haha, I win :)

O šiaip tai atlikt kažkokį darbą iš kurio pats negauni jokios naudos ir yra tik laiko gaišimas. Nesuprantu kokio velnio tai reiktų daryt... Dar ir turint galvoj, jog ta darbo kokybė tiesiog šūdo verta, tai daugeliu atžvilgiu būtų daug prasmingiau tiesiog praleisti pačiam vakarą tuo užsiimant ir pasidaryti viską pačiam.

Filthy-Frank.jpg

• Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3093 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...