Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3153 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi, palieku SA:MP pasauly vis vien nieko čia nebepasieksiu ir kažin ar būčiau ką nors pasiekęs, prisipažįstu vlkg administratorių uždėjau ant to kito acc bet aš jo taip ir nenaudojau užsidėjau tik tokiam atvėjui jei Yogho būtu nepriėmęs manęs atgal į projektą ir galėčiau vėl pasiimti dizainą atsiprašau Yogho tau atiduosiu savo modifikacija su visomis žadėtomis sistemomis, kurias tau žadėjau atėjęs pas tave dirbti, visą kitą išdalinsiu SuperGames.lt nariams t.y projektams man rašysite į až ir aš viską išdalinsiu o jei nepavyks, jei niekas nesudomins tiesiog atiduosiu visiems visiems.

Angel-pine.lt - palieku ir šį projektą nes aš jiems viską tik sugadinsiu, su savo sugadinta reputacija (nors kažin ar turėjau tokia), šio projekto modifikacijos neplatinsiu (Absoliučiai nieko neplatinsiu kas susiję su Angel-Pine.lt projektu) linkiu jiems sėkmės žinau kad jie dabar pyksta ant manęs bet aš nenoriu daugiau nieko iš SA:MP.

Arnas (Jeff_Gareth) : daug investavai į šį projektą, ir tikiu kad tau su juo pasiseks tau reikia surasti tik gerą scripterį (Linkiu 100x geresnio už mane), tu nepyk ant manęs man tiesiog nebėra ką čia veikt aš dar labiau tau viską sugadinsiu.

Lukas_Monster (Infernus) : daug dėjai vilčių į mano projektus nors progresas būdavo bet projektas taip ir neišvysdavo dienos šviesos ačiū tau kad buvai visą laiką su manim ir padėjai.

Visų atsiprašau ką buvau pridirbęs per savo laiką SA:MP (nors nieko doro ir nepadariau visą laiką viską sugadindavau), atsiprašau Vilius_Venturas už tai kad tu irgi tiek investavai į manę projektų kartu turėję begales net ant 21 piršto nesuskaičiuočiau, Yogho tu tik nepyk ant manęs aš atsilyginsiu tau už patirtą žalą kurią tau padariau.

Platinčiau: 

Dar viena modifikacija irgi FC apskritis tik platinčiau su visais map darbais, nuotraukų neturiu tiesiog atiduočiau, tačiau ši modifikacija nėra užbaigta bet netoli iki pilno užbaigimo.

Dar viena modifikacija Angel-Pine miestelyje sistemos tikrai neblogos gaila foto neturiu padovanočiau tik be map darbų nes jie ne mano o Lukas_Monster a.k.a Infernus

Turiu nemažą kolekcija Las-venturas map darbų kuriuos irgi padovanočiau vienam iš projektų.

Turiu nemažą kolekcija San-Fierro map darbų kuriuos irgi padovanočiau vienam iš projektų.

Turiu nemažą kolekcija Los-santos map darbų kuriuos irgi padovanočiau vienam iš projektų.

Vienam žmogui iš šio forumo atiduočiau visus savo forumo eurus, tiesiog rašykit į AŽ ir parašykite kam jūs juos panaudosite, kam jums jie?

Paplatinčiau ir likusius PSD failus kurių nenupirko Arnas.

Foto: http://imgur.com/a/orSWn

Parsisiuntimas: http://www44.zippyshare.com/v/eET9TPmZ/file.html

Taip pat išdalinčiau ir forumo pakvietimus nemokamai kam reikia AŽ.

Dar kartą atsiprašau visų kuriems pakenkiau ar kitaip sugadinau jų planus, daugiau tai nepasikartos nes manęs čia nebebus. Norėdami pretenduoti į kokį nors dalyką rašykit šiame forumę.

Pagaliau išeini, tikėkimės visam :)

Atsiprašau kad viską taip palikau :(

Ble... Seni, nereikėjo visko mesti, heiteriu, pavyduolių buvo ir bus, bet linkiu tau visakeriopos sekmės gyvenime, bei liksiu tau dėkingas už viską, ką esi man gero padares, padėjas ! Iki

P.s Manau vistiek toliau bendrausim, nors ir palieksi samp'ą, bei skriptinima...

Nemanau jog bendrausime nebent FB.

Dėkui, kad dalinėsi darbais ;) Prigrėbiau +r3p :)

prašom.

Gal gali parodyti sf darbus?

Ir jai turi koki neplatinta moda, man i pm :)

Atiduočiau tik ko nors siekiančiam projektui.

Sveikinu supratus, kad SA:MP šūdas šiais laikais :D Sėkmės realiam gyvenime ;)

Dėkui.

kokie visi gopšus prieš tai kai tema buvo kur Arnas pardavinėjo PSD ir GM tai visi stūmėt o dabar? Net PM lūžta tai kaip čia gaunasi? :/

Aš jau sakiau visiems kad atiduočiau tik projektams o ne šiaip kad paplatintumėte.

Jaigu yra kazkas unikalaus butinai priglausciau i savo kuriama projekta, kadangi progresas juda letai, o idejos vietose negali stoveti butu neblogas variantas prasiboostinti su progresu.

banner2.gif UBc2Va5.gif

AZTEC.LT                                                                                                                  TLKG.LT

Negali priimti žinučių :/ Prasivalyk biškį, ačiū.

Bei tau didelės sėkmės gyvenime, žėk nedink visam tik, trūks taves :D

... kokie jūs žmonės žiaurūs suaukit ir nebūkit padlaižiais patikėkit visai kitas gyvenimas, Maksvello stūmei ant manęs toje temoje kur Yogho parašė tiesą apie mane dabar jau trūks nu žiauru. Prasivaliau žinučių gaviklį.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3153 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...