Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3177 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Parduodu CSGO skinus , raktus ir kitka.

Šiuo metu pardavime turime:

•  CSGOpolygon coinsų, 1000 = 0,65€ - Likutis: 12.000 
  •  CSGO skinų 68% csgopolygon price! 
  •  CSGO raktai po 1,90€ - Likutis: 0 raktų. 

Šiuo metu parduodame šiuos skinus:

•  [2x] AK-47 | Frontside Misty FT - 5,10€ 
  •  [1x] M4A4 | The Battlestar FN - 7,35€ 
  •  [1x] StatTrak™ AWP | Man-o'-war FT - 19,40€ 

Galite atsiskaityti šiais būdais:

•  Visi lietuvos bankai. 
  •  Sweedbank. 
  •  Paysera . 

Steam paskyra: http://steamcommunity.com/id/varskytukas/

Mano steam grupė: http://steamcommunity.com/groups/csgoskinaicoinsai

Mano facebook: https://www.facebook.com/tomas.dauksa.3

Redaguota , nario Ethno
Tema perkelta į 'CS:GO Trade (prekyba)'
(redaguota)

Varškė : Tai ,kad CSGOPOLYGON botai yra OFF ir turbūt GG projektui, nes visi botai gavo BANUS. Tai kodėl pardavinėji coinsus kurie nieko verti reliai jau?

Įdomu ponas, kodėl pats pardavinėjate polygon coinsus, kurie nieko verti? :)

2016 rugpjūčio 13 - 11:52

BalandeliaisuVarske, on 13 Aug 2016 - 10:27, said:snapback.png

Nu ir kas, kad turi? Tokius web kaip jo sukurt,kad pasipelnit yra labai lengvą  :)

Ponas, CSGOpolygon botų neįjungs jei VALVE neatbanins. Jiem ne varkė atiduoti savo pelną useriam. Papraščiausiai tu bandai parduoti coinsus kurie yra scam. Aš turiu 560k coins polygone ir niekam neparduodu, nes neapgaudinėju žmonių. CSGOspeed taip pat botai yra užblokuoti  ;)

Tai tu nescamini? :)

Redaguota , nario BalandeliaisuVarske

Varškė : Tai ,kad CSGOPOLYGON botai yra OFF ir turbūt GG projektui, nes visi botai gavo BANUS. Tai kodėl pardavinėji coinsus kurie nieko verti reliai jau?

Įdomu ponas, kodėl pats pardavinėjate polygon coinsus, kurie nieko verti? :)

2016 rugpjūčio 13 - 11:52

BalandeliaisuVarske, on 13 Aug 2016 - 10:27, said:snapback.png

Ponas, CSGOpolygon botų neįjungs jei VALVE neatbanins. Jiem ne varkė atiduoti savo pelną useriam. Papraščiausiai tu bandai parduoti coinsus kurie yra scam. Aš turiu 560k coins polygone ir niekam neparduodu, nes neapgaudinėju žmonių. CSGOspeed taip pat botai yra užblokuoti  ;)

Tai tu nescamini? :)

1. Aš turiu vos 12.000coins užsilikusiu.

2. Prieš perkant žaidėjui visuomet pasakau, kad polygon botai nebeveikia.

3. Jie asmuo žinodamas perka, tai lieka ant jo galvos.

(redaguota)

1. Aš turiu vos 12.000coins užsilikusiu.

2. Prieš perkant žaidėjui visuomet pasakau, kad polygon botai nebeveikia.

3. Jie asmuo žinodamas perka, tai lieka ant jo galvos.

Kokius vėjus dabar bazarini? čia vaiku apgaudinėjimas, jei jie nežinos to, taip išeina,kad tu juos busi apgaves, + pats sakei jie nieko verti yra, tai kodėl už juos prašai pinigų? :)

Redaguota , nario Not today

Tu čia *Myliu SuperGames.lt* kaušas asile, pats mano temoj rašei,kad tai žmoniu apgaudinėjimas, ir tie coinsai nieko verti, bei už jos pinigu neapsimoka prašyt, dabar jau kitką rašai, eik gal išgerk arbatos, nes smegenys tau kiekviena diena vis kitaip masto

Iš kur tokie degradave žmonės... Tu supranti ką reiškia kai žmogus žino , kad neis withdraw ir kai žino?

Iš kur tokie degradave žmonės... Tu supranti ką reiškia kai žmogus žino , kad neis withdraw ir kai žino?

Žmogau, neturiu ką su tavim bekalbėt, tik čia tu vienintelis esi degradaves, kitų temas terši ir šneki vieną, o savo temose visai ką kitą, čj profkej mokais dar, jei greit tavo mintis keičias, tai prašau kitu temų bent neteršk su savo nesamonėm :) cya.

Žmogau, neturiu ką su tavim bekalbėt, tik čia tu vienintelis esi degradaves, kitų temas terši ir šneki vieną, o savo temose visai ką kitą, čj profkej mokais dar, jei greit tavo mintis keičias, tai prašau kitu temų bent neteršk su savo nesamonėm :) cya.

Oho koks tu rimtas, tik *Myliu SuperGames.lt* ,kad tu net nesugebi pasakyt , jog parduodi coins ir neis withdraw.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3177 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...