Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3195 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki forumiečiai, norėčiau pasiklausinėti truputį apie šį host'ą "Triangle.gs" ieškojau info apie jį bet visa info web'ę todėl nepasitikiu gal ten koks scam :D ieškau žmonių kurie susidūrė su šiuo hostingu. Iš pradžių viskas pasirodė kažkaip keista "free stuff on the internet" wow :D bet sakau reikia pabandyti. Kolkas serveris kaip man rašo yra "instaliuojamas" tai nežinau kaip čia vyksta viskas.

Noėčiau paklausti:

• Ar čia ne scamas kažkoks? Gal paskui galę bus "pakviesk draugų ir gauk nemokamą hostą" :D
  • Kiek host'as laiko bus? Mėn (ir paskui iš naujo reikės užsisakyti) ar metus, o gal visam laikui?
  • Ar tarkim jeigu bus neaktyvus serveris hostas bus ištrintas?
  • Ar galima prisidėti custom pluginų, įsikelti pasaulį?

Nežinau ar kasnors pagalvojo jog aš šita hostą naudosiu projektui :D Nes tikrai ne, turiu serverio failus bet manau kad kolkas neapsimoka kurti tų serverių. Čia tesiog su draugais "pamaininti" :)

P.S jeigu kasnors norit rašysit "lievas hostas geriau pirk" tai tesiog susilaikykit nuo komentarų. Nebent norit pasakyti kad ten scam'as ar pnš.

*Jau 4 metai su SuperGames.lt!!!*

Mano sukurtas Android žaidimas:  Spausk Čia

Mano YouTubę kanalas:  Spausk Čia

Pats esu bandęs, man papraščiausiai serverio nepaleisdavo. Aternos.org bent man geresnis, kuri laiką jį naudojau, aišku užknisdavo laukt kol gausių savo eilė serveriui bet būdavo verta kad pažaist su draugais :P

Ačiū už geresnę alternatyvą, +r3p :)

*Jau 4 metai su SuperGames.lt!!!*

Mano sukurtas Android žaidimas:  Spausk Čia

Mano YouTubę kanalas:  Spausk Čia

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3195 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...